Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ (ΕΛΣΤΑΤ-ΔΕΗ-Τ.Τ.) ΑΠΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ... ΔΙΑΣΩΘΕΙ...!!!

"ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η Ν.Δ...!!!

Επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με πρόσθετα στοιχεία,  για προσλήψεις στην ΕΛ.ΣΤΑΤ, κατέθεσε σήμερα το απόγευμα ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μιχελάκης αναφέρεται σε νέες ρουσφετολογικές προσλήψεις λίγο πριν την έναρξη της προεκλογικής περιόδου καθώς με κοινή υπουργική απόφαση, την οποία συνυπογράφει ο κ. Βενιζέλος, υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ενέκριναν την πρόσληψη από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία 2.340 ατόμων με 8μηνες συμβάσεις ενώ βασιζόμενος στα στοιχεία του σημερινού μας αποκαλυπτικού ρεπορτάζ αναφέρθηκε και σε ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ στις 23 Μαρτίου 2012, για την πρόσληψη 1000 συνεργατών, καθορίζοντας μάλιστα τη λήξη υποβολής αιτήσεων μόλις στις 28 Απριλίου. 
Ο κ. Μιχελάκης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία καλεί τους αρμόδιους υπουργούς να πάρουν πίσω τις ρουσφετολογικές αυτές αποφάσεις και προειδοποίησε ότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα αναγνωρίσει ως κυβέρνηση τα αποτελέσματά τους. 
Την ίδια ώρα, σε νέα μας αποκάλυψη, πληροφορούμαστε πως και η ΔΕΗ τη στιγμή που αυξάνει κατά 30% τα τιμολόγια των ήδη ταλαιπωρημένων καταναλωτών της, αποφάσισε την πρόσληψη 119 εργαζόμενων σε περιοχές όπως η Ρόδος, η Αττική (περιοχή που ενδιαφέρει εκλογικά τον ΥΠΕΚΑ κ. Παπακωνσταντίνου), το Ηράκλειο της Κρήτης κ.ά. 
Πρόκειται για ευθεία πρόκληση της διοίκησης της ΔΕΗ σε μια περίοδο που το ρεύμα κοστίζει χρυσάφι και οι Έλληνες δοκιμάζονται.
Πρωτο θεμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου