Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΛΑΟΣ: ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΡΧΗΓΟ...ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΛΕΧΗ και ΟΠΑΔΟΥΣ...!!!

Η ΜΙΣΗ Κ.Ο. ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ... Ν.Δ...!!!

Ήδη επτά π. Βουλευτές του ΛΑΟΣ --εκτός απο στελέχη-- έχουν προσχωρήσει στην Ν.Δ. και στο κάλεσμα τού Αντώνη Σαμαρά για πανστρατιά των Ευρωπαϊκών δυνάμεων.

Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη τι θα γίνει με τον Κ.Κιλτίδη και την Ευρωβουλευτή Νίκη Τζαβέλλα, πού ακόμη και προσχώρηση τους να μη γίνει στην Ν.Δ., έχουν ουσιαστικά κόψει... δεσμούς με τό κόμμα τού Καρατζαφέρη...!!!
Μαθαίνουμε ότι πολλοί Υπ. Βουλευτές του ΛΑΟΣ, πού είχαν συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια, τώρα και μετά τις τελευταίες εξελίξεις αρνούνται την εκ νέου συμμετοχή τους-- και κυρίως αυτοί που βρίσκονται από την θέση τρία (3) καί κάτω--, αφού και στην εντελώς απίθανη περίπτωση πού μπεί το κόμμα στη Βουλή, αυτοί δεν θα εκλεγούν.
Αυτός είναι και ο λόγος πού υψώνει τούς τόνους ο Καρατζαφέρης πού κινδυνεύει αυτή τη φορά να μη συμπληρώσει τα ψηφοδελτιά του και με τις...εσωτερικές απώλειες...!!!
Το ΛΑΟΣ θα έχει σφραγίδα καί αρχηγό, κινδυνεύει όμως εκτός από οπαδούς να μείνει και χωρίς...στελέχη...!!!

5 σχόλια:

  1. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΥ ΔΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχαχα 22 Μαΐου 2012 10:17 μ.μ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΓΕΡΙΚΟ ΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΛΕΓΩ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΜΕΙΝΑΤΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 00000000,01%
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΟΒΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΜΕΙΝΕ?Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ Η ΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ?ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,ΜΗ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ Ο ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ?Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΧΑΚΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Ανώνυμο 10.17 : Ξεχνάς τις χαρούλες που έκανε ο μέγας αρχηγός όταν υποδεχόταν τον Κιλτίδη προερχόμενο απο τη Ντόρα και λίγο πριν απο τη ΝΔ; Τότε ήταν επιτυχία του Καρατζαφέρη. Τώρα είναι πουστιά της ΝΔ. Τι είδους διεργασίες είναι αυτές που γίνονται μέσα στο μυαλό των οπαδών του ΛΑΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IcOh5dLJpsk

    ΩΡΑΙΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΑΖΕΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΔούλα, ΜΙΑ ΚΑΛΉ ΑΣΟΒΑΡΗ ΠΑΡΕΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή