Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ...!!!

ΤΩΡΑ, ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΟΥ "ΦΤΑΙΝΕ" ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...!!!

Δεν παρακαλάει πού τα αφεντικά του Μπόμπολας-Ψυχάρης "διορθώνουν" τις δημοσκοπήσεις και δεν του δίνουν 2,5%, όπως είναι η πραγματικότητα από την  M.R.B. στην Real News

και τον κρατάνε με αναπνευστήρα έστω και ημιθανή,  γιά να φθείρει όσο μπορεί την αυτοδυναμία Σαμαρά...
Τώρα του φταίνε οι δημοσκοπήσεις....!!!
Δεν βλέπει ότι κάθε μέρα και μία Νομαρχιακή Επιτροπή τού κομματός του, όπως και όλα τα σοβαρά στελέχη τον εγκαταλείπουν.;;;
Σύσσωμη η  η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΛΑΟΣ στην Κέρκυρα παραιτήθηκε με επικεφαλής τον Πρόεδρο της γνωστό Γιατρό της Πόλης κ.Γιαννακούρη...
Οί πληροφορίες τον φέρνουν μαζί με την πλειοψηφία των παραιτηθέντων να πηγαίνει στον Σαμαρά καθ' όσον φίλος του Βορίδη, ενώ  μερικοί άλλοι γιά Χρυσή Αυγή... 
Αυτή την εβδομάδα θά έρθει και το οριστικό τέλος τού ΛΑΟΣ με δύο συνταρακτικά γεγονότα, μία παραίτηση και μία αποκάλυψη...
Πως λέει και ο Σαμαράς είναι..."αναπόφευκτο".;;; 

11 σχόλια:

  1. Πάει και η Κέρκυρα!Άντε να δούμε ποιός θα πραλάβει να γίνει ο επόμενος.Ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης με τα ζόρια(και τις αναγωγές)τον κράτησαν στο 3 και κάτι,ως πότε όμως?Άμα σε πάρει η κάτω βόλτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρβανίτη-Πρεβεζάνου Ευγενία η επόμενη.Υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Αττικής και δεύτερη σε ψήφους(μόνο 200 ψήφυς πίσω από τον πρώτο)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΟΙ κ.κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

    Τον
    κομματικό μηχανισμό του ΛΑ.Ο.Σ στο Αιγαίο πλαισιώνουν από σήμερα οι
    κ.κ. Βασίλης Καραΐσκος ως Περιφερειακός Σύμβουλος και ο κ. Δημήτρης
    Κωτσόπουλος ως Αναπλ. Περιφερειακός Σύμβουλος.

    Καλωσορίζοντάς τους ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε: «Έχω
    την εξαιρετική χαρά να έχω ανάμεσά μας στην κοινή προσπάθεια και τον
    τίμιο αγώνα δύο εκλεκτά πολιτικά στελέχη. Τον κ. Βασίλη Καραΐσκο και τον
    κ. Δημήτρη Κωτσόπουλο, ο οποίος είναι ένας νέος πολιτικός επιστήμονας
    με καταγραφές όμως στην πολιτική ζωή της χώρας.Θα βοηθήσουν στο
    οργανωτικό. Θα αναλάβουν την Περιφέρεια του Αιγαίου, μια ευαίσθητη
    περιοχή της χώρας. Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα συνοδευτεί από
    μεγάλη επιτυχία. Είναι κάτι που και οι δύο το ξέρουν πάρα πολύ καλά».

    Δείτε το βίντεο
    www.neolaialaos.gr/wp-content/uploads/2012/03/%CE%93.-%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%A6%CE%95%CE%A1%CE%97%CE%A3-%CE%9C%CE%95-%CE%92.%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%AA%CE%A3%CE%9A%CE%9F-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%94.%CE%9A%CE%A9%CE%A4%CE%A3%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F.flv

    http://www.neolaialaos.gr/2012/03/22/news/47198/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ Η κ. ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΕΞΑΚΗ

    Την προσχώρηση της δημοσιογράφου, κ. Δήμητρας Αλεξάκη στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρης. Η κ. Δ. Αλεξάκη θα είναι υποψήφια Αττικής με τον ΛΑ.Ο.Σ.

    Καλωσορίζοντας την κ. Αλεξάκη στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ δήλωσε: «Η κ. Δήμητρα Αλεξάκη είναι μια εξαιρετικά σοβαρή και γνωστή πολιτική συντάκτης. Τώρα απεφάσισε να ενώσει την εμπειρία της μαζί μας στον πολιτικό στίβο. Θα είναι υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής.

    Εμείς την ευχαριστούμε που απεδέχθη την πρόταση να είναι κοντά μας και πιστεύουμε ότι η πείρα της στο πολιτικό ρεπορτάζ, η σοβαρότητα, η κοινωνική απήχηση και ο βαθύς βαθμός της συνείδησης που έχει για τα πράγματα, θα ωφελήσει πολύ το Κόμμα. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι η Δήμητρα δεν θα κατέβει, αλλά θα ανέβει».

    Η κ. Δ. Αλεξάκη δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση που μου έκανε ο Πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

    Πιστεύω ότι θα ανταποκριθώ σε αυτό το καθήκον το οποίο μου αναθέτει. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθώ και στις προσδοκίες του κόσμου, ο οποίος θα με στηρίξει. Είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνω στις εκλογές. Δεν θα είναι εύκολο για μένα. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ πάρα πολύ για την τιμή που μου έκανε».

    Δείτε το βίντεο
    www.neolaialaos.gr/wp-content/uploads/2012/03/%CE%93.-%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%A6%CE%95%CE%A1%CE%97%CE%A3-%CE%9C%CE%95-%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%9E%CE%91%CE%9A%CE%97-%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A1%CE%911.flv

    http://www.neolaialaos.gr/2012/03/22/news/47175/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο ΛΑ.Ο.Σ ο Νίκος Παπαγιαννόπουλος

    Υπήρξε άμεσος συνεργάτης του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Υπηρέτησε το…δήμο Θεσσαλονίκης από διάφορες θέσεις με τελευταία αυτή του αντιδημάρχου πρασίνου και περιβάλλοντος.

    Ο Νίκος Παπαγιαννόπουλος δεν συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο του Κώστα Γκιουλέκα στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και όλα δείχνουν ότι πήρε αποστάσεις από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δ. Βασιλείου, επιχειρηματίας από το Ξυλόκαστρο, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ κ. Καρατζαφέρη και «τα συμφώνησαν».

    Ο κ. Βασιλείου προέρχεται από το χώρο της Ν.Δ. (επί χρόνια συνεργάτης του νυν υπουργού Εσωτερικών Σταύρου Δήμα) θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΛΑ.Ο.Σ στην Κορινθία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την προσχώρηση στις τάξεις του ΛΑ.Ο.Σ του κ. Δημήτρη Κοσμά ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρης.

    Καλωσορίζοντας τον κ. Κοσμά στα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ, ο κ. Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε: «Ο κ. Δημήτρης Κοσμάς, οικονομολόγος, πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Κορίνθου, άνθρωπος που δεν φοβήθηκε να συγκρουστεί με κατεστημένες δυνάμεις, είναι κοντά μας και ενώνει τη δική του πολιτική προσπάθεια με αυτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

    Πιστεύω ότι η παρουσία του θα ενδυναμώσει το ήδη δυνατό ψηφοδέλτιο του Νομού Κορινθίας για να μας ξαναβγάλει ψηλά όπως και τις προηγούμενες εκλογές».

    Ο κ. Δ. Κοσμάς δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ Πρόεδρε. Να είστε σίγουρος ότι η προσπάθεια θα είναι δυνατή, ουσιαστική για το καλό όλων και της πατρίδας μας στο μικρό μετερίζι του νομού μας».

    http://www.neolaialaos.gr/2012/03/22/news/47195/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε πληρωμένο-επαγγελματικό στέλεχος του Καρατζαφέρη(μήπως είσαι η Κατερίνα?) γράφεις ολόκληρα κατεβατά για δήθεν προσχωρήσεις αγνώστων ατόμων(ούτε η μάνα τους δεν τους ξέρει)για να μας πεις ότι δεν διαλύεστε και ότι ίσως πλησιάσετε το 3%?Τέλος παλικάρι-η κοπέλα μου,ο λαός σας πήρε χαμπάρι οι γελοιότητες τύπου Γιαννάκη Παπαμιχαήλ και όλων των αγνώστων που γράφεις δε σας σώζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή η Αλεξάκη η δημοσιογράφος του ΤΗΛΕΑΣΤΥ δεν είναι?Χα,χα,χα ξεφτίλα και φτώχεια σε λίγο θα μας ανακοινώσει η προεδράρα και την προσχώρηση του Παπατσώρη και του Αλέφαντου!Γιατί όχι και του Γιαννάκη Καρατζαφέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε Καρατζαφέρη το γαρ το πολύ της θλίψεος γεννά παραφροσύνη.Χάνεις τη μισή σου εκλογική δύναμη(2,4% στην πρόθεση ψήφου),τα δύο τρίτα της δημοσκοπικής απόδοσης(από 7-8% στο 2,5%),τα κορυφαία στελέχη(Βορίδης-Αδωνις),ένα σωρό μεσαία στελέχη,σύσσωμες νομαρχιακές επιτροπές,υποψήφιους βουλευτές και απαντάς με τον Γιαννάκη Παπαμιχαήλ και με τους απολύτως αγνώστους Καραισκους,Κωτσόπουλους και ασχετόπουλους?Όταν δεν έχεις κάτι να πεις,μη λες τίποτα..Το τέλος έρχεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετά τους αστέρες που ήρθαν στο Λαός,ας περιμένετε τώρα μία σοβαρή και πραγματική αποχώρηση που θα σας κλονίσει περισσότερο..προσεχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή