Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΤΟ "ΓΟΥΜΑΡΙ" ΠΟΎ ΤΣΕΠΩΝΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ και ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ... ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ...!!!

ΕΚΤΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ  ΟΙ  "ΥΠΟΔΙΚΟΙ" ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ--ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΟΠΩΣ και ΟΙ "ΕΠΙΦΟΒΟΙ" ΠΛΕΥΡΗΣ--ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ--ΜΑΡΚΑΚΗΣ...!!!

Σε αναγκαστική αντικατάσταση της χηρεύουσας θέσης του Γραμματέα της Κ.Ο.του ΛΑΟΣ μετά την αποχώρηση από το κόμμα του Άδωνι, προέβη ο Καρατζαφέρης.
Άργησε αλλά τον...βρήκε, 

αν λάβει κανεις υπ' όψιν ότι Βορίδης-Άδωνις προσχώρησαν στην ΝΔ, εδώ και 20 ημέρες.
Υπήρχε μεγάλη δυστοκία και ήθελε χρόνο "επωάσεως" σκέψεως, να πάρουν μπρός οι "νοηματικές διαδρομές" του προέδρου Γιώργου, έως ότου βρεθεί ο...κατάλληλος...!!!
Ήθελε πολύ τον Πλεύρη, όμως είναι "επίφοβος" να το σκάσει κατά Σαμαρά μεριά, οπότε σε κανά μήνα πάλι θα χήρευε η θέση.
Ήθελε Κιλτίδη, αλλά ο Κολοκοτρώνης δεν αστειεύεται και γουστάρει και αυτός Σαμαρά...
Το ίδιο και ο Μαρκάκης, πού ακούστηκε το ονομά του, ε, και "λόγος πού λέγεται ψεμματινός δεν είναι".
Έτσι έγινε και με τον Βορίδη...
Ποιόν να επιλέξει τον Καλαποθαράκο πού είναι αδελφός του Θέμη ή τον φουκαρά τον Μανούσο πού σέρνεται και κοιτάζει με το στόμα ανοιχτό;
Βέβαια θα προτιμούσε Βελόπουλο-Αϊβαλιώτη, όμως αμφότεροι είναι υποδικοι, ό μεν πρώτος γιά τα αδήλωτα 400.οοο ευρώ που φυγάδευσε στη Γερμανία και ο Αιβαλιώτης απέναντι στη Δικαιοσύνη και το ΥΠΕΘΑ, γιά πλαστο έγγραφο πού προσκόμισε στις Στρατιωτικές Αρχές και  οι υποθέσεις εκρεμμούν...
Έτσι ξέμεινε ο Καρατζαφέρης καί επέλεξε το "θαύμα'' της φύσεως , την "γκροτέσκα φιγούρα", της πολιτικής ζωής του τόπου,  τον "Αστέριο Ροντούλη, της αρπαχτής"-Βουλευτή του ΛΑΟΣ,  πού τσέπωνε τις υπερωρίες των υπαλλήλων του  καί όταν έγινε με τον Παπαδήμο  Υφ/γός Γεωργίας,  έπαιρνε το "γουμάρι" καί οδοιπορικά από το Κράτος, γιά να κάνει Χριστούγενα σπίτι του, στο Τύρναβο...!!!
Μιλάμε γιά τέτοιο "κλέος" Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Αρχηγού και κόμματος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου