Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

«ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΟΝΕΙΡΩΞΕΩΝ» ΑΠΟ.... ΤΣΙΠΡΑ και ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ...!!!

...«ΟΤΑΝ, ΕΑΝ και ΕΦ' ΟΣΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥΣ...ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ»...!!!

Ο Τσίπρας πήγε...μέγαρο...!!!
Όλα τα «κουφά» ακούμε γιά  το «θεόπνευστο», ή  το «μεγαλεπήβολο»,  σχέδιο του Τσίπρα πού πήγε και μίλησε στο πολιτικο μνημόσυνο του Κ. Καραμανλή.
Ποιός φανταζόταν από αυτούς πού τον ψήφισαν και τις συνιστώσες του ότι ο «αντισυστημικός επαναστάτης» --ο Τσίπρας καλέ-- θα υμνούσε τον Αρχηγό της Δεξιάς, «στούς κόλπους της οποίας εκτρέφονται φασιστικά στοιχεία»; 
( έτσι ακριβώς έγραφαν και έλεγαν)
Έτσι ανέλαβαν δράση τα δημοσιογραφικά «καφράκια» του Συριζα να καθυσησάσουν τούς «συνισταμένους» στις... συνιστώσες με το εξής αιτιολογικό:
*******************
«Επειδή ο Τσίπρας δεν μπορεί να Κυβερνήσει μόνος του και κανένα κόμμα στη Βουλή δεν φαίνεται να του προσφέρει βοήθεια, (ακόμη και οι Α.Ε. τού Καμμένου άν τον στηρίξουν θα γελοιοποιηθούν αφού σε θέματα Εθνικής πολιτικής --υποτίθεται--ότι τους χωρίζει αβυσος), κάνει στροφή στους... Καραμανλικούς»...!!! 
*******************
Ναί τό είπε μια φουκαριάρα  Τσιπροσυριζαία δημοσιογράφος πού ξεροσταλιάζει στην εκπομπή του Ευαγγελάτου στον Σκαϊ γιά να μας πείσει για την σωτηρία της Χώρας απο τον... Τσίπρα καί το αναπαρήγαγαν όλοι οι ομοιοί της...!!!
*******************
Βέβαια διαχωρίζουν τον Σαμαρά από τους Καραμανλικούς, τον οποίον χαρακτηρίζουν ακροδεξιό προφανώς και εμφανώς από του Κώστα και ΟΧΙ του Κωνσταντίνου, αφού η θεωρία περί μεσαίου χώρου με τον Λούλη ήταν ιδεολογικό εφεύρημα του 2000... 
*******************
Συνεπώς αναμένονται δηλώσεις στήριξης στον Τσίπρα σε πρώτη δόση απο τους ακραιφνείς Καραμανλικούς:
*******************
Προκόπη Παυλόπουλο, Άρη Σπηλιωτόπουλο, Παναγιώτη Ψωμιάδη, Αντώναρο, κ.τ.λ.   
*******************
Η κύρια μάζα των Καραμανλικών στηρίξεων στον Τσίπρα θα εκδηλωθεί αμέσως με την επιστροφή του απο την Βενεζουέλα, όπου πήγε για να αποχαιρετίσει γιά τελευταία φορά τον Πρόεδρο Τσάβες.
 *******************
Οί «παιδικές ασθένειες» όταν δεν μπορείς να τις ξεπεράσεις, γίνονται...βίωμα...!!! 
                             ----------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου