Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ «ΚΑΛΥΠΤΕΙ» και «ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ»ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΗΣ... ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ...!!!

«ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣ», ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...!!!

«Ο κ. Τσίπρας σπεύδει να δώσει πολιτική κάλυψη στον εκτεθειμένο για προκλητικές σπατάλες κ. Μυλόπουλο» αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΝΔ σχετικά με τη φετινή παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ.

Η Νέα Δημοκρατία εξαπολύει επίθεση στον κ. Τσίπρα κάνοντας λόγο για παράσταση δημαγωγίας από την πλευρά του, ενώ όπως υποστηρίζει, το κόμμα του τάσσεται υπέρ των καταληψιών δημοσίων κτιρίων της πόλης και στρέφεται εναντίον της Αστυνομίας.
                                         -- *********--  
«Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απαντήσει ξεκάθαρα: Επιμένει να στηρίζει τους καταληψίες και να στρέφεται εναντίον της Αστυνομίας; Ναι ή όχι; Και κάτι ακόμη: Ο κ. Τσίπρας σπεύδει να δώσει πολιτική κάλυψη στον εκτεθειμένο για προκλητικές σπατάλες κ. Μυλόπουλο» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
                                      -- *********--  
Η ΝΔ καταλήγει στο συμπέρασμα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει κολλημένος στο χθες και στις παθογένειες, που έφεραν τη χώρα μας στη σημερινή κατάσταση».
                                      -- *********--  
Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής, κατά τη συνάντησή του με τις πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να καλύψει ον πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μυλόπουλο, αναφορικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα. 
                                        -- *********--  
Ο κ. Τσίπρας άνοιξε πολιτική ομπρέλα προστασίας στον κ. Μυλόπουλο, προχωρώντας παράλληλα σε επίθεση κατά του δημοσιογραφικού κόσμου. 
                                 -- *********--  
«Την ίδια στιγμή που θάβονται τα σκάνδαλα της διαπλοκής, της Siemens, αυτοί που λεηλάτησαν τη χώρα, κάποιοι φροντίζουν να επιτίθενται στο δημόσιο πανεπιστήμιο» είπε ο κ. Τσίπρας, «ξεχνώντας» μάλλον το γεγονός ότι για την πρυτανική κουμπαριά στο Φανάρι με έξοδα του ΑΠΘ, το iPhone που δώρισε ο αντιπρύτανης, κ. Γιάννης Παντής, στην ηθοποιό, κυρία Ναταλία Δραγούμη, και χρεώθηκε στον προϋπολογισμό του πανεπιστημίου, αλλά και την επισκευή της πρυτανικής τουαλέτας, διενεργούνται τρεις παράλληλες εισαγγελικές έρευνες! 
                               -- *********--  
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι συμφωνεί απολύτως με τις επισημάνσεις του πρύτανη περί διασυρμού του πανεπιστημίου από τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις. 

3 σχόλια:

  1. Είναι ωραίοι αυτοί οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. Νοοτροπία Λουδοβίκου (το κράτος είμαι εγώ). Ο Μυλόπουλος μιλάει για διασυρμό του πανεπιστημίου ξεχνόντας ότι ο μόνος που κατηγορείται είναι ο ίδιος και όχι το πανεπιστήμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ ότι οι συριζαίοι προστατεύουν τους θολοαριστερούς πρυτάνεις, και δη εκείνους που συνειδητά διαστρεβλώνουν την ελληνική ιστορία και διαστρέφουν τα πατροπαράδοτα ήθη του ελληνικού λαού από τις θέσεις που κατέχουν. Ο Μυλόπουλος είναι ένας απ' αυτούς που δηλώνουν νοσταλγοί οπαδοί του σφαγέα Αρη Βελουχιώτη, υμνητές του ΕΛΑΣ, εχθροί της Εκκλησίας κλπκλπ. "Φυσικό" -με την παραπάνω "έννοια"- είναι ο Τσίπρας να τον υποστηρίζει - άλλωστε ο "όμοιος με τον "όμοιο" (και η κοπριά στα λάχανα)....
    Ωστόσο, δεν συμφωνώ με το σχόλιό σας ότι το δημόσιο πανεπιστήμιο είναι το... "χτες". Οχι , κύριοι του blog!!! Χύθηκαν ποταμοί αίματος από το λαό και από κεντρώες κυβερνήσεις για την κατάκτηση αυτού του πολύτιμου αγαθού που λέγεται "δωρεάν παιδεία" και "δημόσιο πανεπιστήμιο"!!!! Ο αείμνηστος Γεώργιος Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Παπανούτσος, o Αντώνης Ξηροτύρης, ο προσφάτως μεταστάς Χρήστος Τσολάκης και οι άλλοι μεγάλοι σκαπανείς της ιδέας αυτής, που με χίλιους κόπους την υλοποίησαν στην ψωροκώσταινα εργαζόμενοι αόκνως γι' αυτήν τη μεγάλη ιδέα του "εθνικού πανεπιστημίου" ήδη από τη δεκαετία του 1960, προφανώς και δεν μπορούν να καταγορηθούν ως "μη προοδευτικοί" ή ως... "κομμουνιστές",που λέτε! Ειδικά, ο Γέρος της Δημοκρατίας που πολέμησε όσο κανείς άλλος τον κομμουνισμό, και το ξέρετε! Ο Σοφούλης ή ο Καφαντάρης, που την υποστήριξαν επίσης ενθέρμως, ήτανε... "κομμουνιστές";;; (!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (συνέχεια του ίδιου Ανωνύμου)
    Επομένως, το σχόλιό σας για το "κομμουνιστογενές χτες των κρατικοδίαιτων πανεπιστημίων" είναι -τουλάχιστον- ατυχές! Δεν μπορεί να θεωρείτε ως.... "πρόοδο" (!) και ως... " το σήμερα" τις σημερινές απαιτήσεις της τρόϊκας στο θέμα της ιδιωτικοποίησης όλων των πανεπιστημίων και το δουλικό, βέβαια, σκύψιμο του Αντωνάκη σας (Κομανέτση), για πλήρη ιδιωτικοποίηση των Ελληνικών πανεπιστημίων και εμπορευματοποίηση, αμερικανικού τύπου, της παιδείας του Ελληνικού λαού, από το δημοτικό σχολείο ως το Πανεπιστήμιο. Γιατί; Για να ευνοούνται οι διάφοροι Λάτσηδες, οι Αποστολόπουλοι και οι Κυριακού και οι άλλοι "ημέτεροι" επιχειρηματίες, όλοι αυτοί οι σκοτεινοί ανθέλληνες, οι πιστοί δούλοι και υπηρέτες του ξένου εβραιομασσονοκεφαλαίου και τακτικοί θαμώνες των ξένων πρεσβειών; Ηδη, στα δημοτικά σχολεία μας δεν δίνονται από το κράτος λεφτά ούτε για την στοιχειώδη λειτουργία των σχολικών κτιρίων, πχ για την θέρμανση ή την επισκευή, σχολεία υπολειτουργούν στα νησιά μας και την ενδότερη ηπειρωτική χώρα -και εσείς μου μιλάτε ότι αυτό είναι... "πρόοδος"; Τα ιδιωτικά φροντιστήρια, τα ιδιωτικά "κολλέγια" με τους μαϊμού-τίτλους και τους υποτακτικούς καθηγητάδες, οι επιτήδειοι εβραιοπραματευτάδες 'επιχειρηματίες της παιδείας", οι μουσουλμάνοι φροντιστηριάδες στη Θράκη μας, τα... μαύρα "ιδιαίτερα" από καθηγητές που κάνουν χρυσές -μαύρες, δηλαδη!- δουλειές στον τόπο μας, και που τίποτα δεν συνεισφέρουν στην παροχή ανθρωπιστικής ή κλασσικής γνώσης - όλα αυτά τα λέτε... "πρόοδο";;; Χώρια, που όλοι αυτοί φοροδιαφεύγουν και που τίποτα δεν θα κερδίζει το κράτος σαν έσοδα, μόνον ο πτωχός λαός θα ξεζουμίζεται επιπλέον στο να πληρώνει, να πληρώνει, να πληρώνει αβέρτα για όλους αυτούς τους αλήτες "επιχειρηματίες"... από το χρόνο που το παιδί του πάει στο δημοτικό, μέχρι τα 25 του, που θα τελειώνει το (ιδιωτικό) πανεπιστήμιο, που συντηρείται με τα λεφτά της ξένης μασσονίας και του εξωτερικού, και θα παρέχει στα ελληνόπουλα τα μεταπτυχιακά "ευκαιρίας", των "ξένων σπουδών", δηλαδή περαιτέρω εγχώριας... ανεργίας και χρόνιας μετανάστευσης των ελληνοπαίδων! Για ποια λοιπόν "πρόοδο", κύριοι του blog, ,μιλάτε, ως (δήθεν) επιτεύγματα του άβουλου Αντωνάκη σας; Αυτών, που στην πραγματικότητα είναι αξιώσεις της τρόϊκας, που διαρκώς τον έχει στο "σήκω-σήκω" και "κάτσε-κάτσε";
    Μην μας κοροϊδεύετε, κύριοι του blog! Δεν μασσάνε όλοι οι δεξιοί κουτόχορτο... Τα καμώματα των τσιπραιομυλόπουλων δεν δίνουν απαλλαγή στον γελοίο Κομανέτση σας, για τίποτε από τα -αντίθετα- εξαθλιωτικά και ξενοδουλωτικά που επιχειρεί να κάνει (κατ' απαίτηση των τροϊκανών) στη δημόσια παιδεία του τόπου, προβάλλοντας σαν δήθεν αντίβαρο τα καμώματα των τριπραιοσυριζαίων.... Χρειαζόμαστε έλληνες πολιτικούς που να σκέφτονται μόνο το καλό του τόπου στο θέμα της Ελληνοκεντρικής παιδείας -και αυτοί δυστυχώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή