Σάββατο 5 Μαΐου 2012

«ΡΕΖΙΛΙ» ΕΚΑΝΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΝ «ΛΙΜΑΣΜΕΝΟ» ΓΙΑ... ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!!

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ «ΓΡΑΦΙΚΟ» ΠΟΛΙΤΙΚΟ και ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ... «ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ»...!!!

Ο ευρισκόμενος σε απόγνωση «γραφικός» Καρατζαφέρης σε μία ύστατη προσπάθεια μπας και διασωθεί εκλογικά,  απέστειλε ένα συγχαρητήριο τηλεγράφημα στον Πούτιν γιά την εκλογή του ως Προέδρου καί ως ήταν λογικό η Γραμματεία του Πούτιν

απέστειλε ευχαριστήριο επιστολή στο Καρατζαφέρη, όπως άλλωστε συμβαίνει με τον οποιονδήποτε σε ανάλογες περιπτώσεις.
Ο «κωμικός»  Καρατζαφέρης την... ευχαριστήριο επιστολή θέλησε να την παρουσιάσει ως δήλωση... υποστήριξης του Πούτιν στο προσωπό του...!!!
Είναι επίσης γνωστό ότι ο Πούτιν έχει στενούς καί πολιτικούς δεσμούς στην Ελλάδα μόνο με τον Σαμαρά και την ΝΔ.
Επίσης γιά ενημέρωσή σας ό Καρατζαφέρης προσπαθεί από το 2007 να έρθει σε επαφή με την Ρωσικη Πρεσβεία, όμως πεισματικά του κλείνουν την πόρτα διότι τον θεωρούν γελοίο καί τον απαξιώνουν με τούς πλέον... ταπεινωτικούς χαρακτηρισμούς.
Αλίμονο ο κλόουν της πολιτικής να μπορούσε να ξεγελάσει τον Πούτιν...
Έτσι αναγκάσθηκε η Γραμματεία Πούτιν να εκδώσει την εξης ανακοίνωση:  
«Η Ρωσική Κυβέρνηση τάσσεται εν γένει υπέρ της στενής συνεργασίας με την Ελλάδα, στηρίζει και σέβεται την ελευθερία επιλογής των Ελλήνων πολιτών. 
Ο επικεφαλής της Ρωσικής Κυβέρνησης και εκλεγμένος Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θα μπορούσε ποτέ να ταχθεί υπέρ του ενός ή του άλλου Ελληνικού κόμματος».
Τόσο γελοίος πολιτικός καί άνθρωπος είναι...!!!

6 σχόλια:

 1. Ο Καρατζαφέρης σε πανικό για την επερχόμενη εκλογική του αποτυχία, και αφού απέτυχε στη προεκλογική του προσπάθεια:
  1.να συγκεντρώσει κόσμο (όλες οι συναθροίσεις του ήταν οι χειρότερες που έκανε ο ίδιος στο παρελθόν),
  2.να αρθρώσει σοβαρό και πειστικό πολιτικό λόγο (απολογούταν, κατηγορούσε , έβριζε και επαναλάμβανε τα ίδια και τα ίδια),
  3.να συγκροτήσει αξιόλογα ψηφοδέλτια,
  κατέφυγε στη επιστολή ΠΟΥΤΙΝ.
  Μία επιστολή κοινωνικής συμπεριφοράς και περιεχομένου (ευχαριστήρια), την εμφάνισε, ότι δήθεν ο ΠΟΥΤΙΝ δια του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ενδιαφέρεται για την Ελλάδα και ,ότι, αν δεν υπήρχε ο Καρατζαφέρης και δεν έσπευδε να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του (το έκαναν όλοι οι Αρχηγοί) δεν θα οικοδομούνταν οι ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Ελλάδος και ομόδοξης Ρωσίας.
  Η αγυρτεία, η ελαφρότητα και η ανευθυνότητα του ανθρώπου στο διπλωματικό πεδίο δεν έχει όρια. Τι κάνουν και δεν τον συγκρατούν οι έμπειροι πρέσβεις Γεωργίου και Κοραντής και τον αφήνουν σε τέτοιο λαϊκό παραλήρημα, εκμετάλλευση και δημαγωγία εθνικών θεμάτων;
  Για να δείξει και να αποδείξει, ότι έχει και αναπτύσσει διεθνείς σχέσεις; Μα δεν καταλαβαίνει, ότι υποσκάπτει, ευτελίζει και τσαλακώνει μια διμερή ΕΘΝΙΚΗ διπλωματική προσπάθεια;
  Με την επιστολή αυτή, που ευτυχώς έκανε το λάθος και έδωσε στη δημοσιότητα και με αυτά που δήλωσε στο ΣΕΦ στη χθεσινή του ομιλία (...Σας μεταφέρω τις ευχές για εξαιρετική επιτυχία του Βλαδίμηρου Πούτιν του Προέδρου της Ρωσίας….).και την επίσημη κομματική δήλωση του: «Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση παρέλαβα επιστολή του Προέδρου Πούτιν, που μου διαβίβασε η Πρεσβεία της Ρωσίας. Αν και η επιστολή είναι προσωπική, νομίζω ότι αντανακλά το ενδιαφέρον της ομόδοξης Ρωσίας για την Πατρίδα μας, γεγονός που το βρίσκω εξαιρετικά ενθαρρυντικό για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα», ο άνθρωπος ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.
  Άσε που τον έστειλε αδιάβαστο και ο Κύρτσς, δηλώνοντας:
  "Ο επικεφαλής της ρωσικής κυβέρνησης και εκλεγμένος πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν δεν θα μπορούσε ποτέ να ταχθεί υπέρ του ενός ή του άλλου ελληνικού κόμματος"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΞΙΠΡΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ?
  ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΛΙΜΑ ?

  ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΤΣΑΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΕ ΨΕΥΤΗΣ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ Ο
  ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΝΙΓΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. δειξτε και τη δικη σας επιστολη για καλα αποτελεσματα που εστειλε ο πουτιν αμερικανοδουλοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εσυ είσαι και αγράμματο και μαλακισμένο, μπουχέσας θα εισαι και θα μοιάζεις του Καρατζαφέρη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή