Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ… ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ...!!!

ΤΑ ΥΠΟΚΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ...«gay parade»...!!! 

 Γράφει ο Ανδρέας Μητσόπουλος
 Δικηγόρος

Για άλλη μια χρονιά, η επέτειος της 25ης Μαρτίου του 1821, γίνεται αντικείμενο οξείας αντιπαράθεσης μεταξύ των νουνεχών Ελλήνων πατριωτών πολιτών και των γνωστών ψευτοπροοδευτικών κύκλων

που ανέκαθεν φανέρωναν με στόμφο και έπαρση τα ανθελληνικά τους αισθήματα.
Πρόκειται για τους κύκλους εκείνους που απέκτησαν πολιτική και ιδεολογική επιρροή από την εποχή που κυβερνούσε ο «αλήστου μνήμης» Κ. Σημίτης, γιατί φαίνεται ότι στα πλαίσια του «εκσυγχρονισμού», έπρεπε να έχει βαρύνουσα πολιτική σημασία, η άποψη καθενός αριστερού του καναπέ, που έβγαζε τα αμέτρητα  κόμπλεξ  του,  ενάντια στις Ιερές Παραδόσεις του Έθνους μας. 
Όλοι αυτοί οι «δημοκράτες», όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούν μάταια να ξεριζώσουν την Εθνική Συνείδηση του Ελληνικού Λαού, άλλοτε παραχαράσσοντας την Ιστορία και άλλοτε απαξιώνοντας τα Εθνικά μας Σύμβολα. 
Είναι αυτοί που χαρακτήρισαν την Ελληνική Σημαία «κ….πανο», για να δικαιολογήσουν την παράδοσή της στην πυρά, είναι αυτοί που θεωρούν απόλυτα φυσικό να ορίζονται σημαιοφόροι στις παρελάσεις, μαθητές που δεν διαθέτουν την ελληνική ιθαγένεια και ανακηρύχθηκαν «αριστούχοι», ελέω της εμπάθειας προς καθετί ελληνικό, που τρέφουν πολύ-πολιτισμικοί κύκλοι που παρεισέφρησαν στην εκπαίδευση.
Είναι αυτοί που αγωνίζονται για την κατάργηση των δήθεν στρατοκρατικών παρελάσεων κατά τις Εθνικές Επετείους και πέτυχαν το 2010 να τους κάνει το χατίρι ο νεοκλεγείς με 50.000 ψήφους, Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ του 10% Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος ως Υπουργός Εθνικής Αμύνης τότε, με υπουργική απόφαση απαγόρευσε τη συμμετοχή αρμάτων μάχης, πολεμικών πλοίων και αεροπλάνων, στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου.
Σήμερα όλοι αυτοί οι «πεφωτισμένοι», εκμεταλλευόμενοι τη φτώχεια, τη μιζέρια, την ανεργία, τον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και εν γένει όλα τα δεινά που προκαλεί το Μνημόνιο και η Τρόικα στη ραχοκοκκαλιά της ελληνικής κοινωνίας, επενδύουν πολιτικά, προσπαθώντας να κεφαλαιοποιήσουν την δικαιολογημένη αγανάκτηση και άγρια διάθεση του λαού, ενάντια στο χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα της Μεταπολίτευσης.
Απειλούν λοιπόν με έκτροπα κατά των πολιτικών, από την Αθήνα μέχρι το μικρότερο χωριό, εάν αυτοί παραστούν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Όλοι αυτοί που δεν αξιώθηκαν ποτέ τους να συμμετάσχουν έστω σαν θεατές σε Εθνικές Παρελάσεις, γιατί δεν τις σέβονται, ενώ ο σεβασμός τους για τα ανθρώπινα δικαιώματα περιορίζεται μόνο για τα φεστιβάλ «gay parade», επιθυμούν να υποκινήσουν επεισόδια και να αμαυρώσουν την Αγία Ημέρα της 25ης Μαρτίου, όχι για να καταδείξουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια κατά των κυβερνητικών μαριονεττών που υποδουλώθηκαν για άλλη μια φορά στον ξένο παράγοντα, αλλά για να μετατρέψουν τις Παρελάσεις σε πεδίο χουλιγκανισμού και τετυμποϊσμού, ώστε να αποτρέψουν τη μέση ελληνική οικογένεια να παραστεί και να αποτίσει τον ελάχιστο Φόρο Τιμής στους Ήρωες του 1821, που αγωνίστηκαν για την Ελευθερία και τα υπέρτατα ιδανικά της Ελληνικής Φυλής. 
Είναι αλήθεια ότι δεν είναι ευχάριστο να βλέπει ο κόσμος τα μισητά πρόσωπα της πολιτικής πάνω στην εξέδρα των επισήμων. Δεν είναι κατακριτέο να βλέπουμε μαθητές σχολείων να μην στρέφουν το βλέμμα τους στους πολιτικούς που τους στερούν την Ελπίδα για ένα αξιοπρεπές μέλλον. Είναι όμως ανεπίτρεπτο να σχεδιάζονται έκτροπα εναντίον οποιουδήποτε, μια τέτοια ημέρα. 
Στόχος των υποκινητών των εκτρόπων δεν είναι οι πολιτικοί, αλλά οι Εθνικές Επέτειοι, οι οποίες με το μεθυστικό άρωμα Πατριωτικού Μεγαλείου που αποπνέουν, προκαλούν ζάλη και αναγούλα στους ανθέλληνες. Στόχος τους είναι να καθιερωθούν τέτοιου είδους έκνομες ενέργειες κατά τη διεξαγωγή των Παρελάσεων, ώστε στο τέλος να καταστούν επικίνδυνες και να καταργηθούν.
Δεν θα τους περάσει όμως. Ο Ελληνικός Λαός, πιστός θεματοφύλακας των Οσίων και των Ιερών της Φυλής μας και με Οδηγό τους Ήρωες του 1821, θα πολεμήσει σκληρά ενάντια σε αυτές τις νοσηρές νοοτροπίες και στις Εκλογές που έρχονται θα τιμωρήσει παραδειγματικά, τόσο το σάπιο πολιτικό σύστημα που μας έβαλε στο Δ.Ν.Τ. και στο παρελθόν εξέθρεψε ψευτοπροοδευτικές μικρότητες, όσο και τους ανθελληνικούς νταήδες του γλυκού νερού, που εκμεταλλεύονται τη δυστυχία του λαού για να επιβάλουν τα θολά ιδεολογήματά τους. 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.                                            ΑΝΔΡΕΑΣ  ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
 ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ.
ΑΣΣΟΥ-ΛΕΧΑΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 
ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ                                                                 

1 σχόλιο:

  1. Τί λέτε ρε μαλάκες, ρε διεστραμμένοι; Ποια "έκτροπα" και "χουλιγκανισμοί"; "Χουλιγκανισμοί" είναι αυτά που κάνουν ο Σαμαράς και ο Τούρκογλου, που ληστεύουν την τελευταία δεκάρα ζωής και αναπνοής από ένα γέρο ή ανάπηρο συνταξιούχο!Από πότε σε μια παρέλαση πρέπει να τιμώνται οι δημόσιοι κλέφτες, οι δειλοί πολιτικοί, οι προσκυνημένοι βουλευτές στους ξένους τοκογλύφους, στις βδελυρές ρουφήχτρες του αίματος και των κόπων ενός ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ λαού; Aπό πότε ο Παπούλιας, ο Σαμαράς, ο Τούρκογλου και τα άλλα φιλομνημονιακά καθάρματα, που κουβαλούν στις βαλίτσες τους οι ξένοι επικυρίαρχοι του ελληνικού αστυνομοκρατούμενου προτεκτοράτου, εκφράζουν τις... "εθνικές επετείους"; Από ποτε εμείς, οι υπόλοιποι, πρέπει να βλέπουμε πίσω από τα κάγκελα τις παρελάσεις των Ε.Δ, και όχι αυτοί οι αλήτες ...πίσω από το κάγκελα (της φυλακής); Στέκεστε καλά στα μυαλά σας, ρε εσείς που λέτε ότι ένα "ου" σε όλους αυτούς τους εξευτελισμένους πολιτικούς ραγιάδες και εβραιοπροσκυνημένους κοτζαμπάσηδες της πολιτικής θα ήταν, δήθεν, "αμαύρωση του νοήματος των εθνικών επετείων";

    ΑπάντησηΔιαγραφή