Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΑ, ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΝ «ΥΠΑΡΧΗΓΟ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ και ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Γ.ΣΤΑΘΑΚΗ...!!!

ΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ «ΦΑΓΟΠΟΤΙ» ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ...!!!

Σε συνέχεια των όσων γράφαμε γιά τον «σοβαρό» Βουλευτή του Συριζα Γ.Σταθάκη, πού παραπέμπεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων γιά οικονομικές ατασθαλίες στο Παν/μιο Κρήτης οι απαγγελθείσες κατηγορίες είναι:

*-- Η πρώτη κατηγορία που αντιμετωπίζει ο βουλευτής είναι ότι το 2001 ενέκρινε μαζί με τους κ. Νικολάου και Σαββάκη, ως μέλη της Επιτροπής Ερευνών του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Ερευνας (ΕΛΚΕ), καταβολή 9.000.000 δρχ. για... «υπερωριακή απασχόληση στον γενικό διευθυντή διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Κρήτης...!!! 
****************
Ομως η καταβολή του ποσού αυτού, όπως αναφέρεται στο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Κρήτης, που έφερε αποκλειστικά στο φως η «κυριακάτικη δημοκρατία», «έγινε παράνομα, χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία» και με δεδομένο ότι «οι ώρες υπερωριακής απασχόλησης δεν μπορούν να υπερβαίνουν τις εξήντα (60) μηνιαίως».
          ----------------------------------------
*-- Επίσης, ο κ. Σταθάκης κατηγορείται μαζί με άλλους ότι κατέβαλαν με την ίδια ιδιότητα σε υπαλλήλους το ποσό των 444.129,60 ευρώ (151.337.162 δραχμές) υπό τη μορφή επιμισθίων, αμοιβών και επιδομάτων θέσης. 
****************
Το βούλευμα τονίζει ότι και οι καταβολές αυτές «έγιναν παράνομα, αφού δεν συνδέονται με συγκεκριμένο ερευνητικό πρόγραμμα του ΕΛΚΕ, αλλά καλύπτουν δαπάνες του Πανεπιστημίου Κρήτης».
           --------------------------------------
*-- Η τρίτη κατηγορία που αντιμετωπίζουν σχετίζεται με το ότι την περίοδο 1998-2001 καταβλήθηκε από τον ΕΛΚΕ στην ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία Εθνική Ασφαλιστική το συνολικό ποσό των... 150.000.000 δρχ. (440.205,43 ευρώ) ως ασφάλιστρα ομαδικού συμβολαίου ασφάλισης ζωής - ασθένειας όλων των υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Κρήτης.
**************** 
Το βούλευμα αποφαίνεται όμως ότι «οι καταβολές των παραπάνω ποσών έγιναν παράνομα, αφού δεν συνδέονται με συγκεκριμένο ερευνητικό πρόγραμμα του ΕΛΚΕ, ενώ οι υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Κρήτης είναι ασφαλισμένοι στο Δημόσιο».
 ****************
Και συμπεραίνει ότι οι κατηγορούμενοι «προέβησαν στην πράξη τους αυτή από κοινού και με σκοπό να ωφελήσουν την... ανωτέρω ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία»...!!!
                    ------------------------------------------------
Υ.Γ.

Ο Σταθάκης εκτός από «υπαρχηγός» του Τσίπρα, με την δήθεν σοβαροτητά του, προαλειφόταν και για Υπουργός Οικονομικών--άν  ο Συριζα γινόταν Κυβέρνηση-- γιά να μάς...σώσει...!!!

2 σχόλια:

  1. Oσες Νδουλες και Πασοκοι κατελαβαν θεσεις υπουργου, υφυπουργου, γενικου γραμματεα υπουργειου, διοικητη ΝΠΔΔ και ΔΕΚΟ,νομαρχη δεν θα περασουν απο κακουργοδικειο, θα σταλουν κατ΄ ευθεια στο εκτελεστικο αποσπασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε, καλώς τον "πυρηνάρχη" της εγκληματικής οργάνωσης πού προαναγγέλει... εκτελεστικό απόσπασμα!.
    Αντε ρε κάνε παρέα με το Ρουπακιά το Πατέλη και το Λαγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή