Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ «ΑΠΛΥΤΑ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ΤΗΝ «ΣΑΠΙΛΑ» ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ... Γ.ΛΑΓΟΣ και Ο Σ.ΔΕΒΕΛΕΚΟΣ...!!!

«ΜΑΛ@Κ@Σ» Ο ΧΡ. ΠΑΠΠΑΣ--«ΚΟΝΦΕΡΑΝΣΙΕ» Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ--ΟΙ «ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ-ΒΟΛΕΜΑ» ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ και ΤΑ «ΛΑΜΟΓΙΑ» ΤΗΣ Χ.Α....!!!

Το ότι η Χρυση Αυγή βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης και ότι βρίσκονται στο «ζενίθ» οι κόντρες μεταξύ Κασιδιαρικών και Μιχαλολιακικών, το έχουμε ξαναγράψει...
Τώρα δικά της στελέχη και μάλιστα που προέρχονται απο τη ηγετική ομάδα, αηδιασμένα με όσα γίνονται στο εσωτερικό του κόμματος, ομολογούν την σαπίλα που διαπερνάει Βουλευτές πού μάθανε στο χρήμα, τα ακριβά αυτοκίνητα, την ακριβή ζωή και το πάρτι διορισμών γυναικών τους και συγγενών στο Δημόσιο...!!!

Ντοκουμέντο-σοκ που ξεσκεπάζει και βγάζει στη φόρα τα άπλυτα της ηγεσίας και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το 
«Εθνος της Κυριακής».
********
Πρόκειται για ηχητικό απόσπασμα από μία ακόμη τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Γιάννη Λαγού και του Σωτήρη Δεβελέκου. Ομολογούν μέχρι και βιασμό κοριτσιού στα γραφεία τους στη Σπάρτη που συγκαλύφθηκε, ενώ στρέφουν τα βέλη τους και κατά του κονφερανσιέ Κασιδιάρη και του μαλ@κα Παππά.
********
Σημεία και τέρατα για το εσωτερικό της φασιστικής οργάνωσης αποκαλύπτονται μέσα από τους διαλόγους Λαγού - Δεβελέκου, δύο χρυσαυγιτών που έχουν απευθείας πρόσβαση στον Νίκο Μιχαλολιάκο και απόλυτη γνώση για το εσωτερικό της ναζιστικής οργάνωσης.
********
Αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από τις πληροφορίες που ανταλλάσσουν στο επίμαχο τηλεφώνημα, αλλά κυρίως από το γεγονός ότι ο ένας πριν γίνει βουλευτής Β' Πειραιά ήταν οδηγός και ασφάλεια του αρχηγού και ο άλλος τον διαδέχθηκε όταν ο Γ. Λαγός αναβαθμίστηκε.
********
Είναι βέβαια χαρακτηριστικό το πρωτοσέλιδιο του Έθνους, ως η φωτό επάνω.
********
Περισσότερα εδώ:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=64073914&mmid=28790349#videotop
                 ----------------------------------

10 σχόλια:

  1. ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΣΤΑ,ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;; ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΒΡΩΜΟΓΛΕΙΨΑΡΧΙΔΑ,ΕΙΠΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ "ΚΕΦΆΛΑ";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ.
    ΡΕ ΕΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ "ΔΙΚΟΙ" ΣΑΣ ΣΑΣ "ΔΙΝΟΥΝ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ, ΚΟΡΟΪΔΑ.!.
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΑΡΠΑΚΟΛΑΤΖΗ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΣΚΑΤΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΡΩΗΝ ΛΑΟΤΖΗ,ΠΟΥ 'ΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙ,ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ; Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ...ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚΣ.ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΦΥΣΙΚΑ. ΝΑ ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

      Διαγραφή
    2. ..KAI MHN ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΠΕΡΙ ΑΠΕΙΛΩΝ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΚΩΛΟΤΖΟΒΕΝΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ.

      Διαγραφή
  3. ΕΤΣΙ,ΕΤΣΙ!!παρεα με το μπομπολικο "εθνος" και την εφημεριδα των τρομοκρατων εεεε συγγνωμη των..συντακτων ηθελα να πω!!βλακα θανασακη,για το πεος καβαλα εισαι.Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!!! ΕΣΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑΝΑΣΑΡΕ ΣΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ-ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ Χ.Α.-ΣΥΡΙΖΑ!!ΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ!!!ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΜΑΛΑΚΑ! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ.
    ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ κα ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΤΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΝΦΕΡΑΝΣΙΕ. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. GOLDMAN SACHS: ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΠΙΘΑΝΗ Η «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ
    06/10/2014

    Οι ενδείξεις ότι έρχονται πρόωρες εκλογές –λόγω του αδιεξόδου που έχει περιέλθει η μνημονιακή συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων- είναι ήδη πάρα πολλές. Και γίνονται ακόμα περισσότερες, λόγω του ότι προμηνύονται και από τους διεθνείς τοκογλύφους (που έχουν προφανείς λόγους να καίγονται για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας).

    Έτσι, σε έκθεση της διεθνούς τοκογλυφικής GoldmanSachs, τώρα είναι πιθανότερη παρά ποτέ η διεξαγωγή προώρων εκλογών στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν. Μάλιστα, στην έκθεση των τοκογλύφων αναφέρεται ότι τις εκλογές θα τις πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά χωρίς αυτοδυναμία, οπότε θα συνεργαστεί με άλλα κόμματα.

    Μάλιστα, οι διεθνείς τοκογλύφοι δεν αποκλείουν τη «μεγάλη συγκυβέρνηση ιστορικού συμβιβασμού» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, αποκλείοντας από κάθε λογής συνεργασία την Χρυσή Αυγή (που είναι Εναντίον Όλων και όλοι είναι εναντίον της).

    Τέλος, οι τοκογλύφοι δείχνουν ειδικό ενδιαφέρον στις κατασχέσεις σπιτιών λόγω “κόκκινων δανείων”, ενημερώνοντας τα κοράκια στα οποία απευθύνεται, ότι δε θα αρχίσουν σύντομα λόγω των εκλογών, αλλά σίγουρα μετά από τις εκλογές…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟ 10% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΩΜΑΣΩΝΟΥΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    Φ.Φράγκος: Ο στρατηγός - "φάντασμα" και ο ανικανοποίητος πόθος της ΝΔ...
    20:13
    05/10/2014
    Τελικά ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας Φράγκος Φραγκούλης είναι το "κερασάκι" σε κάθε εκδήλωση ή σε κάθε εκλογές για τη ΝΔ.

    Μόνο που είναι κάτι σαν ανικανοποίητος πόθος: Τον θέλουν, αλλά δεν τον έχουν...

    Στις εκλογές έλεγαν ότι "κλείδωσε" το όνομά του για υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της ΝΔ. Οταν κυκλοφόρησαν τα πρωτοσέλιδα ήταν σ'ένα κινηματογράφο. Τον άρχισαν στα τηλέφωνα με τα "Συγχαρητήρια" και τα "Καλή δύναμη" κάποιοι, οι περισσότεροι του έλεγαν "Ε, όχι και μ'αυτούς να κατέβεις στρατηγέ", άλλοι του έλεγαν "Το σκέφθηκες καλά;" και ο άνθρωπος είχε τρελαθεί.

    Στην αρχή νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα στο τέλος άρχισε να εκνευρίζεται. Νόμιζε ότι του έκαναν πλάκα. Δεν προλάβαινε να το διαψεύδει. Στο τέλος έχασε και την ταινία...

    Χθες τα νεοδημοκρατικά blogs δεν σταμάτησαν να γράφουν ότι είχε πάει στην εκδήλωση για τα 40αχρονα της ΝΔ! "Για να κλείσει την θέση του υπουργού Αμυνας" έλεγαν οι κακεντρεχείς.

    Η αλήθεια είναι ότι την ίδια στιγμή ο στρατηγός βρισκόταν σε ένα αυτοκίνητο μεταξύ Χαλκίδας και Λαμίας.

    Ψάχνουν στη ΝΔ να βρουν κόσμο. Μέχρι και τον "πεθαμένο" Ρουσσόπουλο ανέστησαν. Ξέχασαν και τις βίλες και τα όργια που έκανε στην κυβέρνηση ως "αντ'αυτού".

    Εφεραν μέχρι και τον Δήμα. Εβαλαν μέχρι και το Μητσοτάκη, πριν πεθάνει, να δώσει το χέρι του στον Σαμαρά για να φανεί ότι ξέχασε την αποστασία του 1993 και τα 11 χρόνια πασοκοκρατίας που έφερε ο Αντώνης.

    Σε λίγο θα αναστήσουν και το γέρο Καραμανλή, τον Εβερτ, ίσως και τον Παπαληγούρα, τον Θανασάκη τον Κανελλόπουλο, τον Λάσκαρη, τον Ράλλη, μπορεί και τον Παπάγο.

    Ζωντανούς πού θα βρουν να τους ψηφίσουν;





    ΘΑΝΑΣΑΚΗ ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ; ΕΦΑΓΕΣ ΠΑΛΙ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ;; ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kαλε κυριε αρθρογραφε;;;;;;;;;;;;;χοντρωs τον τρωs ποσ γραφεαιται;;;;;;;;;μηπωs εισαι ο πουστρονι το κρεβατι;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή