Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΑ--ΑΣΤΙΚΑ καί... ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ...!!!

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ... ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.;

Η Κυβέρνηση Αναστασιάδη επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να ικανοποιήσει το περί δικαίου αίσθημα της κοινωνίας και δεν θα αφήσει πέτρα που δεν θα σηκώσει για να εντοπίσει τους υπαίτιους αυτής της πρωτοφανούς οικονομικής τραγωδίας.
Σε συνέχεια της χθεσινής εξαγγελίας του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε από το πρωί διερευνητικές επαφές με στόχο το σχηματισμό ερευνητικής επιτροπής και διαμόρφωση των όρων εντολής της και η οποία θα αναζητήσει τυχόν ποινικές, αστικές ή πολιτικές ευθύνες για τη μεγάλη οικονομική τραγωδία που έπληξε τον τόπο. 
***********************
Σε ερώτηση αν είναι αποφασισμένη η Κυβέρνηση να βάλει βαθιά «το μαχαίρι στο κόκκαλο» ακόμη και σε ό,τι αφορά μεγάλους παράγοντες των τραπεζών, ο κ. Στυλιανίδης είπε ότι: 
***********************
«Η πολιτική βούληση του Προέδρου είναι σαφής και η χθεσινή του Δήλωση τα λέει όλα. 
Πρέπει όχι μόνο απλώς να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα του λαού, αλλά την ίδια στιγμή να γίνει και μια νέα αρχή έτσι ώστε ο τόπος από δω και πέρα να περάσει οριστικά και αμετάκλητα στη διαφάνεια και στην τιμωρία ενόχων που οδηγούν τον τόπο σε τραγωδίες». 
***********************
Βέβαια όταν μιλάμε για «πολιτικά» αδικήματα, προφανώς μιλάμε γιά την περίοδο Προεδρίας Χριστόφια πού παρέλαβε πλεονασματική οικονομία και παρέδωσε...ελλειμματική...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου