Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ο τ. ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ... ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!

«ΟΣΟΙ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΤΙΘΕΝΤΑΙ...ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ»...!!!

Πολιτική παρέμβαση έκανε επισήμως ο τ.Βασιλιάς Κωνσταντίνος για την οικονομία, τη βία και τις δολοφονίες των... «άκρων»...!!!    
Αφού διαπιστώνει την άνοδο της Ελληνικής οικονομίας στρέφεται με νόημα κατά της Χρυσής Αυγής...

Ολόκληρη η ανακοίνωσή του αναφέρει:
**********
«Ως´Ελλην, χαίρομαι ιδιαιτέρως διαπιστώνοντας την προσπάθεια για την ανοδική πορεία της Ελληνικής οικονομίας, προκειμένου ο λαός μας, -που τόσα θυσίασε και συνεχίζει να θυσιάζει-, να απεμπλακεί από την σκληρή επιτήρηση των δανειστών.
**********
Λυπήθηκα όμως βαθύτατα όταν τρεις Έλληνες νέοι πλήρωσαν με τη ζωή τους την μισαλλοδοξία και τον τυφλό φανατισμό.
**********
Οποιαδήποτε κομματική παράταξη προβαίνει, -ή ενθαρρύνει άλλους να προβούν-, σε πράξεις που δεν συνάδουν με το Σύνταγμα, θα πρέπει να "τίθεται εκτός Κοινοβουλίου". 
**********
Προτρέπω επίσης από καρδιάς τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα να αφιερωθεί με πάθος στην οριστική εξαφάνιση αυτού του φανατισμού. 
**********
Τα φαινόμενα και οι εικόνες αυτές προσβάλλουν βάναυσα τόσο την Ελληνική ιστορία όσο και την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.
**********
Εύχομαι οι ´Ελληνες ενωμένοι να απομονώσουν με αποφασιστικότητα κάθε επιθετική συμπεριφορά και κάθε κρούσμα εγκληματικής βίας, απ´ όπου και αν αυτές προέρχονται».
        -----------------------------
Κωνσταντίνος Β."

13 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΓΡΙΒΑ ΜΟΥ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ" , ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειπε για οποιαδηποτε πολιτικη παραταξη απο την ακρα αριστερα και το κεντρο μεχρι την ακρα δεξια,
    η παραταξη που το 1974 καταργησε παρανομα και αντισυνταγματικα την Βασιλευομενη Δημοκρατια ειναι η ΝΔ και ο Καραμανλης ο εγκαθετος διορισμενος πρωθυπουργος του Γκυζικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AXAXAXAXAXAXΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ!

    ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΟΚΟΥ - ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ!!!

    ΑΡΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ!
    ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε ρε κοπρόσκυλο Γλύξμπουργκ!!! Γιά τον φανατισμό τού νεοψηφισθέντα "αντιρατσιστικού" νόμου δεν σε είδα να λες τίποτα!!! Γιά τον φανατισμό των αλλοδαπών κατά των Ελλήνων, κουβέντα!!! Οι Εβραίοι φίλοι σου σε χρηματοδοτούν καλά φαίνεται γιά να μας ξανακάτσεις στο σβέρκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε, όντως οι Γλυξβούργοι έχουν στενές σχέσεις με τους Εβραίους από την Δανία. Η τράπεζα της εβραϊκής οικογενείας Χασμπρο, χρηματοδοτούσε την οικογένεια του.
      Στις αρχές του 20ου αιώνα επέτρεψαν την ίδρυση ισραηλιτικής κοινότητος στην Αθήνα υπό την προεδρία του Καρόλου Ρότσιλντ από Βαυαρία ( ουδεμία συγγένεια με τους γνωστούς) και την οικοδόμηση συναγωγής στον ιερό χώρο του Κεραμεικού.
      Ο Γεωργίος Β΄ επέστρεψε 1935 στην Ελλάδα από Αγγλία με θαλαμηγό των Ρότσιλντ.
      Ο πρωτότοκος γυιός του Κοκού, Παύλος έχει Εβραία γυναίκα τη γνωστή Σαντάλ το γένος Μέγιερ.

      Διαγραφή
  5. Προσυπογράφω όλες τις παραπάνω εμπεριστατωμένς "μαστουρικές" αναλύσεις, των αδελφών, συναγωνιστών της χ.α.
    Με τιμή
    Θαυμαστής του Σφακιανάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θανασάκο, ο πρώην εργοδότης σου και γνωστό κάθαρμα του δημοκρατικού τόξου Γιώργος Καρατζαφέρης στο παράνομο τηλε μπουρδέλο του ανέφερε ότι σε συμβούλευε να μην παίζεις χρηματιστήριο.
      Μπαγασάκο του φυσάς το χρήμα.

      Διαγραφή
  6. Έχουμε και λέμε λοιπόν!
    Σκοπια, τούρκοι, γύφτοι, εβραίοι, κλεφτες,
    κεφαλαιο, λαθραίοι, ανθέλληνες κουκουέδες,
    τσάκ έσκασε και ο κοκός στην παράταξη τους!
    Έχουμε λοιπόν, σάρα και μάρα Vs Εθνικοί Έλληνες!
    Σημειώσατε 2!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ....STARXIDIA MAS O KOΚΟ-ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΟΓΟ ΤΟΥ!!!!!ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΒΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ........ΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥΣΤ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γυναίκα του Νικολάκη, η Μπλάτνικ, είναι μια Σλοβάκα πόρνη.

      Διαγραφή
  8. Πλάκα έχουν οι Χρυσαυγίτες.. Όπως ακριβώς οι κομμουνιστές όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους τον βαφτίζουν "φασίστα ναζί" έτσι κι αυτοί. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους είναι σιωνιστής Εβραίος... Υιοθέτησαν μέχρι και το "Κοκός" που κοροϊδευτικά χρησιμοποιούσαν οι αριστεροί για τον Βασιλιά... καημένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χεστηκαμε τι ειπε ο κοκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφού στράφηκε κατά της ΧΑ και ο φλώρος ο κοκός, προβλέπω οσονούπω ο σεβάσμιος μπιλντεμπέργκερ της ΝΔ να τον κάνει μεταγραφή στην μπλε παράταξη των απανταχού της Ελλάδος εβραιομασσώνων. Εν ανάγκη, υπάρχουν και τα αργύρια (βλ. της προδοσίας), η υπουργοποίηση κλπ, τόσους συμπιλίδηδες γύρισε πίσω στη ΝΔ με αυτά τα "μέσα", ο μαιτρ του είδους φον Αντωνάκης που είναι εξπέρ στις πολιτικές μπαλάντζες. Στον κοκό θα κολλήσει τώρα; Ντόρα, Σταυρίδης, Μαρκογιαννάκης, Γεωργιάδης, Βορίδης, Μαρκόπουλος, Σταμάτης, τώρα Κοκός και Σαντάλ, περάστε κόσμε! Για όλους έχει ο ευρωμπαξές του φον Αντωνάκη...
    Μνημόνια μόνο να ψηφίζουν αδιάβαστα και εξαθλιώσεις λαού και όλοι θα γίνουν με τη σειρά βουλευτές και υπουργοί με μερσεντές..... (εδώ που τα λέμε βλέπω τον κοκό προσεχώς υπουργό αθλητισμού στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μια και έχει ειδίκευση στην ιστιοπλοϊα αλλά και στο μπριτζ...). Τόσα χρόνια έπαιζε εκεί στην Αγγλία το τελευταίο αυτό ευγενές άθλημα, με το μπαλάκι να το βάζεις στην τρύπα μετά από συνεχείς λοξοδρομίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή