Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟ... ΛΑΟΣ...!!!

ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ... ΞΕΦΩΝΗΤΟ και ΤΟ ΠΑΕΙ "ΓΥΡΩ--ΓΥΡΩ"...!!!

Ένας από τους εντιμότερους δημοσιογράφους (αφού ο αείμνηστος τ. Δ/ντής της Βραδυνής Ντάντος Σαραντάκος δεν υπάρχει στη ζωή και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει), ο Τράγκας, έχει βάλει πλώρη να βγεί Βουλευτής.

Πρέπει όμως γιά να καταλάβετε το παρακάτω κείμενο να δείτε τι γράφαμε εδω:
http://politikosafari.blogspot.com/2012/03/blog-post_6780.html 
Λοιπόν, επειδή ο "πατριώτης'' και "έντιμος"  Τράγκας δεν κατάφερε να πάρει από τον Σαμαρά τα 500.000 ευρώ πού του ζητούσε για τον στηρίξει προεκλογικά με το να ξανακυκλοφορήσει την πεθαμένη εφημερίδα του Χώρα, πήγε κατ'ευθείαν Καμμένο λέγοντας το ίδιο ποίημα αλλά και εκεί ο Καμμένος δεν τσίμπησε και έμεινε ο Τράγκας με τα χέρια στη...τσέπη....!!!
Ο Καρατζαφέρης πού καραδοκούσε και βλέποντας ότι συντρίβεται δημοσκοπικά και επί πλέον έχασε τους δύο δημοφιλέστερους Βουλευτές του, τούς οποίους δεν αναπληρώνει επ' ουδενί ο... Γιαννάκης Παπαμιχαήλ με το Μαντούβαλο συν το γεγονός ότι ούτε ένας απο τους διαγραφέντες Βουλευτές της Ν.Δ. δεν καταδέχθηκε ούτε να τον πλησιάσει, πλησίασε τον Τράγκα και τού πρότεινε να είναι πρώτος στο Επικρατείας, μιά και ο Τράγκας παραπονέθηκε ότι η ΝΔ τον απέκλεισε και δεν τον... "τίμησε"...!!!
Τούτο σημαίνει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Τράγκα.
Δεν χαλάει μία, ούτε ένα ευρώ γιά να εκλεγεί Βουλευτής...!!!
Επι πλέον ο Καρατζαφέρης "ποντάρει"   στον Τράγκα ότι με την βοηθειά του μπορεί το ΛΑΟΣ να μπεί στην Βουλή.
Έτσι ο Τράγκας άρχισε να αποστασιοποιείται από τον Καμμένο και να λέει στην εκπομπή του:
"Στη πολιτική τα πράγματα δεν είναι όπως...φαίνονται" και 
"Ότι λάμπει δεν είναι...Χρυσός", όπως καί
'' Δεν μπορείς να λές χωρις να προτείνεις" καί ότι:
"Χρειάζεται προσοχή και...δεύτερες σκέψεις"....!!!
Ντρέπεται όμως και τρέμει να πεί ευθέως ότι τον συμφέρει να πάει να εκλεγεί Βουλευτής και μάλιστα χωρίς να χαλάσει ούτε ένα ευρώ με τον Καρατζαφέρη, πού αφ'ενός μεν τον έβριζε και αφ' ετέρου δεν είναι σίγουρος ότι θα... μπεί στη Βουλή.! 
Δημιούργησε λοιπόν facebook και περιμένει να του πούν οι... πιστοί του άν πρέπει να πολιτευθεί, χωρίς βέβαια να τους λέει το απολύτως απαραίτητο δηλ. με ποιό κόμμα...!!!
Το πάει γύρω--γύρω γιατί αν πεί ευθέως ότι η μόνη πολιτική στέγη πού  δέχεται να τον φιλοξενήσει είναι του... Καρατζαφέρη, θα μαζέψει τα γιαούρτια της ζωής του...
 Νά δούμε το αυγό πού θα γεννηθεί θα είναι από κότα ΒΟΚΤΑΣ ή ΜΙΜΙΚΟΣ.;;;

7 σχόλια:

  1. Γελοιος, ανυποληπτος και καραγκιοζης ειναι της ίδιας σχολης με τους αδελφους Καρατζαφερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΣΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ
    Ο ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ Η ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://ixnos1.blogspot.com/2012/03/blog-post_7329.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και πως θα συνυπαρξει με τον Καρατζαφερη αφου και οι δυο είναι της σχολης του τσεπωνω;δεν θα τα βρουν στο τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως έχει " πλάκα"όταν τα πρωινά δεν νιώθω και τόσο καλά ακούω την εκπομπή του είναι ιδιαιτέρως διασκεδαστικός όταν βρίζει τη Μέρκελ φωνάζει, χτυπάει το χέρι στο τραπέζι τρίζουν τα ποτήρια που είναι πάνω σε αυτό βγάζει επιφωνήματα αφήνει αδιευκρίνιστες αιχμές για διαφόρους έχει τη στόφα του "διασκεδαστη" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα και ο Καρατζαφερης κονφερανσιε είναι και ως κλόουν και οι δύο ταιριάζουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Τράγκας μια ζωή τα ίδια έκανε.Το έπαιζε δήθεν δεξιός και χτυπούσε εκ των έσω την παράταξη,με το αζημείωτο φυσικά!Ποιός δε θυμάται το ''Μητσοτάκη κάθαρμα''που κάθε πρωί ούρλιαζε στον Σκάι,το ανίκανος για να μοιράσει σε δύο γαιδάρους άχυρο για το Μιλτιάδη Έβερτ,το πουλημένος πρωθυπουργός για τον Κώστα Καραμανλή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή