Ο ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΤΟΥ Giorgo, ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙ ΤΗΝ... ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ...!!!
"Αδερφές και παληκάρια γίναμε μαλλιά-κουβάρια"...
Ο "εκδότης" της έγκυρης Αυριανής, τής μετά κόπου και βίας πώλησης των 1200 φύλλων, Γ.Κουρής, πού πάγια έχει ταυτίσει τα οικονομικά του συμφέροντα,
με την εκάστοτε κυβερνητική εξουσία, βρήκε σήμερα νέο "προστάτη" γιά να διασώσει με δανειοδότηση το Alter.
Φούλ γραμμή υπερ Πασοκ-Βενιζέλου με ένα ξεδιάντροπο πρωτοσέλιδο όπου ο κύριος μέτοχος της Κυβέρνησης Παπανδρέου, Αντ/δρός του και εκφραστής και μεταπράτης της Οικονομικής του πολιτικής ως Υπ. Οικονομικών, "θα... ξεπλύνει την ντροπή της Εθνικής προδοσίας και την μαύρη εποχή της διακυβέρνησης της Χώρας από τον Γιωργάκη"...!!!
Μά, γιά να αναφερθούμε σε ένα πολύ απλό παράδειγμα, μαζί δεν έλεγαν...«λεφτά υπάρχουν».;;;
Αυτά συμβαίνουν όταν άνθρωποι αντί να... ξύνουν "πατσές" στην κρεαταγορά τού Ρέντη, έχουν ΜΜΕ και διαμορφώνουν την κομματική συνείδηση του πολίτη....!!!
Κύπρος 1974: Τα απόρρητα τηλεγραφήματα που αποκαλύπτουν τον κυνισμό του
Κίσινγκερ
-
Τα αρχεία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ φωτίζουν την αμερικανική αδράνεια απέναντι
στο πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή, με βασική προτεραιότητα την
ανάσχεση τ...
Πριν από 6 ώρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου