Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΝΤΕΣ "ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ" και ΟΙ ΠΛΕΥΡΗΣ--ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Ε. ΤΟΥ ΛΑΟΣ...!!!

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ...!!! 

Δεν ήταν μόνο η απώλεια της αποχώρησης Καραθάνου από το ΛΑΟΣ, η συνέπεια της  εκλογής  Ροντούλη ως Γραμματέα της Κ.Ο....
Ηχηρή κυρίως ήταν και η απουσία των Πλεύρη --Κιλτίδη, 

από την κρίσιμη συνεδρίαση της Κ.Ε.
Όπως και σε προηγούμενο δημοσιευμά μας, σας είχαμε ενημερώσει η καλύτερη λύση γιά τον Καρατζαφέρη θα ήταν αντί του Ροντούλη πού σκάει στα γέλια ο κόσμος, όταν τον βλέπει και τον ακούει να εκφράζεται με την γλωσσική του ιδιομορφία, να  ήσαν ένας εκ των Πλεύρη-Κιλτίδη.
Όμως ο μεν Πλεύρης παραμένει μέχρι τις εκλογές "επίφοβος" να προσχωρήσει στον Σαμαρά, ενώ αν επρότεινε τον Κιλτίδη, ο συντοπίτης και ανταγωνιστής του στην Α! Θεσσαλονίκης  Κολοκοτρώνης είχε και αυτός έτοιμες τις βαλίτσες του γιά την Συγγρού.
Έτσι απείχαν επιδεικτικά από την Κ.Ε. , με ότι τούτο συνεπάγεται γιά την παραμονή τους στο ΛΑΟΣ, όπου οι εξελίξεις από τις αποχωρήσεις αναμένονται καταιγιστικές γιά τις επόμενες ημέρες...!!!

7 σχόλια:

  1. Ο γίγαντας της πολιτικής Α.Ροντούλης(πρώην ΠΑΣΟΚ-ΔΗΚΚΙ-ΝΔ)είναι και φιλόλογος-τρομάρα του!Μια ζωή καιροσκόπος,ίδιος με τον κουμπάρο-αρχηγό του Καρατζαφέρη.Αφου έψαξε προς άλλα κόμματα και δεν είδε φως,διορίστηκε γραμματέας.Θα έχει την τιμή να δει το απόκομμα να μένει εκτός βουλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ψεύτης και ο κλέφτης το πρώτο χρόνο χαίρονται, μέχρι εδω ηταν ο τηλεπρόεδρος και το τηλεκόμμα του, Αντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΡΔΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

    ΘΑΝΑΣΗ ΦΥΓΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κιλτίδης οταν εφυγε απο την ΝΔ προς Μπακογιάννη μεριά κι απο εκεί στο ΛΑΟΣ, δεν παρέδωσε την Βουλευτική έδρα του, ως όφειλε. Ούτε ο Καρατζαφέρης του ζήτησε να το κάνει παρά τα όσα έλεγε, οτι όποιος πάει στο κόμμα του πρέπει πρώτα να παραδώσει την Βουλευτική του έδρα και μετά θα συζητήσει μαζί του την ένταξη του στο ΛΑΟΣ. Μάθημα δεοντολογίας, αξιοπρέπειας, και συνέπειας αξιών έδωσαν οι Βορίδης και Αδωνης, αφού παρέδωσαν τις εδρες τους, χωρίς να τους το ζητήσουν και ο Καρατζαφέρης τους βρίζει κι απο πάνω, ως Ιούδες, αδέσποτους, ακροδεξιούς, λαμόγια, κλπ. Ντροπή και αίσχος για τον Καρατζαφέρη και ντροπή και αίσχος για τον διερχόμενο απο το ΛΑΟΣ Κιλτίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θανάση, δεν μπορεί να συνυπάρχεις με αγραμματο πρόεδρο, πως συνεννοείσαι μαζί του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΕΛΕΙΠΕ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή