Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

«ΓΕΜΙΣΑΝ» ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ... ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ...!!!

Η ΠΟΛΙΣ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΦΙΛΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ και ΠΡΟΤΙΜHΣΕΩΝ...!!!

Με καρφιά και θραύσματα απο σπασμένα μπουκάλια μπύρας γέμισε ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Πύργου. 
Πρόκειται από  προσπάθεια άγνωστων δραστών να μην πραγματοποιηθεί ο φιλικός αγώνας σήμερα το απόγευμα μεταξύ του Πανηλειακού και του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο το γεγονός έγινε γρήγορα αντιληπτό και ολοκληρώνεται ο καθαρισμός του γηπέδου, καθώς δεκάδες άτομα ξεκίνησαν την προσπάθεια αρκετά νωρίς. 
                                  *********
Θα πρέπει να θυμίσουμε πως και στο παρελθόν όταν ο Πανηλειακός αγωνιζόταν στην Α' Εθνική κατηγορία είχε συμβεί ανάλογο περιστατικό πριν απο αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
ilialive.gr
                              ````````````````````````````````````````````````
Σημειώνουμε ότι καί στο πρόσφατο παρελθόν κατά την τριετία πού ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν αγωνιζόταν στο νεο Καραϊσκάκη είχε δηλώσει ως έδρα το γήπεδο του Πύργου.
                                      ********* 
Επίσης την δεκαετία του 1960 όταν οι Μπέμπηδες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με προπονητή τον Σιμονόφσκι έκαναν φιλικό με τον ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ, ολο το γήπεδο του Πύργου πού αποτελείτο φυσικά από Πυργιώτες καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα επευθυμούσαν μανιωδώς τούς ποδοσφαιριστές του... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...!!!! 

1 σχόλιο:

  1. Πολύ soft αντιμετώπιση του περιστατικού που πρόκειται για εγκληματικη ενέργεια με επιβαρυντικό στοιχείο ότι επρόκειτο να αγωνισθούν νέα παιδιά , ερασιτέχνες αθλητές. Και το μόνο έγκλημά τους είναι ότι ανήκουν στον Παναθηναϊκό. Ωραίοι φίλαφλοι οι Πυργιώτες που βαυκαλίζονται να διαλαλούν ότι μεταλαμπαδεύουν στον κόσμο μέσω και της φλόγας τα ολυμπιακά ιδεώδη. Αλλά τόση είναι η αμορφωσιά κάποιων που μπορεί να εξέλαβαν τον Ολυμπιακό ως μόνη αυθεντική ολυμπιακή ιδέα. Απο την αντιμετώπιση του περιστατικού αντλούνται συμπεράσματα και για τη δική σας αντικειμενικότητα για τα υπόλοιπα πολύ μεγαλύτερα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή