Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Ο ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΕΞΑΡΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΑΝ...ΜΕΙΝΕΙ ή ΦΥΓΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ...!!!

ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο... ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ...!!!

Στην επερχόμενη εκλογική συντριβή του ΛΑΟΣ (επίθεση σε Καμμένο--Χρυσή Αυγή) οι εναπομείναντες Βουλευτές του, προσπαθούν να διασωθούν με την επανεκλογή τους και από κεί και πέρα θα δούν πως θα πορευθούν...!!!

Στην Θεσσαλονίκη π.χ. --πού γίνεται της... "αρχιτεκτόνισας το κάγκελο"--  εάν και εφ' όσον μπεί στη Βουλή το ΛΑΟΣ, θα εκλέξει ένα Βουλευτή.
Όμως ο Καρατζαφέρης έχει υποσχεθεί και στούς... δύο, Κολοκοτρώνη-Κιλτίδη ότι θα τους βοηθήσει να εκλεγούν.
Και οι δύο βέβαια δεν πιστεύουν στις υποσχέσεις Καρατζαφέρη, αφού γνωρίζουν ότι ένας εκ των δύο θα εκλεγεί...!!!
Ο Κιλτίδης γνωρίζει ότι ο Καρατζαφέρης προτιμάει τον Κολοκοτρώνη επειδή φυσικά είναι...ανύπαρκτος και ακίνδυνος.
Παραμένει όμως στο ΛΑΟΣ επειδή παραμένει ακόμα και ο Θανάσης Πλεύρης, διότι ελπίζει σε υποστήριξη του πατέρα του στην Θεσσαλονίκη, γιά να καταφέρει να εκλεγεί Βουλευτής.
Σε αντίθετη περίπτωση, άν δηλ. ο Πλεύρης πάει Σαμαρά πρίν τις εκλογές, ο Κιλτίδης θα αποχωρήσει και δεν θα πολιτευθεί με το ΛΑΟΣ, με αποτέλεσμα να πληγεί απο δύο πλευρές, πού θα αποτελέσουν και την... οριστική συντριβή του...!!! 

6 σχόλια:

  1. Πραγματικά,είναι άξιον απορίας πως ο Θάνος Πλεύρης παραμένει ακόμη στο ΛΑΟς.Φαντάζομαι αντιλαμβάνεται ότι έτσι υπογράφει το τέλος της πολιτικής του πορείας.Επίσης βλέπει την ταχύτατη ανέλιξη του Βορίδη,αλλά και την καλή πορεία του Άδωνι στη Ν.Δ.Μπορεί να υπεραγαπά και να τιμά τον πατέρα του όμως έφτασε η ώρα του απογαλακτισμού.Αν τώρα δεν κάνει το βήμα,ίσως αύριο να είναι πολύ αργά!Θα είναι κρίμα γιατί έχει επίπεδο και ήθος και στη κεντροδεξιά θα μπορούσε να ξεχωρίσει!Δεν έχει κανένα μέλλον δίπλα σε Βελόπουλους-Ροντούληδες και Χρυσανθακόπουλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια "καλή πορεία του Άδωνι";;; Θα θέλατε...

      Διαγραφή
  2. η κεντροδεξια ειναι ο χωρος του συμβιβασμου....

    τωρα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιχάλης Χαραλαμπίδης28 Μαρτίου 2012 στις 11:52 π.μ.

    Ρηχή η ανάλυση της ανάρτησης. Μεγάλη πρεμούρα για την καταστροφή του ΛΑ.Ο.Σ. Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, Μιχάλης Χαραλαμπίδης Λευτέρης Κωνσταντινίδης Θανάσης Παπαγεωργίου είμαστε στο ΛΑ.Ο.Σ σε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΌ ΚΌΜΜΑ. Η πολιτική μας παρουσία έχει πλούσιο βιογραφικό.Σεβόμαστε την άποψη σας. Σεβαστείτε λίγο και εσείς τη νοημοσύνη μας. ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης δεν είναι στο ΛΑΟς,όσον για τον Χρυσανθακόπουλο μήπως ρε πατριώτη θυμάσαι πως διώχθηκε από το ΠΑΣΟΚ?(εκτός αν τα φρουτάκια είναι έκφραση πατριωτισμού),οι άλλοι δύο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ δεν ξέρω πάντως δεν είναι...ίσως πριν 15-20 χρόνια να ήταν,τώρα είναι συνταξιούχοι εδώ και πολλά-πολλά χρόνια.Στο τέλος της πολιτικής τους ζωής λοιπόνβρέθηκαν στον Καρατζαφέρη ,για να τον συνοδέψουν στο τέλος της κομματικής-κοινοβουλευτικής του ζωής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μιχαλης Χαραλαμπιδης ο Δραμινος και οχι ο Εβριτης ηταν υποψηφιος βουλευτης του ΠΑΣΟΚ στη Δραμα, πολιτικος επιμορφωτης και μελος του συμβουλιου πολιτικης επιμορφωσης του ΠΑΣΟΚ, προεδρος των καθηγητων στη ΓΕΛΜΕ Θεσσαλονικης, ενας απο τους εικοσι πεντε ιδρυτες της εσωκομματικης τασης Ελληνες Σοσιαλιστες με τον Παντελη Οικονομου, ιδρυτικο μελος της ΠΑΣΠ του ΑΠΘ, κατοχος δυο πτυχιων, ειναι μελος του ΛΑΟΣ εδω και πεντε χρονια. Οι δυο γιατροι εργαζονται σημερα και δεν ειναι συνταξιουχοι, κοσμουν το πολιτικο τοπιο της χωρας, ειναι μορφες και συμβολα ανιδειοτελειας του ΠΑΣΟΚ. Μπροστα τους τι να κλασουν οι φουφουτοι που προβαλει ο Μυλωνοπουλος οτι φευγουν και πανε στο ναυαγιο της ΝΔ. Ποια Γιανουτσου και ποιος Μπεκας που δεν τους ξερει ουτε η γιαγια τους. Επι τη ευκαιρια Μυλωνοπουλε ξεχασες τον Ξενοκρατη κι αυτος με τη ΝΔ κατεβαινει. Οσο για τον Χρισανθακοπουλο ειναι σημερα γνωστο τοις πασι οτι ειναι λασπη τα φρουτακια. Η Βασω Παπανδεου τον εδινε λεφτα του Κοκαλη, αυτος αντισταθηκε και του την στησανε. Σας προκαλω να ψαξετε να βρειτε το παραμικρο και για τους τεσσερεις. Δεν θα βρειτε γιατι δεν υπαρχει. Εχετε το περιθωριο να κατασκευασετε αλλα δεν θα πειθετε. Εδω τα ρουσφετια του Βοριδη τα χρεωνετε στο Βενιζελο. Αντε καλα μεσανυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή