Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

O TSIPRAS STO «Blaxeri Hills» TOY TEΞΑΣ, ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΤΙ... «ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ»...!!!

«ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ...ΕΥΡΩΠΗ»...!!!

Ναι, ο Τσίπρας σε ακροατήριο πού δεν υπερέβαινε τα... 50 άτομα και σε μία γελοιογραφική απομίμηση του πιό φαιδρού  κλόουν--κωλοτούμπα, σε αγγλικά βλαχομπαροκ, διαβεβαίωσε τον διοργανωτή της εκδήλωσης, «μέντωρα και σύμβουλο» του τ. Πρωθυπουργού GIORGO, ότι:
«Η Ελλάδα δεν θα εξέλθει εθελοντικά από την Ευρωζώνη.
Δεν πρέπει και δεν θα το κάνει, μια τέτοια επιλογή της Ελλάδας ή οποιασδήποτε άλλης χώρας σε κρίση θα ήταν καταστροφή για την... Ευρώπη»...!!!

*********
«Είναι μια έξοδος δεν θα ωφελήσει κανέναν αντίθετα, θα πυροδοτήσει σοβαρά νέα προβλήματα – διαχείριση ενός ασταθούς νέου νομίσματος, φαινόμενα bank run, πληθωρισμός, φυγή κεφαλαίων κ.τ.λ »..... 
***********
Παρών στην εκδήλωση και ο έτερος φίλος του  GIORGO, καθηγητής Ρίτσαρντ Πάρκερ, πού ερχόταν  κάθε λίγο στην Ελλάδα για να παραβρεθεί  στα περίφημα «συμπόσια της Σύμης» γιά... μάσα και συμβουλές και αυτός...!!! 
***********
Πήγαν περίπατο, οι λεονταρισμοί ότι «θα σκίσει το μνημόνιο στην αυλή της Βουλής» και «θα το καταργήσει μαζί με τη δανειακή σύμβαση με...ένα νόμο»....
************
Δεν ξέρουμε άν τον συνόδευε πάλι ο Υπευθυνος Εξωτερικών του κόμματός του, Κ.Ησυχος, γιατί δεν μάθαμε άν πρόλαβε ο οδοντογιατρός να του φυτέψει δύο δόντια πού έλειπαν χρόνια, από την αριστερή πλευρά του στοματός του.
*************
Επίσης δεν ξέρουμε, αλλά πιθανολογούμε ότι ο «ηγέτης» Τσίπρας θα πήρε μαζί του να φορέσει το κουστούμι Armani, μαζί με το άσπρο πουκαμισάκι επίσης Armani, πού τού είχε αγοράσει ο Σορος στο προηγούμενο ταξίδι του στην Αμερική...
************* 
Μαθαίνουμε από την ειδησεογραφία ότι σύμβουλοί του επέμειναν στον Τσίπρα να μη πάει στην Αμερική λόγω των γεγονότων με τη δολοφονία των δύο Χρυσαυγιτών, αλλά ο Τσίπρας δεν τούς άκουσε...
***********
Σιγά, το «πολιτικό βλαχάκι», μη έχανε την ευκαρία να πάει... τζάμπα στην Αμερική...!!!

         --------------------------------------

1 σχόλιο:

  1. Aδικαιολόγητες οι μομφές σας στον κύριο συντροφούλη, γνωστό εύπορο κομμουνιστή των βορείων προαστείων.
    Ο κος Τσίπρας, πιστεύω ακραδάντως, ότι διαθέτει τα αξιολογικά κριτήρα τα οποία θα τον καθιστούσαν ηγετική φυσιογνωμία στην γαμ@μένη δημοκρατία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή