Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

«ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ» ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ... ΑΣΟΕΕ...!!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ 
«ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ» ΤΟ... ΑΣΥΛΟ...!!!

Εκτεταμένη επιχείρηση στην περιοχή γύρω από την ΑΣΟΕΕ, με στόχο την καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου, από αλλοδαπούς  πραγματοποιησε η Αστυνομία, παρουσία Εισαγγελέα.
Προς στιγμήν επικράτησε ένταση, όταν κάποιοι απο τους μικροπωλητές, κυρίως αλλοδαπούς που είχαν στήσει τους πάγκους τους έξω από το Πανεπιστήμιο, μπήκαν στον προαύλιο χώρο και άρχισαν να πετούν πέτρες εναντίον των Αστυνομικών.
*********
Ο Εισαγγελέας, με τη συγκατάθεση του Αντιπρύτανη, έδωσε εντολή στις Αστυνομικές δυνάμεις να μπουν μέσα στον προαύλιο χώρο της Σχολής, όπου και έκαναν 16 προσαγωγές αλλοδαπών.
*********
Παράλληλα, μέσα στη Σχολή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι αντιασφυξιογόνες μάσκες, 17 κράνη, 40 κοντάρια- βέργες, 50 μπουκάλια και ένας πλήρης ραδιοφωνικός σταθμός.
*********
Βέβαια κατα τη συνηθισμένη τακτική του ο Συριζα κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι:
«Με πρόσχημα την πάταξη του παραεμπορίου παραβιάζει το...άσυλο»...!!!
 ------------------------------------

3 σχόλια:

  1. Δεν είναι δυνατό η αξιωματική αντιπολίτευση [σύριζα] να καταδικάζει την ενέργεια της Ελληνικής Αστυνομίας , που προσπαθεί να ξεβρωμίσει τα Πανεπιστήμια από κάθε λογής εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου , λαθρομετανάστες , σχιζοφρενείς ,αναρχικούς , ναρκομανείς και άτομα καταδιωκόμενα για εγκλήματα από τις πατρίδες τους...

    Αρκετά πια με το άσυλο ... Κάθε κακοποιός και αλληλέγγυος κρύβεται ατιμώρητος στους χώρους του Πανεπιστημίου , κατασκευάζει μολότωφ ,πετάει πέτρες και σίδερα σε αστυνομικούς και φοβίζει τους Πανεπιστημιακούς δασκάλους και φοιτητές..

    Αυτός είναι ο Σύριζα που θέλει να κυβερνήσει τη Ελλάδα . Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    Γονέας φοιτήτριας Πανεπιστημίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤ ΣΤΟΥ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΣΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΑΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα των αναρχικών, λαθραίων και κακοποιών!
    Ένα 2% μιας συμμορίας ανθελλήνων, εκμεταλλευόμενη το πολιτικο σαρδαμ της χώρας, προσέλκυσε με ψεύτικες υποσχέσεις τα σκουπίδια του πασοκ και διεκδικεί σήμερα να κυβερνήσει!
    Είμαι βέβαιος ότι αν αυτοί οι αλήτες κάνουν κυβέρνηση, ο εμφύλιος είναι αναπόφευκτος.
    Zaglos

    ΑπάντησηΔιαγραφή