Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ «ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΟΥΝ» ΤΑ ΑΚΡΑ (ΣΥΡΙΖΑ--ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) ΓΙΑ ΤΙΣ... ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...!!!

«ΝΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ Χ.Α., ΑΛΛΙΩΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ «ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ»...!!!

Σε έντονο ύφος και με αιχμές, τόσο προς τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και προς τη Χρυσή Αυγή, η «απάντηση» της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.
Στην ανακοίνωσή τους, οι Δικαστικοί Λειτουργοί κάνουν λόγο για «αβασάνιστες και δημαγωγικές επιθέσεις που δέχονται κατά καιρούς λειτουργοί της Δικαιοσύνης», με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παπαδημούλη,

περί «εξακολουθητικής ανοχής προς τη ΧΑ από θύλακες στην Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη» αλλά και αιχμές του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, για «επιλογή» της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, με κριτήριο τον τόπο καταγωγής της.
************
«Οι Δικαστικοί Λειτουργοί στη χώρα μας, ενεργούν στα καθήκοντά τους με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο τον νόμο και την συνείδησή τους, χωρίς να επηρεάζονται από εξωθεσμικούς παράγοντες», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους. 
************
Καλούν, παράλληλα, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «να κατονομάσει τους θύλακες της Δικαιοσύνης που δείχνουν ανοχή στην Χρυσή Αυγή, αναφέροντας και συγκεκριμένες ενέργειες δικαστικών λειτουργών που συνιστούν τέτοια ανοχή», αλλιώς θα πρόκειται, σύμφωνα με τους ίδιους, «για ανεύθυνη και επικίνδυνη επίθεση κατά του θεσμού της Δικαιοσύνης, που ενδεχόμενα συνιστά και το έγκλημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων».
************
Απαντώντας στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, σημειώνουν ότι τηρήθηκαν από τον υπουργό της Δικαιοσύνης και την κυβέρνηση, αποκλειστικά κριτήρια αξιοκρατίας και επετηρίδας για την επιλογή της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Γκουτζαμάνη.
************
Οι Εισαγγελείς καλούν, τέλος, τον Υπουργό της Δικαιοσύνης να επαναφέρει το αδίκημα της περιύβρισης της δικαστικής αρχής «για να σταματήσουν οι ανεύθυνες και δημαγωγικές επιθέσεις κατά των δικαστικών λειτουργών».

          ---------------------------------------

6 σχόλια:

  1. Το μεγαλο προβλημα για τον λαο εντοπιζεται στις πολιτικες συμμοριες της ΝΔ και Πασοκ που ΄εχουν κατακλεψει τα παντα και εχουν στερησει τα χρειωδη απο τους Ελληνες.
    Η σημερινη «κυβερνηση» εκπροσωπει ξενες δυναμεις κατοχης, δεν εχει καμμια νομιμοτητα, αποτελειται απο συνειδητους προδοτες που θα τιμωρηθουν οπως τους αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ, γιά την "εγκληματική συμμορία" της Χ.Α.,πού λυμαίνεται και παίρνει ποσοστά από τούς Πακιστανούς για να τούς προστατεύει, δεν ξέρεις τίποτα, Συμμετέχεις και εσύ στο κόλπο και μισθοδοτείσαι από το κόμμα;
    Ρε φίλε όσο σάπιο και άν είναι το σύστημα η αλητεία των χρυσαυγιτών θα μας σώσει; Αλλάξτε "παραμύθι", όλο τα ίδια και τά ίδια αναμασάτε.! Βρείτε κάτι φρέσκο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε βλέπεις ρε φίλε, το Χρυσαυγίτη πού μιλάει για πολιτικές συμμορίες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και δεν αναφέρει τον συμπεθερό τους τον Συριζα; Αυτοί οι Χρυσαυγίτες είναι γενίτσαροι τού έθνους και κοινωνικά αποβράσματα.
    Λιγα είναι τα ψωμιά τους μετρημένα σε ημέρες.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που χαθηκε η υποθεση Παπακωνσταντινου για τη αλοιωμενη λιστα Λαγκαρντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δικαιοσυνη στην Ελλαδα δεν υπαρχει απο τη στιγμη που ο εκαστοτε Υπουργος Δικαιοσυνης με αποφαση του διοριζει και παυει εισαγγελεις κατα τα συμφεροντα του κομματος του.
    Θυμηθειτε τι εγινε με Πεπονη και Μουζακιτη απο την σημερινη κυβερνηση οπως επισης και πιο παλια με Ντογιακο και Ασπρογερακα που αποπεφθηκαν απο την κυβερνηση Σημιτη με συνοπτικοτατες διαδικασιες επειδη οι δυο αυτοι εισαγγελεις ασκησαν διωξεις σε Υπουργους του Σημιτη για την υποθεση του χρηματιστηριου, επειτα ο Σημιτης τοποθετησε εισαγγελεα ερευνας για την βρωμικη υποθεση του χρηματιστηριου την Μπουρμπουλια η οποια εβαλε την υποθεση στο αρχειο, ενω λιγα χρονια μετα το 2005 φυλακιστηκε με αφορμη το παραδικαστικο.
    Τα συμπερασματα δικα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. giasoy re stataki me tis mpoyrdesoy exete kopsi alisida eki sto laos e.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή