Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ και ΓΙΝΕΤΑΙ...ΦΑΒΟΡΙ...!!!

ΕΥΡΥ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙΣ... ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...!!!

Τρεις εβδομάδες πριν από τον 1ο γύρο, στις 22 Απριλίου, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και τα ΜΜΕ πιστεύουν πλέον ότι η δυναμική έχει... αλλάξει...!!!
Ο  Νικολά Σαρκοζί, ολοκληρώνει την αντιστροφή πού άρχισε στα τέλη Φεβρουαρίου, αποδυναμώνει τον Σοσιαλιστή Φρανσουά Ολάντ και προβάλει πλέον ως φαβορί γιά την Προεδρία.

Μια δημοσκόπηση του CSA που δημοσιεύθηκε αργά χθες Τετάρτη δίνει ευρύ προβάδισμα στον Νικολά Σαρκοζί στον πρώτο γύρο, με 30% των ψήφων έναντι 26% για τον Φρανσουά Ολάντ. 
Την ίδια μέρα, μια έρευνα του TNS Sofres έδινε για πρώτη φορά στη διάρκεια της εκστρατείας (για το Ινστιτούτο αυτό) τον απερχόμενο πρόεδρο επικεφαλής με 29% έναντι 28% για τον Ολάντ.
Αν ο υποψήφιος των Σοσιαλιστών υπερισχύσει τελικά στον δεύτερο γύρο που έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου, η διαφορά μειώνεται: 55-45 για το TNS-Sofres και 53-47 για το CSA. 
"Στις αρχές Φεβρουαρίου, ήταν 60-40 υπέρ του Ολάντ", υπενθυμίζει ο Ζερόμ Σεν Μαρί της CSA.
Για τον Εντουάρ Λεσέρφ, γενικό διευθυντή της TNS Sofres, "ακόμη κι αν μπορούμε να πούμε ότι οι υποψήφιοι είναι στήθος με στήθος η δυναμική έχει αντιστραφεί υπέρ του Νικολά Σαρκοζί". 
Το εβδομαδιαίο περιοδικό Nouvel Observateur επιβεβαιώνει: 
"Βοήθεια, ο Σαρκοζί επιστρέφει"

1 σχόλιο:

  1. κυριε Μυλωνοπουλε προβοκάρετε τους αντιπάλους σας σημερα και παραπεμπετε σε ανάλογη νικη Σαμαρα.
    ετσι δεν ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή