Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΛΗΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (ΒΟΥΤΣΗ) και ΟΙ ΜΗΛΙΟΣ--ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ και ΝΑ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...!!!

ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΗΜΠΟΡΟ ΤΣΙΠΡΑ ΟΙ... ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ...!!! 

«Όπως αποδεικνύεται τελικά, η δήλωση του κ. Βούτση για στάση πληρωμών κάθε άλλο παρά αφελής ήταν, καθώς σήμερα επαναλαμβάνει ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ... 
Το πρωί ο υπεύθυνος της Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός και το πρωτοκλασάτο στέλεχος Δημήτρης Στρατούλης αποκαλύπτουν ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο της ηγεσίας του κόμματος, που στόχο έχει τη... στάση πληρωμών...!!! 
Δηλαδή, να μην πληρωθούν μισθοί και συντάξεις, να σταματήσουν να λειτουργούν τα νοσοκομεία και τα σχολεία, να αδρανοποιηθούν τα Σώματα Ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις και να παραλύσει ολόκληρη η χώρα.
***********************
 Χαρακτηρίζουν μάλιστα μια τέτοια κατάσταση “αναγκαίο κακό”. 
***********************
Περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να απαντήσει επιτέλους ξεκάθαρα εάν αυτή είναι η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ή αν απλώς τον “αδειάζει” η υπόλοιπη παρέα του. 
***********************
Σε κάθε περίπτωση, να είναι απολύτως βέβαιος πως τέτοια καταστροφικά για τον Ελληνικό λαό σχέδια δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να υλοποιηθούν
                   ---------------------------------------
Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου