Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΤΟ "ΚΑΤΑΡΡΕΟΝ" ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ «ΜΑΝΤΡΙ» ΤΟΥ... ΛΑΟΣ...!!!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙ ΤΟ "ΜΑΝΤΡΙ" και ΘΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΥΝ και...ΑΛΛΟΙ...!!!

Γράφει ο Νίκος Σχοινάς
πρ. Γενικός Δ/ντής του ΛΑ.Ο.Σ

Αποφράδα ημερομηνία η 12η Φεβρουαρίου 2012 για το ΛΑΟΣ και τον πρόεδρο του Γ. Καρατζαφέρη, γιατί οι ρωγμές που προκάλεσε στο οικοδόμημα ο πολιτικός σεισμός από την αποχώρηση

των δυο πρωτοκλασάτων, προβεβλημένων, αξιολογότερων και κουμπάρων του Βουλευτών, σε συνδυασμό με την στασιμοκαθοδική πορεία τους, είναι καταλυτικές, μη «επισκευάσιμες» και ίσως προκαλέσουν κι άλλες ρωγμές – αποχωρήσεις, που είναι ορατές «δια γυμνού οφθαλμού». Ο χρόνος θα το δείξει. 
Το ξεκίνησε ψύχραιμα με την δήλωση: «Με απόφαση του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη τίθενται εκτός Κ.Ο του κόμματος οι βουλευτές κ. Μ. Βορίδης και κ. Ά. Γεωργιάδης». 
Στη συνέχεια εντελώς αναίτια και χωρίς να προκληθεί, αφού οι διαγραφέντες με δημόσιες τοποθετήσεις τους δήλωναν, ότι προτίθενται να παραδώσουν την έδρα τους, όπερ και έκαναν, ακολούθησαν «χτυπήματα κάτω απ΄ τη μέση», δηλώσεις από τον ίδιο τον Καρατζαφέρη, όπως:
 «Είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου διεμβολισμού του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού», απαξιωτικές για τον πρόεδρο της υποδοχής «απέκτησε δελφίνο μετά υπασπιστού», ή έχει το δικαίωμα να μαζεύει «αδέσποτα», για τους διαγραφέντες «περαστικός για …αφόδευση» και «προτίμησε τα σαλόνια του κεφαλαίου», και για αυτούς που ορκίστηκαν «δεν θα γίνουν ποτέ ριψάσπιδες!» και έπεται συνέχεια.
Ως άλλος «Λουδοβίκος», βλέπει φαντάσματα και δεν αναζητάει τους πραγματικούς λόγους, ως αυτοκριτική, που οδήγησαν τους Βουλευτές του στην αποχώρηση και στην μετέπειτα πολιτική τους στέγαση. Γιαυτό δεν θα μπορέσει να περιφράξει το «μαντρί» και μπορεί να του φύγουν κι άλλοι.
Η θολή στάση του προέδρου τους για υπερψήφιση ή καταψήφιση του Ν/Σ για το νέο οικονομικό πρόγραμμα της χώρας, που τελικά προτίμησε την «άνανδρη» αλλά θεσμοθετημένη αποχώρηση από την ψηφοφορία «δια τον φόβο των Ιουδαίων», ήταν η αφορμή, γιατί τα αίτια ήταν πολλά και συσσωρευμένα και είχε κοπεί ο ομφάλιος λώρος, επειδή:
ουδέποτε σεβάστηκε, ούτε εκτίμησε την πολύπλευρη και πολύχρονη προσφορά τους, 
προσπέρναγε την γνώμη και τις προτάσεις τους τόσο στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις, όσο και  σε επίπεδο συλλογικών κομματικών οργάνων, όπου συμμετείχαν,
τους ταύτισε με τους ανεπαρκείς, τους γραφικούς, τους σώγαμπρους, τους «ντακότες», τους μπίζνεσμαν και τους «θού κύριε φυλακήν τω στοματί μου»,
δεν μπορούσαν να παρακολουθούν τις καθημερινές αντιφάσεις του και να απολογούνται για τις αλληλοδιάδοχες κωλοτούμπες του,
οι διορισμοί και αυτών ακόμα των μετακλητών και αποσπασμένων υπαλλήλων ήταν επιλογές του Καρατζαφέρη και όχι δικές τους,
δεν ανεγνώριζε τις ικανότητες και τις δυνατότητες τους. Τους ήθελε «γλάστρες»,
δεν ανέχθηκαν να τους περιπαίζει με το μπες - βγες στη συγκυβέρνηση,
έχασαν την προσωπικότητα τους, αφαιρώντας τους «την κατά συνείδηση ψήφο» και την ελεύθερη βούληση τους.
Τον αρχηγό τους όμως ακολούθησαν ένιοι «ζηλωτές» Βουλευτές και στελέχη με «εμετικές» δηλώσεις κατά των πρώην συναδέλφων τους για να γίνουν αρεστοί στο πρόεδρο. 
Ο πρώτος με ύφος «εκατό καρδιναλίων» δήλωσε: «Ο νεοφιλελευθερισμός, ο καριερισμός και η μεγαλοαστική έπαρση, οδηγούν τους δύο, στο ναό της ενδοτικής Νέας Δημοκρατίας». 
Ο δεύτερος στη προσπάθεια του να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, είπε: 
«Ξεκαθαρίζει ιδεολογικά το τοπίο του Κόμματος», αλλά του βγήκε το «νάταν η ζήλεια ψώρα». Ευτυχώς όμως ακούστηκε και μια σοβαρή και αξιοπρεπής δήλωση: 
«Τα δύο συγκεκριμένα πρόσωπα, ήταν από την αρχή στον αγώνα που έδινες ο ΛΑΟΣ, ενώ πολλοί από αυτούς που κάνουν κριτική σήμερα βρίσκονταν σε άλλα κόμματα και προσχώρησαν στο κόμμα, όταν είδαν, ότι είχε προοπτικές να βγάλει βουλευτές», η οποία αναδεικνύει την αξιοσύνη και την προσφορά των διαγραφέντων και συγχρόνως απάντησε στα «σάλια» των σώγαμπρων στο κόμμα.

8 σχόλια:

  1. Ενώ αν κρατούσε τον Σχοινά,το στέλεχος περιωπής,τον παραμορφωμένο εκτελωνιστή,τον παμμέγιστο πολιτευτή,τον άνθρωπο,που κατάφερε να τρέχει μόνος του και να έλθει δεύτερος,τον ορισμό του αχάριστου,αυτόν που μόλις ο Καρατζαφέρης σταμάτησε να τον ''ταΐζει''άρχισε να λασπολογεί,δεν θα υπήρχαν ''γλύφτες''!!!Ε ρε σχοινιά που θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσυ γιατί πονας;
    παρε ξυδι να σου περάσει γιατί θα πρέπει να είσαι άσχετος, άν μιλάς για "αχαριστια" Σχοινά στο Πατριάρχη της "αχαριστίας" πού λέγεται Καρατζαφερης.
    Πόσες φορές εσύ προσκύνησες τον Σχοινα ως διευθυντη βορειου ελλαδος και σαν γενικο του ΛΑΟΣ;
    ΣΥΝΗΘΙΣΕ ΤΟ ΞΥΔΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ ΒΑΡΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΛΑΟΣ ΩΣ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΗΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ, ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ.
    Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΛΥΦΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΩΣ ΝΑ ΤΑΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΗΡ ΠΛΕΥΡΗΣ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι μεγάλη η ευθύνη του Καρατζαφέρη για ότι έκανε στο παρελθόν.Μοίραζε τίτλους στο κάθε τυχαίο, μέτριο και γραφικό τύπο,με αποτέλεσμα σήμερα να τον κρίνουν όπως ο αχαριστογραφικός Σχοινάς και κάποιοι άλλοι,υπογράφοντας μάλιστα ως ''τέως γενικοί διευθυντές, περιφερειάρχες,γραμματείς και άλλες παπαρολογικές θέσεις.Καλά να πάθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε αυστριακέ, νεοναζί που κάθεσαι και βγάζεις χολή για το Σχοινά, το καλύτερο στέλεχος που είχε ποτέ το λαος, ξέρεις πολύ καλά οτι τον αδικείς με τις κατασκευασμένες συκοφαντίες σου, ενώ κάκιστα σε πήρε πάνω του, όταν ο Καρατζαφέρης μετά τον ναζιστικο χαιρετισμό που έκανες ήθελε να σε ξαποστείλει. Είσαι είσαι ανεύθυνος, κακός, ψεύτης και να σου πω και κάτι, καλά κάνει και σ΄ εχει αποσπασμένο ο Καρατζαφέρης γιατί θα ήσουν επικίνδυνος για τα παιδάκια του Δημοτικού.
    Σας πονάνε οι τεκμηριωμένες και αληθινές αποκαλύψεις των πτυχών του βρωμοχαρακτήρα του αρχηγού σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πρόεδρος είναι ο βασικός υπεύθυνος ο οποίος με την τεχνητή προβολή,αναβάθμισε κάποιους μέτριους βαπτίζοντας και μοιράζοντας τίτλους σε δήθεν σοβαρές θέσεις με σκοπό να ωραιοποιήσει το κόμμα, υπεραξιολογόντας τα στελέχη.Εδώ που τα λέμε, ο Σχοινάς μπορεί να μην είναι και ότι καλύτερο αλλά σίγουρα είναι καλύτερος από τους περισσότερους εν ενεργεία βουλευτές του ΛΑΟΣ.Φυσικά υπήρχαν άνθρωποι ''διαμάντια''που υπήρχαν παλαιότερα στο κόμμα, αλλά δυστυχώς για διάφορους λόγους ''πολεμήθηκαν ''και δεν στηρίχθηκαν από τον κόσμο.Τελικά υπεύθυνος για τα περισσότερα δεινά που περνάει το ΛΑΟΣ και για τα χειρότερα που έρχονται,είναι ο Καρατζαφέρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλα κυρ Νίκο, τώρα μου έδειξε η Τάνια την ιστοσελίδα (την οποία δεν είχα υπόψιν μου, γενικά δε σερφάρω, δεν είμαι αργόσχολος σαν κι εσένα). Ξέρεις κάτι, σου διέφυγε το γεγονός ότι ουδέποτε ασχολήθηκα μαζί σου (όπως και με άλλους αυλοκόλακες του Καρατζαφέρη), απλά γιατί δεν αξίζετε μία. Επίσης, εκ του ασφαλούς με αποκαλείς "νεοναζί", γιατί γνωρίζεις ότι δεν είμαι. Αν ήμουν, ήδη θα σε είχα επισκεφθεί στα Πεύκα για μια "καλησπέρα". Αλλά όπως προείπα, δεν ασχολούμαι με δυσαρεστημένους αυλοκόλακες, έχω σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μου. Συνέχισε να ξερνάς επί δικαίων και αδίκων, κάποια στιγμή θα ξεθυμάνεις και θα ασχοληθείς κι εσύ με τα σημαντικά της ζωής, όπως για παράδειγμα ο Θαλής... Υ.Γ.: Αν μπεις στον κόπο να μου απαντήσεις, ενημέρωσέ με με μήνυμα στο κινητό μου, για να μπω να σου απαντήσω (θ' αργήσω λιγάκι, αλλά κάποια στιγμή πιστεύω να αξιωθώ...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στον ΑΝΩΝΥΜΟ (Μαρ. 6- 5,11) σχολιαστή, που λειτούργησε ως προβοκάτορας και προσπάθησε να περιγράψει και χαρακτήρισε με απαράδεκτα λόγια συγκεκριμένο πρόσωπο, όπως φάνηκε από τον ενοχλημένο ΑΝΩΝΥΜΟ (Μαρ. 13-9,32), έχω να πω τα εξής:
    1. Να ζητήσω δημόσια συγγνώμη για την εν λόγω περιγραφή, για λογαριασμό του ΑΝΩΝΥΜΟΥ προβοκάτορα, γιατί με εκθέτει, όταν μάλιστα δεν είναι του χαρακτήρα μου να εκφράζομε έτσι και μάλιστα δημόσια, ενώ έχω το θάρρος της γνώμης μου.
    2. Η καθυστέρηση επανόρθωσης οφείλεται στην προσπάθεια να κατέβει αυτό το σχόλιο, αλλά ματαίως.
    Με την ευκαιρία:
    1. Ποτέ δεν ασχολούμαι στα άρθρα μου με Βουλευτές και στελέχη του κόμματος αυτού, γιατί συνυπήρξαμε και οι όποιες παρεξηγήσεις μεταξύ μας οφείλονται στην Καρατζαφερέικη συγκυρία.
    2. Δεν έκανα και δεν κάνω αυτοσχολιασμούς στα άρθρα μου, ούτε και σε άλλα που δημοσιεύονται στα Blogs.
    3. Για τα σχόλια, που με αφορούν: «και τα καλά δεχούμενα και τα κακά δεχούμενα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή