Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ και Η... "ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ" ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ, ΜΕΛΙΝΑ ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ...!!!

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ "ΣΗΜΑΙΑ" και ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ... ΒΟΥΛΗΣ...!!!

Με μία απλή ανακοίνωση η Μελίνα Τσιλιμίγκρα Φοιτήτρια Νομικής και Πρόεδρος της Νεολαίας του ΛΑΟΣ στην Αργολίδα, αποχωρεί από το ΛΑΟΣ καί μαζί της οι  Γιάννης Μιχελακάκης (Αντιπρόεδρος), Γιάννης Πουρούλας (μέλος), Τσιλιμίγκρας Αλέξανδρος ( μέλος)...!!!

Σημειώνουμε ότι ο Καρατζαφέρης είχε επενδύσει πολλά στην εξελιξή της και πλειστάκις είχε αναφερθεί  με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια γιά τις ικανότητές της, ακόμη και από το βήμα της Βουλής...
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οδεύει κατ' ευθείαν για Σαμαρά.

7 σχόλια:

 1. Οτι καλό και ωραίο είχε ο Καρατζφέρης του λάκισε, θα μείνει με οσους έχει διορίσει στο κώμα του και την βουλή, αυτοί είναι και οι ψηφοφόροι του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΗΤΑΝΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΥΠΟΛΗΠΤΟΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Έτσι όπως πάει το πράγμα στο τέλος θα φύγει και η Κατερίνα...του προέδρου η γραμματέας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και ποιος σου είπε ότι η ΝΔ θέλει την τσιλιμίγκρα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μη κάνεις πλάκα και μη νομίζεις ότι η Κατερινα έχει το χοντρό σε υπόληψη αν της χαλασει χατηρι ο καρατζαφερης δεν καθεται μαζί του με τίποτα.
  ε,ρε γλέντια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Λες δηλαδή πως αν ο πρόεδρος μείνει εκτός βουλής τότε η Κατερίνα θα τον αφήσει στα κρύα του λουτρού?Λες να την τράβηξε μόνο η εξουσία και το χρήμα και όχι η πολιτική γοητεία του ανδρός?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ειναι αυτή ένα αρπακτικό, ωχ μάννα μου. Εσχάτως αναφέρονται πληροφορίες ότι ετοιμάζεται για θέση στη Γενεύη, σε κάποιο διεθνή οργανισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή