Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ και ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗ «ΔΗΜΟΣΙΑ»... («ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ») ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ...!!!

ΠΛΗΡΗΣ ΤΑΥΤΙΣΗ--ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ  και ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...!!!

Το ΚΚΕ αποδεικνύεται ότι είναι πλήρως  υποταγμένο στους νόμους της καπιταλιστικής αγοράς,  καθορίζεται άμεσα  από αυτούς τους νόμους και ΟΧΙ από το εργατικό και λαϊκό κίνημα στο οποίο ψευδεπίγραφα αναφέρεται και... κολακευτικά επικαλείται, για κομματικούς λόγους...!!!
Πως διαφορετικά θα μπορούσε να εξηγηθεί η απουσία του ΠΑΜΕ  από τις «καπιταλιστικές»  απολύσεις  στον τηλεοπτικό του σταθμό 902 Αριστερά, τον οποίον πούλησε σε επιχειρηματία του καπιταλισμού και επειδή φοβάται τον δημόσιο διασυρμό δεν ανακοινώνει το... ονομά του.;;;
***********************
Μπά όταν είναι γιά το χρήμα πουλάτε την «δημόσια»-- («κομμουνιστική») περιουσία  στον οποιονδήποτε καπιταλιστή και απολύετε τους εργαζόμενους με καπιταλιστικούς νόμους, όπως ο χειρότερος εργοδότης της δεκαετίας του 50.;;;
***********************
Γιατί όταν ξεπουλάς την περιουσία του κόμματος στα τρωκτικά των μαφιόζων του χρήματος, (όπως ανακοινώνεις), αφήνοντας τους εργαζόμενους στο έλεος της καπιταλιστικής κτηνωδίας, ενεργείς και λειτουργείς σαν μεσίτης του κεφαλαίου. 
***********************
Κατά τα άλλα τούς πονάνε τα λαμόγια πού διώχνει ο Σαμαράς από το δημόσιο πού βρίθει ανικάνων και λαμόγιων υπαλλήλων με παγκόσμια πατέντα.;;;
***********************
Αλλά και το «πολιτικό ζαγάρι ή βλαχάκι», πού είναι ό έτερος πόλος της... έντιμης αριστεράς, ο Τσιπράκος, μήπως δεν κολακεύεται από την συναναστροφή του με τον Πρόεδρο των μεγαλοβιομηχάνων τον Δασκαλόπουλο, και δεν δέχθηκε δώρο...κουστούμι και πουκάμισο από τον Σόρο, κατά την επισκεψή του στις ΗΠΑ.;;;
***********************
Κομμουνιστές και αριστεροί στην ιδεολογία, αλλά με... δεξιά τσέπη...!!!
                    ------------------------------------------------

1 σχόλιο:

  1. Ο 902 ΔΕΝ είναι καπιταλιστική επιχείρηση, αφού σκοπός του δεν είναι το κέρδος. Χρηματοδοτείται από το Κόμμα και ενημερώνει το λαό για τις θέσεις του ΚΚΕ, τα οικονομικά του οποίου εξαρτώνται από την οικονομική δυνατότητα της κάθε λαΪκής οικογένειας, που είναι και οι κύριοι αιμοδότες του!Όλοι εσείς που "νοιάζεστε" για τους εργαζόμενους του 902 θα έπρεπε να αναγνωρίζετε την προσπάθεια του ΚΚΕ να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του απέναντι στους εργαζόμενους και στα Ταμεία, επιλέγοντας να πουλήσει το σταθμό, αντί να τον κλείσει.
    Ας σκεφτεί κάθε καλοπροαίρετος τι θα γινόταν αν το ΚΚΕ είχε τη δυνατότητα να πουλήσει την "Ραδιοτηλεοπτική" στο Δημόσιο και επέλεγε μια τέτοια λύση. Τότε θα κατηγορούσαν το ΚΚΕ ως συστημικό και κρατικοδίαιτο! Στον καπιταλισμό, μια εταιρεία ΜΜΕ μπορεί να πωληθεί μόνο σε ιδιώτη.
    Όσο για τους δημόσιους υπαλλήλους, ένα είναι σίγουρο, η απεγνωσμένη προσπάθεια των αστών να διασπάσουν τον λαό προκειμένου να καταπιάνεται με ανούσιους ανταγωνισμούς, "δημόσιοι" εναντίον "ιδιωτικών", και να αδιαφορεί μπροστά στα πραγματικά προβλήματα, δεν θα περάσει! Ο λαός ενωμένος θα καταφέρει αυτό που εσείς, οι αστοί, τρέμετε, γι' αυτό και αποκαλείτε ουτοπία, το ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!
    "Σε τούτα δω τα μάρμαρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει" . Με σιγουριά στο δίκιο μας και εμπιστοσύνη στη δύναμη του λαού, θα φέρουμε τούμπα το σάπιο σύστημα και τους σάπιους που έχει στη δούλεψή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή