Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

NEA ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ και ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ...ΤΣΙΠΡΑ...!!!

Η «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ» ΕΔΡΑΙΩΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ και ΦΤΙΑΧΝΕΙ... ΕΣΩΚΚΟΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ...!!!

«Πονοκέφαλο» και «τρόμο» προκάλεσαν για μία ακόμη φορά στην Κουμουνδούρου οι δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος σε εκδήλωση της «Αριστερής Πλατφόρμας» την περασμένη Πέμπτη, υποστήριξε ότι τις θέσεις της στηρίζει η ενεργή πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ.
Η φράση του Βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης ερμηνεύεται από την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ως έμμεση αμφισβήτηση των συμπερασμάτων του πρόσφατου συνεδρίου στο οποίο οι θέσεις τις «Αριστερής Πλατφόρμας» απορρίφθηκαν. 
***********************
Αλλοι πάλι αναφέρουν ότι ο κ. Λαφαζάνης επιχειρεί να «εδραιώσει» τον δικό του σχηματισμό ως την «επίσημη» εσωκομματική αντιπολίτευση και να «νομιμοποιήσει» τις θέσεις του οι οποίες διαφοροποιούνται αρκετά από αυτές που υιοθέτησαν τα συλλογικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.
***********************
Τέλος, ο πολύπειρος Βουλευτής δεν παρέλειψε να υπενθυμίζει ότι η «Αριστερή Πλατφόρμα» είναι αυτή που ελέγχει απόλυτα την συνδικαλιστική πτέρυγα του κόμματος.
                      ------------------------------------

6 σχόλια:

  1. Μου θυμίζουν το "δυο γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένη αχυρώνα" και η αχυρώνα είναι η Ελλάδα και αυτοί ξένοι για τη χώρα. Γιατί δεν ξεκουμπίζονται να ησυχάσουν οι δύστυχοι οι Έλληνες;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός! Μαύρος σκύλος, άσπρος σκύλος όλοι σκύλας γέννα...

      Διαγραφή
  2. Ο Τσιπρας πρεπει να ξεκινησει και μερικες διαγραφες, ο Λαφαζανης και αλλοι σαν τον Λαφαζανη ζουν ακομα στη δεκαετια του '80, ο ΣΥΡΙΖΑ προσαρμοζεται ολο και περισσοτερο στις σημερινες περιστασεις που επιβαλλουν διαλογο και συνεργασια, αυτο υφισταται σημερα στην συγκυβερνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, στις επομενες εκλογες θα επιβληθει η συνεργασια ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για να υπαρχει κυβερνηση στον τοπο, οσο για φωνες τυπου Λαφαζανη? αυτες θα μπουν στο περιθωριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oι σημερινές περιστάσεις επιτάσσουν την κατάλυση του καθεστώτος της κλεπτοδημοκρατίας, την παραδειγματική και σκληροτάτη τιμωρία των ενόχων πολιτικάντηδων και νταβατζήδων και την εγκαθίδρυση πατριωτικού καθεστώτος που θα ενώσει όλους τους Έλληνες στα πλαίσια του Εθνικού Κράτους.

      Διαγραφή
  3. Γραφεις "..ο ΣΥΡΙΖΑ προσαρμοζεται.." σωστά, άλλα εχθές άλλα σήμερα και άλλα αύριο, αυτό λέγεται προσαρμογή! Διαφορετικά λέγεται κωλοτούμπα και στα τέσσερα για την καρεκλα και το κεφάλαιο! Υπάρχει όμως και κάτι που δεν ειπώθηκε σχετικά με τους λαθραίους εισβολείς που θα μας εξαφανίσουν σαν Έθνος. Αν είσαι πεπεισμένος κομμουνιστής-διεθνιστής και έχεις "χάψει" το παραμύθι των προδοτών, ok, αν όμως έχεις Ελληνική συνείδηση, καιρός είναι να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές και τα μη ειπωθέντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η δυσκολη συνεργασια ηταν αυτη μεταξυ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η συνεργασια ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ θα ειναι οχι μονο ευκολη αλλα και μια φυσικη εξελιξη δυο ομοιδων πλεον πολιτικων χωρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή