Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ «ΣΕΡΝΕΙ» ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ και ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...ΗΤΤΑ...!!!

ΟΙ  «ΤΣΙΠΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ» και ΤΟ ΞΕΣΑΛΩΜΕΝΟ  «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΙ» ΚΑΤΑ ΤΟ (ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ), ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ...!!!

Στρατηγικής αξίας η πρωτοβουλία Σαμαρά, να ζητήσει Ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή...
Μακάρι τις ικανότητες και τους ρυθμούς του να μπορούσαν να ακολουθήσουν εξ' ολκλήρου οι Υπουργοί-Βουλευτές και στενοί του συνεργάτες.
Εξαϋλώνει όλη την αντιπολιτευτική Τσίπρα με μιά κίνηση, σε μιά στιγμή που επικοινωνιακά τουλάχιστον  και με την βοήθεια της έλλειψης στοιχειώδους επικοινωνιακής πολιτικής από πλευράς Κυβέρνησης φαινόταν ο Συριζα να έχει το πάνω χέρι.

Στρατηγική κίνηση με πολλαπλά μηνύματα:
                     -----------
*-- «Σέρνει απο το αυτί», τον Τσίπρα στη Βουλή σε μία τριήμερη συζήτηση, όπου θα φανεί καθαρά και ξάστερα ότι έχει ο Σαμαράς το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις με την τρόϊκα, όταν μάλιστα έρχεται ο Γιούνκερ γιά Βοήθεια και επίσης η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, μετά από επίμονες ενέργειες του Έλληνα Κεντρικού Τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα δίνει 10 δις γιά να πέσουν στην αγορά γιά ρευστότητα, της οικονομίας».
   ********
*-- Επιπροσθέτως είναι και απτά τα παραδείγματα με τις φοροελαφρύνσεις, το κούρεμα δανείων, ο ΦΠΑ , οι δόσεις και γενικά οι υλοποιήσεις των εξαγγελιών Σαμαρά.
*-- Δίνει οριστικό τέλος στην απαίτηση των  Τσιπροτζιχαντιστών γιά πρόωρες εκλογές και πολιτική ανωμαλία γιά να καταντήσει η Χώρα Ιρακ ή Συρία.    
*-- Θα είναι η πολλαπλή πολιτική ήττα γιά τον Τσίπρα, αφού έχει χάσει όλες τις μάχες--ψηφοφορίες στη Βουλή με τις γελοίες προτάσεις πού έκανε για προτάσεις... εμπιστοσύνης...!!!
*--- Τελειώνει 2-3 πικραμένους και άσημους Βουλευτές της ΝΔ, πού γιά να βγούν απο την αφανειά τους, για 1-2 λεπτά δημοσιότητος υποτονθόριζαν γιά Οικουμενική Κυβέρνηση, μόνο πού μπερδεύτηκαν στον χρόνο σχηματισμού της, αφού ό ένας ο Τόλης, ο κουραμπιές, την ήθελε τώρα, ενώ ο άλλος ο Βλάχος όνομα και πράμα, μετά τις εκλογές. 
********
Άδηλες ή καλύτερα αδήλωτες αι «βουλαί» του Νικήτα, ως προς τον χρόνο συγκρότησης της Οικουμενικής ,(αχ του άπαξ Δημάρχου καλέ, πού έχασε δύο φορές από τον Καμίνη), αλλά παρά ταύτα εξακολουθεί να έχει άποψη για την σωτηρία της παράταξης και της Ελλάδος.
********
Σε τελική, δίνει οριστικό τέλος στην εκλογολογία που ξεκίνησαν οι αριστεροτζιχαντιστές—Τσιπροσυριζαίοι, αμέσως την επαύριο των εκλογών για να κάνουν την Ελλάδα μπάχαλο, χωρίς συμμάχους έρμαιο στους εξωτερικούς επιβολείς, για να έχει τη τύχη Συρίας και Ιράκ.
********
Όταν μάλιστα η εναλλακτική του Συριζα  με τις αέρα υποσχέσεις είναι…καταστροφή τη στιγμή μάλιστα που όταν ερωτάται τι θα κάνει αν δεν πείσει τους δανειστές, απαντάει με τα γνωστά αριστερόστροφα φληναφήματα για κουτούς, ανυποψίαστους και περιθωριακούς …!!! 
                    --------------------------------

6 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΕΞΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ Η ΛΥΝΤΑ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ,,ΟΥΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παντως αυτα που γραφετε σχετικα με το blog σας ,αυτες οι σειρες μωρε πανω πανω ,ναι μωρε αυτα τα καλα λογια που τα γραψατε για να παινεσετε τον εαυτον σας δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα ,αυτο το ολα στο φως ,δεν υπαρχει στην πραξη ,εσεις το μονο που κανετε ειναι να λιβανιζετε αυτην την ελεεινη φατρια των ξενοδουλων δυναστων μας,σας πειραμε ειδηση ρεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χλουπ χλουπ γλυψ γλυψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ζηταει ο ιδιος απο τους βουλευτες του ψηφο εμπιστοσυνης και αυτο ειναι ηττα του Τσιπρα;;;;;;;;;;
    Τι αλλο θα γραψεις σαμαροτσολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι κάνει τελικά o άνθρωπος ως προς το ζειν!
    χλουπ χλουπ γλυψ γλυψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για τον τσιπρα δουλευεις ΜΑΛΑΚΑ ΘΑΝΑΣΑΚΟ....για τον τσιπρα.κανα δυσκολο θα του αφησετε να κανει και αυτος οταν θα 'ρθει στην εξουσια ή μπα; εγω λεω ΜΠΑ! τον πατε για πρωθυπουργο 8ετιας..τετοια μουνοσκυλα κωλοανθελληνες εισαστε. εσυ παντως θανασακη εισαι ο ΜΑΛΑΚΑΣ της υποθεσεως.θυμισου το αυτο που θα σου πω,στη δυσκολη θα εισαι ο πρωτος που θα γαμησουν ασυστολα τα καλοπαιδα της συγγρου που γλειψαρχιδιζεις...ΒΛΑΚΑ αρπακολατζη τιποτενιε μεθυστακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή