Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

«ΚΟΥΡΕΜΑ» ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ και ΙΔΙΩΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...!!!

ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ καί ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...!!!

Το «κούρεμα» των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και ιδιωτών είναι έτοιμος να ανακοινώσει ο Αντώνης Σαμαράς. 
Η κίνηση αυτή του προέδρου της Ν.Δ. θα αποτελέσει ένα από τα ισχυρά χαρτιά του

στην προεκλογική εκστρατεία. 
Και αυτό γιατί το θέμα των κόκκινων δανείων απασχολεί εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, επιχειρηματίες, αλλά και οικογένειες, που απειλούνται να χάσουν το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που κατάφεραν να αποκτήσουν.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, η κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι τραγική, μια και έως τις 31/12/2011 τα δάνεια που ήταν στο κόκκινο καταγράφονταν ως εξής:
Στεγαστικά δάνεια: 11 δισ. (14% των δανείων).
Καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες: 9 δισ. (25% των δανείων).
Επιχειρηματικά δάνεια: 14 δισ. (11,5% των δανείων).
Την πρόταση του κ. Σαμαρά για το «κούρεμα» των δανείων είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Δημοκρατία» στις 9 Μαρτίου, μία μέρα μετά τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της Ν.Δ. με το προεδρείο της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών στα γραφεία του κόμματος.
Την πρόταση σκέφτεται να την παρουσιάσει ο κ. Σαμαράς τις ερχόμενες ημέρες και θα είναι ολοκληρωμένη, μια και την έχει επεξεργαστεί το οικονομικό επιτελείο της Ν.Δ. μαζί με τεχνοκράτες εξειδικευμένους στον τομέα των δανείων.

2 σχόλια:

  1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.ΤΩΡΑ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ.ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΠΩΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΩΜΕΓΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΝΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ 300 Ε.ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.youtube.com/watch?v=R7HyJmX4LVU&context=C40e9d1bADvjVQa1PpcFMTc7teQ2in0C_P4t8WvWuLc7f6fib-N0I=

    ΑπάντησηΔιαγραφή