Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

"ΕΡΕΙΠΙΑ" ΤΟ... ΛΑΟΣ ΜΕ ΝΕΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ...!!!

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΑΝΟΥ ΓΙΑΛΟΥΡΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και ΗΛ. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...!!!

Στό πίνακα περιεχομένων από το καταιγισμό των αποσκιρτήσεων από το ΛΑΟΣ, προστίθενται καθημερινά νέα πρόσωπα.
Στό τελειωμό πού δεν έχει, και ο Μανώλης Γιαλούρης,

ό οποίος μας λέει τα εξής:
Με την παρούσα ανακοινώνω την παραίτησή μου απότον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και τις θέσεις, τις οποίες κατείχα.
Για τους εξής λόγους:
1. Θεωρώ ότι ένας κομματικός σχηματισμός θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τηρεί τις δεσμεύσεις του και να εργάζεται για το κοινωνικό σύνολο (ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1) και τώρα πάρτε όπλα για να σωθείτε...
2. Η λογική «Έναςαπόλυτος άρχοντας κι από ‘κει και πέρα… το χάος» οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια, που κανείς δε θέλει να σκέφτεται.
3. Η απαξίωση λόγου και θέσεων στελεχών τουΚόμματος οδήγησε επανειλημμένως σε λάθος αποφάσεις, με συνέπεια, σήμερα το Κόμμα να απαξιώνεται και να μην έχει ξεφύγει (ακόμα) από τη λογική του«One-man-Show». 
Το παλάτι δε με αντιπροσώπευε ποτέ, πόσο μάλλον η αυλή του.
Αισθάνομαι λοιπόν την υποχρέωση, να αποχωρήσω από το ΛΑ.Ο.Σ., μετά από αγώνες πολλών ετών για την Πατρίδα και την ΕθνικήΑνεξαρτησία, μένοντας πιστός στις αρχές μου για ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.
Μανώλης Γιαλούρης
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής 
1ο Αναπλ. Μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας
Επικεφαλής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης και Ηλ.Διακυβέρνησης

4 σχόλια:

  1. Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα ,ο Γιαλούρης αποχώρησε χθες ή σήμερα,γιατί αν έφυγε χθες πρέπει να περιμένουμε ως το βράδυ να δούμε ποιός θα την κάνει σήμερα!Κάθε μέρα ένα σημαντικό στέλεχος,καμιά 10αριά μικρότερης εμβέλειας και εκατοντάδες ψηφοφόροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ Α Π Ο Τ Υ Χ Ι Α Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΑΥΤΟΙ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΑΝ.ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΕΠΡΕΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ "Ο Χ Ι"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε,δεν έχεις παράπονο,λίγο είναι να σου χαμογελαέι ολόκληρος Ροντούλης...ομορφάντρα μου..!Σε σοβαρό άνθρωπο τα έλεγες όμως αλλά δυστυχώς στον ΛΑΟΣ τέτοιοι απέμειναν πλέον.Οι σοβαροί έφυγαν ή φεύγουν κι επειδή εσένα σε κόβω για σοβαρό άνθρωπο κάντην όσο είναι καιρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρθρογράφε - τυπογραφε αντε πανε αλλου σε κανα αλλο κομμα να σου δωσουν τυπογραφικη δουλεια. ΧΑ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή