Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΣΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ και ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ...!!!

"Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΗΣ... ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ"...!!!

Το "Εθνος" του Μπόμπολα ξεσπαθώνει σήμερα κατά των εκλογών και κατηγορεί τον Σαμαρά, ότι τραβάει το χαρτί των εκλογών, ενώ θα έπρεπε γιά το καλό της Χώρας να συμφωνήσει να γίνουν εκλογές το...φθινόπωρο...!!! 

 Θέλουν ντόπιοι και ξένοι "Νταβατζήδες" παράταση της Κυβέρνησης Παδήμου κατά το πρότυπο Μόντι, μετα την τεράστια επιτυχία του   «κουρέματος» του δημόσιου χρέους της Χώρας μας, όπως λένε...!!!
Μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα:
*-- Η συζήτηση που άνοιξε στην Ευρώπη για τον βίο της κυβέρνησης και τα μετεκλογικά σενάρια μεταφέρθηκε και στο εσωτερικό της χώρας.
*--Τα ερωτήματα υπάρχουν και προκαλούν συζητήσεις στο παρασκήνιο, ωστόσο η απόλυτη άρνηση της ΝΔ να δεχθεί, έστω και τυπικά, οποιαδήποτε πρόταση για διάλογο σχετικά με την ιδανική ημερομηνία εκλογών στην Ελλάδα φαίνεται ότι απομακρύνει οριστικά το ενδεχόμενο για παράταση του βίου της παρούσας κυβέρνησης.
*-- Την ίδια στιγμή όμως, ένα από τα δύο κόμματα εξουσίας, η ΝΔ, ξεκινά την προεκλογική του εκστρατεία. 
*-- Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, παρότι έχει στα συρτάρια της εισηγήσεις για τη μετάθεση των εκλογών το φθινόπωρο (με το επιχείρημα ότι τον Ιούνη θα πρέπει να ληφθούν νέα σκληρά μέτρα...), φαίνεται ότι έχει επιλέξει να τραβήξει το χαρτί των εκλογών είτε για την 29η Απρίλη είτε για τις αρχές του Μάη.
* -- Το ΠΑΣΟΚ πάλι, θυμίζει ότι δεν έχει ζητήσει εκλογές -το δήλωσε προχθές ο κ. Ευ. Βενιζέλος-, ωστόσο ο οιονεί πρόεδρος του κόμματος συμπληρώνει ότι εάν και εφόσον ο κ. Σαμαράς επιμένει ότι και με βάση τα νέα δεδομένα πρέπει η χώρα να οδηγηθεί στις κάλπες, τότε δεν μπορεί παρά να συμφωνήσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου