Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΤΑ "ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ" ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΒΓΑΖΕΙ Ο Υπ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ...!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΩΣ "ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΜΑΡΤΙΑΣ" ΕΝΑ...ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΟ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ και ΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ...!!! 

Προσέξτε πως παρουσιάζει το κλίμα και την ατμόσφαιρα που επικρατει στο ΛΑΟΣ της οδού Καλλιρόης, ο εμφανιζόμενος ως  παρουσιαστής κάθε βράδυ στο EXTRA, υπ. Βουλευτής του ΛΑΟΣ, αλλά και υπηρετήσας την Κυβέρνηση... Παπαδήμου στο γραφείο τύπου του ΥΠ.ΕΘ.Α...

Άλλο άν κάθε βράδυ ωρύεται εναντίον του... Μνημονίου...!!!
Είναι, επειδή απολύθηκε όταν παραιτήθηκε ο αν/της ΥΠΕΘΑ Γ.Γεωργίου καί έχασε την έμμισθη θεσούλα του, διαφορετικά θα ήταν ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...
Παρά ταύτα όμως ζώντας μία πραγματικότητα-- πού προφανώς τον επηρεάζει άμεσα--
φθάνει στο σημείο να καταγγέλει επώνυμα, το χάλι και την κατάντια του ΛΑΟΣ, πού αρχίζουν οι δημοσκοπήσεις  τουλάχιστον αυτές που δεν είναι των Μπόμπολα--Ψυχάρη να τού δίνουν... 2,5% και να το θέτουν με "άνεση" εκτός Βουλής.
Έχουμε και εμείς ακριβώς το ίδιο ρεπορτάζ...
Λοιπόν:
Ο Βουλευτάκος είναι ο Κ.Β., δυναμικά όμως μπαίνει για υπαρχηγάκος και ο Α.Χ., ο Δημοσιογράφος είναι ο Ν.Β., ε, και η ξανθιά παρουσιάστρια δεν γράφουμε τα αρχικά της, γιατι βγαίνει μεσημεριάτικα και.. φαίνεται...!!!
Βέβαια, μπορεί να συμφωνούμε με ρεπορταζ αφού είναι ταυτόσημο με το δικό μας, όμως προσθέτουμε ότι ο παρουσιαστής του EXTRA, και μέχρι προ μηνός έμμισθος του Παπαδήμου Αντώνης Μυλωνάκης, θέλει να είναι υπ Βουλευτής με το ΛΑΟΣ, ποντάρει ότι κάθε βράδυ ωρύεται κατα του Μνημονίου (το οποίον εμμίσθως υπηρέτησε) και αυτό θα του εξασφαλίσει την εκλογή του μετα και την αποχώρηση του Άδωνι.
Καταγγέλει, ότι καταγγέλει γιατί φοβάται την υποψηφιότητα στην ίδια περιφέρεια του δημοσιογράφου Ν.Β....!!!
Εμείς με το πρόσωπο αυτό είχαμε ασχοληθεί εδώ:

"ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ EXTRA και... ΣΥΝΑΜΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...!!!

"ΤΑ' ΠΑΙΡΝΕ" ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ καί ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ...ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ...!!!
http://politikosafari.blogspot.com/2012/02/extra.html 

5 σχόλια:

  1. Έλα έρχεται βόμβα,Καρβέλας και Αννίτα Πάνια στον Καρατζαφέρη...έρε γλέντια!!!!Παρατράγουδο θα γίνει το απόκκομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xαιρεστε με το χάλι τους, έμμισθοι λακέδες του Σαμαρά και των ξενόδουλων μνημονιακών προδοτών, αλλά σύντομα ρε γελοίοι θα διαπιστώσετε το ΔΙΚΟ ΣΑΣ χάλι, όταν οσονούπω φάτε το εκλογικό φούμο από ΟΛΟ το λαό. Ε ρε κάτι γλέντια εκείνο το βραδάκι των εκλογών, ρε τσανακογλύφτες του Παπαδήμου και του Τούρκογλου, όταν θα ψάχνεστε πάλι για αρχηγό.... Μεταξύ, ίσως, των... Κ. Μητσοτάκη, Βαρβιτσιώτη, Πάκη και Χατζηδάκη!!! Μιλάμε για πολύ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΙΧΝΟΣ
    H Πατρίδα μας χάνεται από ανθρώπους που την βάλτωσαν βάζοντας μπροστά τα υλιστικά τους συμφέροντα. Δυστυχώς ζούμε σε μια παρανοϊκή και διαστρεβλωμένη πραγματικότητα και όλα γύρω μας μαρτυρούν ότι όλες οι ηθικές αξίες έχουν παραγκωνιστεί.Oι Έλληνες δεν έχουν δουλειά , πεινούν και το μέλλον είναι αβέβαιο. Δυστυχία και φτώχεια. Έχουμε φθάσει σε ένα σημείο να είναι αβέβαιη η διασφάλιση τροφής για τα....
    παιδιά μας.

    Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά γύρω μας κάποιοι ζουν εντελώς στον κόσμο τους κι ασχολούνται μόνο με ροζ πολύ ροζ καταστάσεις!!!!!. Είναι γεγονός πλέον ότι λέγονται πολλά για την ξανθιά «δημοσιογραφίνα;» ,η οποία εργάζεται σε κανάλι το οποίο εμπλέκεται με κόμμα και μπαίνει καθημερινά το μεσημέρι μέσω της εκπομπής της σε εκατοντάδες σπίτια Ελλήνων νοικοκυραίων.

    Λέγεται για την εν λόγω κυρία ότι κλυδωνίζει με τις ερωτικές της παλινωδίες ένα ολόκληρο κόμμα αφού οι φήμες την θέλουν να έχει συνάψει σχέση πάθους με μεγαλοστέλεχος (βουλευτή;) του κόμματος και μάλιστα παντρεμένο.

    Η ξανθιά δημοσιογράφος(φυσικά δεν έχει κάποιο δημοσιογραφικό πτυχίο άλλωστε στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις)κατάφερε μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα να πάρει εκπομπή στο ίδιο κανάλι που συχνάζουν διάφοροι βιβλιο….φάγοι , ν’ ανελιχθεί, να δικτυωθεί (το καλοκαίρι της το πέρασε κάνοντας διακοπές σε πανάκριβα κότερα την ίδια ώρα που οι συμπολίτες μας στην κυριολεξία πεινούν. Θα μου πείτε κι άλλοι κάνουν την ζωή της μόνο που όμως αυτοί οι άλλοι δεν διατείνονται ότι είναι ηθικοί, έντιμοι, Χριστιανοί Ορθόδοξοι) και φυσικά λέγεται ότι κατάφερε να ξετρελάνει τον σύνορκο της που για την πάρτη της είναι έτοιμος να διαλύσει τον πολυετή γάμο του αλλά και άλλα αρσενικά. Επίσης η κυρία αυτή λέγεται ότι ασχολείται συνεχώς με ταρώ μαγγανείες ξόρκια και μέντιουμ.

    Όλες αυτές οι φήμες επιβεβαιωμένες για κάποιους αποτελούν ένα ροζ …… >>>>>>


    σκάνδαλο που σίγουρα θα αποτελέσει «μπουκιά και συγχώριο» για τις κουτσομπολίστικες εκπομπές και φυλλάδες. Το θέμα όμως έχει και πολιτική υπόσταση από την στιγμή που η ερωτομανής ξανθιά είναι υπάλληλος ενός καναλιού που εμπλέκεται με κόμμα. Η παροιμία λέει «όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος» . Εδώ στην περίπτωση αυτή δεν ισχύει γιατί από ότι λέγεται ο νοικοκύρης του κόμματος δεν έχει ιδέα γιατί δεν ασχολείται μόνο με τον Παπαλουκά, ουπς συγγνώμη, εννοούσα τον Πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο ( θα κάνω καιρό να συνηθίσω το όνομα του.) αλλά και με ένα σωρό άλλα. Ντροπή και αίσχος .Φυσικά δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει η εν λόγω ξανθιά στο κρεβάτι της, μας ενδιαφέρει όμως πάρα πολύ ότι κοροϊδεύει απλούς ανθρώπους έντιμους ,ανθρώπους με αξίες, ανθρώπους που δεν πουλούν την ηθική τους υπόσταση για μια βόλτα με πανάκριβα κότερα και παρέες VIP και πάνω από όλα ανθρώπους που δεν φορούν μάσκες υποκρισίας .Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να αναφέρεται σε αξίες όπως είναι Πατρίδα και Έθνος και να πουλάει Εθνικισμό. Υπάρχουν παιδιά με σπουδές πτυχία που τους ενδιαφέρει ναι μεν ανέλιξη όχι όμως για την φθηνή δόξα για τα λεφτά της ντροπής για νταλαβερίσματα τα ανήθικα αλλά για την ουσιαστική εμπειρία για την γνώση και γιατί όχι για μια καριέρα με ήθος όμως και αξιοπρέπεια. Βαρεθήκαμε και αηδιάσαμε από τηλεπερσόνες που δοκιμάζουν το ήθος μας και μας πασάρουν τάχα και καλά την ιδέα ότι είναι πρεσβευτές αξιών και σωτήρες του Έθνους. Στοπ σε όλα αυτά. Πρέπει να αλλάξουμε και να σηκώσουμε ανάστημα για να απαλλαχτούμε από κάθε τι και από οποιοδήποτε θέλει να παίξει με αυτό που μας έχει απομείνει: την ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ Ντροπή Ντροπή!!!!!!!”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ; ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 090 ΜΕ ΡΟΖ ΓΡΑΜΜΕΣ ΗΤΑΝ. ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ 090 ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΡΟΖ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟ ΕΧΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΡΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ. ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΥΞΟΠΑΡΘΕΝΑ ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ...ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΣΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή