Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΣΩΘΗΚΑΜΕ...!: Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΞΟΦΛΕΙ ΧΡΕΟΣ 130 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΜΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΗΣ ... Gazprom...!!!

Η ΕΚΔΟΧΗ  ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ "ΠΑΡΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ"  ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ...ΜΟΡΦΩΣΗ...!!!

Ο Αρχηγός τού κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., Πάνος Καμμένος σε χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του ανέλυσε πολύ εμπεριστατωμένα πως θα αντιμετωπίσει με τρόπο αποτελεσματικό, το... δυσβάσταχτο δημόσιο χρέος...!!!

Αφού έκανε αναφορές ότι είναι και με το ευρώ και ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, (είναι δεν είναι υπέρ της δραχμής) και άλλα νεφελώδη άνευ λογικού ειρμού κατα το "ολίγον έγκυος" , στό τέλος είπε το εξής αμίμητο:
 "Δεν θα πλήρώσουμε το επαχθές χρέος πλην των 130 δις ευρώ πού αναγνωρίζουμε", και όταν ερωτήθηκε τα 130 δις πως θα τα πλήρώσει απάντησε:
"Θα κάνω έρευνες στη Νότια Κρήτη για πετρέλαιο και αέριο  θα... τιτλοποιήσω τα μελλοντικά κέρδη, θά πάρω μία επιταγή των 130 δις ευρώ απο την Gazprom  θα τήν  παρα δώσω στούς δανειστές και έτσι θα εξοφλήσουμε"...!!!
Τί είναι ο κάβουρας τι είναι το ζουμί του...
Ότι ακριβώς θα περίμενε να ακούσει κάποιος και από τον τέως γαλατά και ήδη απόφοιτο του LONDON SCHOOL OF...TRIXES  πρόεδρο Γ.Καρατζαφέρη.
Ορθώς μας επισήμανε φίλος ότι ο Καμμένος είναι μία παραλλαγή Καρατζαφέρη, "μορφωμένου" όμως,  γιατί ο Πάνος έχει βέβαια απολυτήριο Γυμνασίου...
Ίσως οι "νταβατζήδες" να πρόσθεσαν στον Καρατζαφέρη ένα βοηθητικό με μόρφωση, μπάς και καταφέρουν να μη γίνει αυτοδύναμος Πρωθυπουργός ο Σαμαράς...!!!
Διευκρινιστικές δηλώσεις και δή ανέξοδα, θα μας κάνει ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος των διαγραφέντων της Ν.Δ., ...πανέξυπνος και αιωνόβιος δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ ειδικός στα οικονομικά...

24 σχόλια:

  1. ΚΑΤΩ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!
    ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; ΑΦΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ: " θΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΛΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ Γ.Α.Π. ...ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ... ΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ;"
    ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ κ. ΣΥΝΤΑΚΤΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν μιλας σοβαρα φιλε μου!!!!!αν εχεις εσυ να πληρωνεις με την οικογενεια σαυ μπραβο σου....οι υπολοιποι ελληνες δεν εχουν σκοπο να ψηφισουν τους γνωστους προδοτες που εξαθλιωσαν τους πολιτες και τη πατριδα μας!!!!ελπιζω να μην εννοεις αυτα που εγραψες και να ειναι κακογουστο αστειο!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Ετσι μπράβο φροντίστε να είστε αρεστοί στον Αντωνάκη και το Βαγγελάκη και ειρωνευτείτε κάθε αντιμνημονιακή προσπάθεια!!!!Σήμερα κάθε προσπάθεια να βγεί η χώρα από τη θηλειά του ΔΝΤ είναι ευπρόσδεκτη για όλους τους Έλληνες εκτός από τους προσκυνημένους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. /b Δυστυχώς δεν μπορείς συντακτη του κιτρινου άρθρου να πεισεις κανενας νεοδημοκράτη να ψηφισει Σαμαρά.
    Υπάρχει μεγαλο μίσος για τον Πουλημένο συμμαθητή και συνωμότη του ΓΑΠ με το ονομα ΣΑΜΑΡΑΣ.
    Και οι Νεοδημοκράτες δεν είναι φλώροι ΠΑΣΟΚΟΙ να κατευθύνβονται ώς πρόβατα στις αρχές του κομματος. Δημιουργούν κομματα που εκφράζουν τις αρχές τους και τα υποστηρίζουν. Δεν ψηφίζουν ποτέ προδότες, τους τιμωρούν. Και αυτές οι εκλογές θα είναι τιμωρία, για τον κάθε δωσίλογο, ψευτη πουλημένο λαμόγιο.

    Για σου βρε απολειφάδι του Αντώνη.


    /b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ, όπως και άλλη φορά σου εχω γραψει φρόντισε να πας με γυναίκα και θα δεις οτι θα αντικρύσεις την πολιτική με άλλα μάτια.
    Τί άλλο να κουβεντιάσει ένας άνθρωπος με τυφλούς υβριστές και πορωμενους.
    να σας εχει ο θεος καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΟΦΛΗΣΕ
    ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΡΑΤΙΑ
    ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
    ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΝΩΦΕΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ
    ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΛΛΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προσοχη στο στενο περιβαλλον το συγγενικο να αποτρεψετε στενομυαλους και κολημενους που εχουν σκοπο να συνδραμουν στην ολκληρωτικη καταστροφη της χωρας,χρεος των νεοτερων ειναι να τους ανοιξουμε τα ματια για να εχουμε την ευκαιρια να δουμε φως στη χωρα μας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε των 01:56, είσαι ο τελευταίος πού θα μας κάνει υποδείξεις, ποιόν πολιτικό θα στηρίξουμε.
    Αλιμονό μας να συμφωνούσαμε μαζί σου.
    Αυτό θα εσήμαινε ότι είμαστε... ίδιοι...!!!
    Κατα τα λοιπά μας καλύπτει πλήρως η απάντηση τού Ανώνυμου των 12:49

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγκάθετε της Συγγρου, μου φαίνεται πως δεν άκουσες καλά τον Π. Καμμένο... Δεν είπε οτι θα πάει να ψάξει για πετρέλαιο στα νότια της Κρήτης, αλλά οτι η Gazprom έχει ήδη ψάξει, έχει ήδη βρει και έχει ήδη καταθέσει πρόταση στην κυβέρνηση που μέλος της είναι ο δοσίλογος Σαμαρας το αφεντικό σου δηλαδή, για την εξάντληση πετρελαίου. Και ο κολοτούμπας σωτήρας και μελλοντικός προθυπουργός της Ελλάδας δεν κάνει ούτε κουβέντα.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λιβανιστήρι του Σαμαρά, να ξέρεις ότι τέτοια σχόλιά σου τα γράφουμε ΟΛΟΙ εκεί που δεν πιάνει το μελάνι. Αντε σφουγγοκωλάριε της Συγγρού, τράβα στον ξεπουλημένο νεομνημονιακό συνεταίρο του Βενιζέλου - που τον ευχαριστεί κιόλας δημοσίως για την "ενθουσιώδη" πλέον υποστήριξη του έργου του παπαδήμιου-, να πάρεις την "αμοιβή" σου για τέτοια σχόλια ... Τί σε νοιάζει εσένα αν εγώ και τα παιδιά μου δεν έχουμε να ζήσουμε με τα κωλομνημόνια της τοκογλυφικής σκλαβιάς, το μηνιάτικο παραδάκι από τη Συγγρού να πέφτει στις τσέπες σας (ΑΡΔ)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και κάτι ακόμη για σένα, κύριε σφουγγοκωλάριε των παπαριών του "πατριώτη" Αντωνάκη (...του μασκοφόρου). Εχεις διαβάσει για τη δυνατότητα κατάσχεσης ακόμη και μαχητικών μας αροσκαφών πλοίων κλπ που επιτρέπει στους "δανειστές" το νέο μνημόνιο και η δανειακή που ο Αντωνάκης ψήφισε (διαγράφοντας όσους αντιδρούσαν), χωρίς πλέον η Ελλάδα να μπορεί να πει όχι είτε με δικαστήριο είτε εξωδικαστικά; Για δες λίγο εδώ: http://ellinonpaligenesia.blogspot.com/2012/03/blog-post_2110.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. BGHKAN TA LAMOGIA KAI OI OZKRANEYES TVN STA BLOGS DIOTI FOVOZNTAI TON SAMARA.
    ΑΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΛΑ ΠΡΕΥΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Πανάρας ο Καμένος θέλει να γίνει ο νέος Καραισκάκης.Αφού 25 χρόνια πέρασε από Ν.Δ και ΔΗΑΝΑ,αφού μέσα από ένα καλό γάμο έγινε ευκατάστατος,αφού σουλατσάρισε σε όλα τα σαλόνια-πολιτικών(Μητσοτάκης-Έβερτ),επιχειρηματιών,εκδοτών(Λαμπράκης-Μπόμπολας),αφού έμαθε κάθε γωνιά του Κολωνακίου,τώρα έγινε υπερκομματικός-επαναστάτης!Απλά μύρισε ''ψητό'' και όπως πάντα όρμιξε!Και μερικοί καημένοι νομίζουν ότι βρήκαν ηγέτη.ΆΧ τι κάνει η απελπισία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το κακο ειναι οτι ολοι παλι ξερουμε την απολυτη αληθεια....ειμαι μουδιασμενος με τη Ν.Δ....αλλα μενω επιφυλακτικος αν θα αρχισω να κατηγορω,,,,μετριοπαθεια και νηφαλιοτητα φιλοι μου...και ας φωτιση ο θεος να ψηφισουμε σωστα.....μην ειστε τοσο απολυτοι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΣΧΟΛΗΘΕΊΤΕ ΑΚΌΜΑ ΜΕ Ν.Δ Π.Α.Σ.Ο.Κ. Λ.Α.Ο.Σ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ ΣΥΜΦΕΡΤΌ ΤΌΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΆΝΟΥΝ ΉΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δηλαδή τι το λάθος είπε? μας χαλάει να γίνει έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. προσοχη μεγαλη, ηρεμια ,ψυχραιμια και συνεση-ολοι οι γνησιοι ΕΛΛΗΝΕΣ ενωμενοι! το συμφερον ολων ειναι κοινο, : ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ--και καποιους αλλους που κρυβονται..να μην παρασυρθουμε σε κομματα και χρωματα -ενα ειναι το κομμα και το χρωμα η ΠΑΤΡΙΔΑ μας , το κολπο τους ειναι να μας διαιρουν και να μας φανατιζουν (ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ) - τα μεγαλα κομματα μας εξαπατησαν πολλακις-ισως μας ανοιξαν και τα ματια, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ- πανω απο ολα η ενοτητα μας, Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ- το θΗΡΙΟ μπροστα μας ειναι πολυ μεγαλο.. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ...ΕΙΔΟΜΕΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.
    Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΊΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΤΗΣ ΝΤΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ.
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΕΘΑΒΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΜΜΕΝΟΣ : Ο πολιτικός που σέβεται το ρόλο του.

    Σέβεται το λαό και τη χώρα.

    Είναι στο πλευρό μας και είμαστε στο πλευρό του.

    Ο τόπος χρειάζεται μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΡΕ 1.56 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΔΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ.ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ.ΜΑΚΡΙΑ ΡΕ ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ.ΜΑΚΡΙΑ.ΞΥΠΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητοί ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ ο σαμαράς πιστεύετε οτι θα μας σώσει? Αν κρίνω απο σας τους τέσσερις με πέντε υποστηρικτές του και απο το κουτσαβακίστικο ύφος που γράφετε μην περιμένετε να σας ακολουθήσει και κανένας άλλος, θα μείνετε πέντε-έξι. Για να μην έχετε καταλάβει τι έχουν κάνει τα παλληκάρια μας ΓΑΠ-ΣΑΜΑΡ..ή δεν μπορείτε πνευματικά ή δεν θέλετε λόγω συμφερόντων σας. Για τον Καμμένο δεν έχω κάτι στραβό λέει αυτά που λέει αλλά δεν τον βλέπω για πολύ κομανέντσι και δεν "νομίζω" να το κάνει για τα λεφτά και την καρέκλα (απο αυτά έχει και απ'οτι ξέρω και απο ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζύ του,..οχι πολιτικά... ήταν πολύ εξηγημένος) Ενώ οι άλλοι δυο βγήκαν απο την ίδια σχολή και μάθανε τα ιδια πράγματα...ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ..οχι τη δικιά μας, αλλά τη δικά τους που δεν λέγετε ΕΛΛΑΔΑ. Σας λυπάμαι γιατί αν είστε νέοι και φραγκάτοι(ευράτοι) και ακολουθήσετε την τακτική του μνημονίου οι άφραγκοι θα σας φάνε. Το παιχνίδι τέλειωσε οι νέοι ξύπνησαν (η πείνα δεν τους αφήνει να κοιμηθούν) και θέλουν μια ΕΛΛΑΔΑ με ΕΛΛΗΝΕΣ και οχι σφογγοκωλάριους και δουλοπρεπείς. Ας μην γράψω άλλα. Τα υπόλοιπα στην κάλπες. ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑΣ και ΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑΣ._ Δημήτρης_

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Υποβάλετε αίτηση για γρήγορο δάνειο !!!!!!!!!

    Αναζητάτε κεφάλαια για την αποπληρωμή πιστώσεων και χρεών; Βρίσκεστε σε λίγο πρόβλημα με τους απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρετε ποιος τρόπος να πάτε ή πού να στρίψετε; Τι γίνεται με την εύρεση μιας αξιόπιστης επιχείρησης σταθεροποίησης χρέους που μπορεί να σας βοηθήσει στη μείωση των μηνιαίων δόσεων έτσι ώστε να έχετε προσιτές επιλογές αποπληρωμής, καθώς και χώρο για να αναπνεύσει, όταν πρόκειται για το τέλος του μήνα και οι λογαριασμοί πρέπει να πληρώνομαι; Ο Δρ Thomas Loan Home είναι η απάντηση. Μειώστε τις πληρωμές σας για να διευκολύνετε την πίεση των μηνιαίων σας δαπανών. Email (Thomasfrankfirms@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή