Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΝΕΟ "ΠΛΗΓΜΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟΣ Η ΑΠΟΧΩΡHΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ και ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ Ν.Δ....!!!

ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ και ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΛΟΓΩ... ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ...!!!

Η Ημαθία εκλέγει 4 Βουλευτές και από το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ θα απουσιάζουν δύο μεγάλα ονόματα τα οποία θα δώσουν μάχη γιά την Ν.Δ. και τον Σαμαρά.
Η Σταυρούλα Γιαννούτσου και ο Δημήτρης Μπέκας.

Μάλιστα η Γιαννούτσου σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα είχε εκλεγεί Βουλευτής με το ΛΑΟΣ στις περασμένες εκλογές, πλήν όμως με τον εκλογικό νόμο την έδρα κέρδισε άλλος Νομός της Μακεδονίας. 
Γεννήθηκε στη Βέροια το 1981, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, με πατέρα ανώτατο Αξιωματικό του Ε.Σ. και μητέρα εκπαιδευτικό.  
Απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η επιστολή: 
Αγαπητοί Συμπολίτες, 
Οι εκλογές που έρχονται είναι σημαντικές για το μέλλον της Χώρας μας, την πορεία της Ημαθίας, είναι οι...πιο καθοριστικές για το αύριο της κοινωνίας μας και ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων. 
Έντονα προβληματισμένη με την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην Πατρίδα μας, την οικονομική δυσχέρεια, την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα -που έχουν κυριαρχήσει την τελευταία διετία διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ- τις οποίες όλοι βιώνουμε, άνεργοι, αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες, μισθωτοί, συνταξιούχοι, δημόσιοι υπάλληλοι, επιστημονικό προσωπικό και ιδιαίτερα οι νέοι, αποφάσισα να ανταποκριθώ στην πρόσκληση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Ανδρέα Λυκουρέτζου, να συν στρατευτώ στο πλευρό του κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ και συμμετέχω ως υποψήφια βουλευτής Ημαθίας στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Οι διαχειριστές της κυβερνητικής εξουσίας τα δύο τελευταία χρόνια έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο, έδειξαν πόσο αδέξια χειρίστηκαν την κρίση και οδήγησαν έναν ολόκληρο λαό σε αδιέξοδο. 
Οι προειδοποιήσεις του Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, αγνοήθηκαν ακόμα και από ευρωπαίους ηγέτες, ανεξάρτητα αν στο τέλος οι ίδιοι παραδέχτηκαν πόσο ολέθρια ήταν τα προτεινόμενα μνημόνια, αυτά που στέγνωσαν την οικονομία μας και ταπείνωσαν τον λαό μας. 
Όλες οι προβλέψεις του δυστυχώς επαληθευτήκαν με επακόλουθο το έργο της εξόδου από την κρίση να είναι τώρα πολύ δυσκολότερο απ’ ότι αρχικά. 
Στη μακρά αυτή δύσκολη προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στρατεύομαι με όλες μου τις δυνάμεις. Στο προσκλητήριό του κ. Αντώνη Σαμαρά οφείλουμε να ανταποκριθούμε όλοι και μάλιστα με υψηλό αίσθημα ευθύνης για την κοινωνία μας, για την Ελλάδα, τους συμπολίτες μας, για την Ημαθία. Γιατί;
Γιατί πραγματικά αγωνιούμε για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, γιατί εδώ μαζί με εμάς κατοικούν και τα όνειρά μας, γιατί εδώ βρίσκονται όλα όσα αγαπάμε, γιατί η Ημαθία είναι η επιλογή της ζωής μας. 
Για όλα αυτά για τα οποία και δέχτηκα να είμαι υποψήφια βουλευτής στις επερχόμενες εκλογές με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό της Ημαθίας. 
Φίλες και φίλοι,
Είμαστε η γενιά που ενσαρκώνει το νέο, η γενιά που υπόσχεται χωρίς αποκλεισμούς τη συνένωση όλων των δυνάμεων της κοινωνίας μας. 
Έχουμε την ευθύνη -εμείς οι νεότεροι- με σεβασμό πάντα στην εμπειρία, να γίνουμε πρωτοπόροι για το καινούργιο, αφήνοντας τα σφάλματα του παρελθόντος να τα διαχειριστεί αυστηρά και δίκαια η Ιστορία. 
Θέλουμε να αγωνιστούμε για ότι το καλύτερο, για ότι το σύγχρονο που να αγκαλιάζει τους νέους που έρχονται και να αφήσουμε πίσω όλους όσους με πράξεις ή παραλείψεις μας έφτασαν μέχρι εδώ. Θέλουμε να μας δοθεί η ευκαιρία να δοκιμαστούμε και σαν αυριανοί νέοι Βουλευτές να αποδείξουμε στην πράξη αυτά που επαγγελλόμαστε. Σεβόμενοι τους άξιους παλιούς ή νέους, με πίστη στις αξίες και τα ιδανικά μας, πρέπει επιτέλους να καθορίσουμε εμείς τη μοίρα μας.
Τα αλλεπάλληλα -όλα αποτυχημένα- μνημόνια, η παρατεταμένη ύφεση, η κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, οι αψυχολόγητες περικοπές μισθών και συντάξεων, η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα οδήγησαν ενάμιση εκατομμύριο συμπολίτες μας κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Η Ημαθία, με τη σειρά της, ζει τη δικιά της Οδύσσεια. 
Η ανεργία φουντώνει, οι επιχειρήσεις κλείνουν, τα χρέη μεγαλώνουν, τα νοικοκυριά καταρρέουν. 
Η Ημαθία στην απόλυτη εγκατάλειψή της. 
Αγαπητοί Συντοπίτες, 
Η μικρή πατρίδα μας δίνει τη μάχη της επιβίωσης. Δοκιμάζεται η ίδια η εθνική μας αντοχή. 
Σε αυτούς τους -πράγματι- δύσκολους καιρούς, πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και ενωμένοι.
Έχουμε ιδέες και στόχους για να αντιμετωπίσουμε την κρίση της εποχής μας, την κρίση της κοινωνίας μας, αρκεί να βάζουμε τους στόχους μπροστά και τον πήχη ψηλά για να δικαιώσουμε όσους μας εμπιστεύονται. 
Με τιμή 
Σταυρούλα Γιαννούτσου 
Υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 

10 σχόλια:

  1. Στα τσακιδια Λαος ΝΔ Πασοκ ΔΗΣΥ ΔΗΜΑΡ κλπ κι ολα τα μνημονιοσκυλα
    Ψευτες η ιδια η Μερκελ ειπε οτι οι συνθηκες δεν επιτρεπουν εξοδο χωρας απο το ευρω και εσεις τρομοκρατια
    Ουστ προδοτες δωσιλογοι ουτε καλημερα δεν θα σας λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να έφυγε η πρώτη σε ψήφους στην Ημαθία και ο έτερος υποψήφιος όμως σήμερα πήγε στο ΛΑΟς ολόκληρη, πρώην γραμματέας του Χριστοφοράκου!Αρχίζω να έχω φόβους για την πνευματική κατάσταση του Καρατζαφέρη,άκου τη γραμματέα του αρχιλαμόγιου και την παρουσίασε με κάθε επισημότητα..Άντε και ο Παλαιοκώστας τώρα γιατί όχι και η Μαριάννα Ντούβλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΔΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΝΟΥΔΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΡΝΟΒΟΥΛΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω ως πολιτικός αλλά ως γκόμενα σκίζει η κυρία Γιανούτσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΗ Β΄ΑΘΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή δεν βγήκε βουλευτής με τον ΛΑ.Ο.Σ. είπε να δοκιμάσει την τύχη της στη Ν.Δ. Οι πολιτικές βόλτες είναι της μόδας άλλωστε. Όσο για τον Δημήτρη Μπέκα εγώ τον μόνο που ξέρω είναι ο Αστυνόμος Μπέκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δλδ η εν λογω πορνη , απο μνημονιακο κομμα σε μνημονιακο κομμα θα παει παλι.
    Μαυρο σε νδ πασοκ λαος ντορες και κατσελες.
    Αυτοι ψηφισαν την φτωχεια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aπο υφος ο ....κυριος σκιζει. Φοβερος συζητης.

      Διαγραφή
  8. Ξέρετε ποιος είναι ο σύζυγος της κας Γιαννούτσου ....Παπαδόπουλος Σωτήρης και οσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν τι θέλει από την πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απ οτι γνωριζψ το 2009 δεν ηταν παντρεμενη. Εξ ιδιων τα λαμογια κρινουν τα αλλοτρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή