Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ "ΣΑΛΤΑΡΙΣΕ" ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ και ΕΝΤΡΟΜΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΛΟΓΩ... ΠΑΣΧΑ...!!!

ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ "ΑΠΟΧΗ" ΝΟΜΙΖΕΙ 
ΟΤΙ... ΕΙΝΑΙ  Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ...!!! 

Πανικόβλητος λόγω δημοσκοπήσεων και με ύφος Στέφανου Χίου ο "σόλοικος" Καρατζαφέρης έκανε δηλώσεις ότι δεν  πρέπει  να γίνουν εκλογές, δεδομένου ότι  δεν πρέπει να είναι σε εξέλιξη η προεκλογική περίοδος  την... Μεγάλη Εβδομάδα....!!!

«Όχι παιχνίδια με τα ιερά και τα όσια για να εξυπηρετήσουμε πολιτικά καπρίτσια»
Καλά δεν περίμενε κανείς να γνωρίζει ο Καρατζαφέρης ότι μόνο το ΡΑΜΑΖΑΝΙ  επιβάλει οι Μουσουλμάνοι να απέχουν υποχρεωτικά, από ανατολής μέχρι δύσεως του Ηλίου, από κάθε είδους τροφή ακόμη και νερό, πολύ δε περισσότερο από κάπνισμα, ποτό, αρώματα, σεξουαλικές επαφές κ.τ.λ....!!!
΄Οχι και οι Έλληνες  πού πιστεύουν στην Ορθοδοξία να έχουν απαγορεύσεις, να... σκέπτονται ακόμη και το μέλλον τους με την προκήρυξη των εκλογών...!!!
Όταν όμως  κυριαρχεί η απελπισία στον εγκέφαλο πού προκαλούν οι δημοσκοπήσεις, πού δίνουν στο ΛΑΟΣ και... 1,7%, ενώ οι μυστικές και επίσημες πού έχουν περιέλθει στα χέρια του Καρατζαφέρη τού δίνουν 2,4%, τότε... "βαράνε οι μπιέλες".
Πολύ δε περισσότερο όσο σιγουρεύουν την εισοδό τους στην Βουλή,  Καμμένος και Χρυσή Αυγή...
Δεν καταλαβαίνει ότι μόνο αυτός και το Πασοκ δεν θέλουν εκλογές καί ότι έτσι τρομοκρατεί και δημιουργεί ηττοπάθεια στούς ελάχιστους εναπομείναντες οπαδούς του.. 
Είπαμε ότι μοιάζει του Δελαπατρίδη και της 
Έφης Θώδη , αλλά ποτέ δεν ευχηθήκαμε να έχει και την... καταληξή τους...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου