Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

καί «ΝΑΥΛΩΜΕΝΗ ΟΡΝΤΙΝΑΤΣΑ» ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΕΤΟΙΑ...ΥΠΗΡΕΣΙΑ...!!!

 «ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΑ και ΘΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΙ ΤΗΣ Ε.Ε., ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ και... ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2014»...!!!

Δε μπορεί παρά να ισχύει η λαϊκή ρήση:
«Δώσε θάρρος του χωριάτη να σου ανέβει στό κρεββάτι»...
Πιθανόν το «πολιτικό βλαχάκι» πηγαίνοντας γιά δεύτερη φορά στις ΗΠΑ και επειδή τον προυπάντησαν οι δύο οικονομικοί σύμβουλοι του Giorgo και μίλησε με μερικούς αξιωματούχους της Αμερικανικής Κυβέρνησης να νόμισε ότι ήρθε η ώρα να γίνει...Πρωθυπουργός...!!!
Μάλλον «νεροπίστολα» του δώσανε στο Τέξας...

Εκτός και άν ισχύει ότι η βλακεία και ασχετοσύνη Τσίπρα και Συριζαίων, πού δεν ξέρουν να διαβάσουν ούτε το Συνταγμα, ούτε να ερμηνεύσουν το κανονισμό της Βουλής πού προβλέπεται ότι:
**********
«Πρόταση δυσπιστίας δεν μπoρεί να υποβληθεί πριν περάσει εξάμηνo από την απόρριψη πρoηγoύμενης όμoιας πρότασης».
***********
Πιστεύει  λοιπόν κανείς ότι η Κυβέρνηση δεν θα πάρει τους 151 ψήφους;;;
***********
Επομένως σαν «ναυλωμένη λινάτσα», πλένει το Μαξίμου γιά να μπορεί ο Σαμαράς να Κυβερνάει αδιατάρακτα τουλάχιστον μέχρι και τον Ιούνιο τού 2014 και μάλιστα να... προεδρεύει της Ευρωπαϊκής Ένωσης...!!!
************
Αλλά τη Κυριακή το βράδυ πού θα βγούν τα αποτελέσματα, ποιός θα γελάει και ποιός θα είναι ο νικητής και αναμφισβήτητος κυρίαρχος του πολιτικού παιχνιδιού στην Ελλάδα; 
***********
Ο Αντώνης Σαμαράς.!
*********
Τουλάχιστον ο Καρατζαφέρης είπε ότι προσφέρεται σαν πλύστρα να πλύνει τις σκάλες του Μαξίμου, ο Τσίπρας τον ΞΕΠΕΡΑΣΕ, έγινε «ναυλωμένη λινάτσα» του... Σαμαρά.!!!
************
Αυτή άλλωστε είναι η κατηγορία του.... 
              ----------------------------

4 σχόλια:

 1. Στο συριζα λένε ότι το έκαναν για να στριμώξουν την χ.α. σε θέμα δημοκρατίας και να δούνε άν θα πάει με τη χούντα Σαμαρά ή με τη δημοκρατία Τσίπρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιά να γλιτώσει ό ίδιος τον αποκεφαλισμό του από Λαφαζάνη, Γλέζο, Δραγασάκη κ.τ.λ, συνιστώσες γιά όσες "υποκύψεις" περί ευρώ έκανε στους Αμερικανούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο πολύς κόσμος συμφωνεί πλέον σε ένα σημείο των πολιτικών πραγμάτων. Σαμαροβενιζέλοι και Τσίπρας να κρεμαστούν δίπλα-δίπλα, ωστε να χαρεί η τεθλιμένη γεροντοκόρη που ακούει στο όνομα Δημοκρατία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μόνο οι ΑΝΕΛ και ο Καμμένος θα σώσουν τη κατάσταση, παρέα με το φοροφυγά των 5,5 εκατ. ευρω το ... Καπερνάρο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή