Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ--ΚΛΙΝΤΟΝ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ...!!!

ΣΤΟΧΟΣ 100 ΕΚΑΤ.$ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

Την Κυριακή ετοιμάζεται η επίσημη συνάντηση  τού π. Προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Στη σύσκεψη του Μαξίμου θα πρωταγωνιστήσουν τρεις επιφανείς Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες της «Ελληνικής Πρωτοβουλίας» (Hellenic Initaitive) οι κκ. Αντριου Λιβέρης, Τζορτζ Στάμας και Τζον Κάλαμος (με ισχυρή οικονομική επιφάνεια στα χρηματοπιστωτικά και στα real estate).

Αυτοί και τα άλλα μέλη της «Ελληνικής Πρωτοβουλίας» έχουν βάλει στόχο να συγκεντρώσουν περί τα 100 εκατ. δολάρια για να τα διοχετεύσουν σε στοχευμένους στόχους στην Ελλάδα, όπως για τη βελτίωση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού, την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων κτλ.
Να σκεφτείτε τόσο πολύ ενδιαφέρει τον Πρωθυπουργό και τα μέλη της κυβέρνησης η παρέα αυτή των ελληνοαμερικανικών επενδυτών που, οργανώνεται δείπνο προς τιμή τους, όταν ο κ. Κλίντον θα είχε φύγει από την Ελλάδα... 
Στο δείπνο αυτό ο κ. Στουρνάρας θα τους ξεδιπλώσει το Ελληνικό σχέδιο για την ανάπτυξη, τις αποκρατικοποιήσεις και τις επενδύσεις.

1 σχόλιο:

  1. Όσο λιβανίζετε το δωσίλογο Κομανέτση, τόσο περισσότερο ξεφτιλίζεστε.Συνεχίστε μέχρι να πιάσετε πάτο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή