Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΑΥΓΑ και ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ''ΜΙΜΙΚΟΣ-ΒΟΚΤΑΣ'' ΣΤΟΝ Π.ΚΑΜΜΕΝΟ...!!!

''ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΧΑΡΤΟΥΡΑΣ''  ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ...ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ...!!! 

Ο --"Δι' ευχών των Αγίων Πατέρων ημών στους Ναούς των μεγάλων....Αντιμνημονιακών  λυγμών"-- Γ.Τράγκας, ανεπιλήπτου ηθικής δημοσιογράφος, "κάργα" ανιδιοτελής καί "κάργα"

μακρυά από την "οσμή"   χρήματος και  χρηματισμού  (ορκίζομαι στο Ιερό Ευαγγέλιο), ψάχνει να βρεί αντιμνημονιακή πολιτική στέγη, να την στηρίξει από τά φιλόξενα μικρόφωνα του Real FM καί  EXTRA...!!!
Πάντα ανευ... ανταλλάγματος το ξεκαθαρίζουμε...!!!
Ο άνθρωπος είναι πατριώτης και πάντα υπεράνω...χρημάτων...
Μην υιοθετείτε όσα γράφονται ότι τον πέταξε με τις κλωτσιές έξω από το γραφείο του ο Σαμαράς επειδή του ζήτησε 500.000 ευρώ, γιά να ξαναεκδώσει την χρεοκοπημένη  εφημερίδα του ΧΩΡΑ, γιά να τον στηρίξει πολιτικά...
Είναι ψέματα...!!!     
Όπως ψέματα είναι ότι χθές ήταν στα γραφεία του Π.Καμμένου, και συζήτησαν άν έχει στο "συρτάρι" του,  κοτόπουλα και αυγά φρέσκα-ζωντανά,  ΜΙΜΙΚΟΣ ή ΒΟΚΤΑΣ καί ο Καμμένος του το ξέκοψε λέγοντας, ότι δεν έχει να αγοράσει ούτε αυγά νά τα βάψει κόκκινα γιά να κάνει Πάσχα...
Ο Τράγκας πού ξέρει και "μυρίζεται τη δουλειά", έκοψε λάσπη  κατ' ευθείαν γιά άλλο αντιμνημονιακό κόμμα, έστω και όψιμο, αλλά εκεί ο Αρχηγός έχει αδυναμία στα αυγά και κύρίως τα μελάτα και δεν περισεύει ούτε... τσόφλι...!!!
Εκεί γιά να μπείς στο συνδυασμό και να εκλεγείς πρέπει να παραδώσεις ολόκληρο ΒΟΚΤΑΣ ή ΜΙΜΙΚΟ...
Το μόνο πού τούς συνδέει είναι το μίσος τους γιά τον Σαμαρά...
Τα επόμενα επεισόδια θα τα παρακολουθήσουμε απο τά... "φιλόξενα" μικρόφωνα του Real FM καί  EXTRA πού εκπέμπει ο... "ευηπόληπτος" Τράγκας καθημερινά...!!!

10 σχόλια:

  1. Βρε παιδιά είστε Σαμαρικοί ή μήπως ΠΑΣΟΚ;
    Βρισκόσαστε μπροστά όταν ζήτησε ο Τράγκας τα χρήματα που λέτε ή σας το σφύριξε ένα πουλάκι που θέλει να ρίχνει λασπη στον ανεμιστήρα;
    Κατα τη γνώμη σας ο Σαμαράς δεν είναι καθόλου κωλοτούμπας και δεν αξίζει την κριτική του Τράγκα;
    Ο Σαμαράς δεν είναι φιλαράκι του ΓΑΠ και μέλος του Κολλεγίου και δεν ήταν στην αρχη ενάντιος στα μνημόνια τα οποία μετά τα υπέγραψε με χέρια και με πόδια;
    Τι μας τσαμπουνάτε λοιπόν.
    Αλλά ακόμα και αν συνέβη αυτό που λέτε, απλά είναι μια ευκαιρία για εμάς του λαουτζίκου να μάθουμε την αλήθεια που σίγουρα είναι αυτή που μας λέει και η αντίληψη και λογική μας.
    Ή μήπως δεν είναι έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τράγκας δεν είναι αυτός που έβριζε με τα χειρότερα λόγια το Μητσοτάκη,τον Καραμανλή και τώρα το Σαμαρά?Πάντα ήταν η 5η φάλαγγα της παράταξής!Στην υπηρεσία των νταβατζήδων της διαπλοκής και του Πασοκικού παρακράτους.Ξεμπροστιάστε τον(αν δεν σας προλάβει το πόθεν έσχες του).Μακριά από την παράταξη τέτοια σκουλίκια!Γρήγορα στον Καρατζαφέρη όπου ταιριάζει γάντι,μαζί με το Βελόπουλο,τον Καραμπέρη,τον Καλαποθαράκο και την ....Κατερίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καραμπέρηδες και καλαποθαρακοι της δημοσιογραφιας . Τράγκας, τριανταφυλλοπουλος και αδελφοι Καρατζαφερη, τους ξέρουν και στις γειτονιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΑΓΚΑΣ = ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΕΜΕ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΜΙΜΙΚΟ, ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΑ 30 ΕΚΑΤΟΜ. ΤΟΤΕ ΕΛΕΓΕ ΣΑΠΙΑ ΨΟΦΙΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΚΑΙ Τ'ΑΛΛΟ, ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΑ ΑΛΑΞΑΝ!!! ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΚΑΛΑ.!!!!!! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝ'ΛΟΓΩ ΠΑΡΛΑΠΙΠ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΦΙΑ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΤA ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΗΣ ΤV ΓIA TΑ ΠΑΡΣΙΜΑΤΑ ΤΟΥ.!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Νικολάκης ο Χατζηνικολάου που τον υποθάλπτει,είναι άσχετος με τον βρώμικο ρόλο του γνωστού Τράγκα?Ο Καρατζατούμπας του έταξε την πρώτη θέση στο επικρατείας του Λαός και αμέσως ο Τράγκας έστειλε αδιάβαστο τον Καμμένο(σήμερα έλεγε για πολιτικούς με ''καμμένα'' μυαλά και πολιτικούς που έχουν ''κάψει'' φλάντζες).'Οταν συνειδητοποιήσει ότι ο Λαός δε θα μπει στη βουλή θα το στρίψει, ακόμη και στον Κουβέλη πάει..!Παρτάκιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό μας έλειπε το αχιλαμόγιο και παρτάκιας Γ.Τράγκας να μας καθορίζει ποιόν θα ψηφίσουμε, σύμφωνα με τις δικές του οικονομικές απαιτήσεις.
    Γελοίο υποκείμενο, ο αρχιλοπωδύτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιο γελοίος είναι ο Σαμαράς ΣΑΣ (νεοηδημοκρατικά βλήματα τύπου Κρουζ). Αυτός από πού τα "παίρνει", όσα έχει βγάλει σε καταθέσεις στο εξωτερικό, σε μια αγγλική τράπεζα; Μιλώ για κάτι εκατοντάδες χιλιάρικα -αν το ξεχάσατε.... Που έχει και οικονομικό σύμβουλο το γιο του αρχιδιαπλεκόμενου του Βήματος και... "πάσης διαπλοκής"!
    Μήπως τα "πήρε" από την τρόϊκα, για να την κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο, στην ψήφηση του 2ου μνημονίου; (που νομιμοποίησε και το πρώτο -μην το ξεχνάμε...).
    Αντε βλήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσυ φιλαράκο φροντισε να πας με γυναίκα γρήγορα, να δείς πού όταν δοκιμάσεις πως είναι θα αντικρύσεις τη πολιτικη και το κόσμο με άλλα μάτια.
    Σπεύσε γιατί έχεις πήξει. πως αντέχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σχετικά με το σχόλιο του Ανώνυμου περί Σαμαρά ότι δηλαδή είναι βλάκας. Βλάκας φίλε είναι ο Γιωργάκης σου και το παιδοβούβαλο ο Μπένι σου. Πόσο πασοκος πρέπει να είσαι φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσένα καημένε που αποκαλείς τους Νεοδημοκράτες βλήματα να σε δω τι θα κάνεις σε 2 μήνες που ο Σαμαράς θα ορκίζεται πρωθυπουργός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή