Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ «ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ» ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ ΤΟ Δ.Ν.Τ. και ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

ΚΛΑΙΝΕ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ...ΠΕΛΑΤΕΙΑ...!!!

 Σας είχαμε προειδοποιήσει ότι το ταξίδι Σαμαρά στο Βερολίνο για να συναντήσει την Μερκελ ήταν πολύ καλά σχεδιασμένο και εξ' αρχής εξασφαλισμένο επιτυχές το αποτέλεσμα. 
Ήξερε ο Σαμαράς ότι θα κέρδιζε, δεν θα πήγαινε ποτέ γιά να χάσει...
Ήταν άλλωστε εμφανές τόσο από το γεγονός ότι στην κοινή συνέντευξη μπροστά στη Μέρκελ μίλησε για πρώτη φορά ότι η Ελλάδα εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της και δεν θέλει άλλη μνημονιακή βοήθεια,

όσο  και απο την γλώσσα του σωματός του ότι είχε εξασφαλίσει το Ο.Κ. της Μέρκελ και των δανειστών.
********
Σήμερα πέραν του Πρωθυπουργού αναγκάζονται να το ομολογήσουν και εφημερίδες όπως π.χ. η Realnews του Χατζηνικολάκη, πού δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι ήταν σφόδρα μνημονιακός του κερατά και ξαφνικά γιά ιδιοτελείς και ακατανόμαστους λόγους «μετακύλησε» στους...αντιμνημονιακούς. 
********
(Μυθικοί οι καυγάδες του στο ALTER με τον Σαμαρικό τότε Τράγκα, πού έφθαναν σε σημείο οριστικής ρήξης και διαζυγίου μεταξύ τους.)
********
Το ομολογεί λοιπόν και η Realnews, στο πρωτοσελιδό της με τίτλο:
********
«Φεύγει η τρόικα και  έρχεται το διμερές συμβόλαιο μεταξύ Ελλάδας και δανειστών»
********
 Η Realnews επισημαίνει επίσης ότι αρχές Δεκεμβρίου θα ανακοινωθεί η έναρξη της διαδικασίας αναδιάρθρωσης του χρέους. 
********
Το σημαντικότερο ότι το σχέδιο συντάχθηκε υπό την καθοδήγηση του Σοϊμπλε και έχει λάβει τις ευλογίες της Λαγκάρντ, της Μέρκελ και του Γιούνκερ.
********
Δηλ. χωρίς μονομερείς ενέργειες αλλά με τις ευλογίες των συμμάχων και δανειστών χωρίς να διακυβεύεται η αποξένωση της Πατρίδας,  ωστε  να είναι εύκολη λεία στις επιβουλές των γειτόνων η... Εθνική μας ακεραιότητα...!!!
********
Τό ΕΘΝΟΣ φιλοξενεί δηλώσεις του άλλοτε σκληρού γιά την Ελλάδα Ολλανδού επικεφαλής του συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης κ. Ντάισελμπλουμ, ό οποίος είπε:
********
«Η Ελλάδα τα έχει πάει καλύτερα από ό,τι αναμενόταν κατάφερε να εγγράψει ένα πρωτογενές πλεόνασμα στον προϋπολογισμό της και ανέκτησε  πρόσβαση στις κεφαλαιαγορές. 
********
Η βιωσιμότητα του χρέους της Ελλάδας δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα, διότι η Αθήνα έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμίσεις των δημοσιονομικών της και την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των αγορών»
********
Βέβαια οι άπλυτοι Τσιπροσυριζαίοι (και οι λοιπές κομματικές νομάδες--φυλές--φύλαρχοι--γραφικοί αρχηγίσκοι), που από μέρες τώρα γνωρίζουν το σχέδιο και σαν ζώα διαθέτουν αυξημένο το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, καταλαβαίνουν ότι έρχεται ο πολιτικός τους θάνατος και τους περιμένει ο τάφος, αφού πλέον δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης και δεν θα μπορούν πλέον να μιλάνε γιά μνημόνια--τρόϊκες και δεν θα μπορούν να «ασελγούν» (μόνο έτσι τα...καταφέρνουν) στην δυστυχία και απογοήτευση του κοσμάκη κλαίνε και οδύρονται, αγωνίζονται γιά την αποτυχία του σχεδίου για αυτό και ζητάνε τώρα εκλογές...
********
Να αποτύχει δηλ. η Ελλάδα αρκεί οι κάθε λογής άπλυτοι συμμορίτες να ρίξουν την Πατρίδα ξανά στην φτώχεια και να κινδυνεύει η Εθνική μας ακεραιότητα όταν θα μείνουμε εκτός από φτωχοί και χωρίς διεθνείς συμμάχους.
********
Περαστικά τους και θα τους στείλουμε και συλληπητήριο στέφανο γιά το αναπάντεχο κάζο πού έπαθαν...!!!
                      -------------------------------------------------

15 σχόλια:

  1. posa pairneis gia na grafeis tetoia arthra?de ntrepesai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..πληρωνεται σε ειδος ο θανασακης. τον πηδαν στη συγγρου και του δινουν και 1 τονο κοκκινελι το μηνα

      Διαγραφή
  2. ..πραγματικα ΧΑΙΡΟΜΑΙ να διαβαζω τις μοναδικες αληθειες που γραφει ο εγκυροτατος και ενημερωμενος χειριστης του υπαρχοντος μπλογκ κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ...ειναι πραγματικο ΔΙΑΜΑΝΤΙ το ενημερωτικο του βημα.Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ: Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΔΝΤ!! ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ.ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ Ο Λ Α ΤΑ ΕΠΑΧΘΗ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2010. ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΝΕΑ ΒΑΣΗ.ΗΧΗΡΟΤΑΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ: ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΓΕΤΗ,ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΪΚΟ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ: ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ,ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.ΠΛΑΙΣΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΒΑΒΥΛΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θαναση το λενε το παιδι και γω νομιζα οτι ηταν ξανθια που κανει πιατσα κοντα στα γραφεια της νδ ρε παιδια. επ θαναση (περιμενουμε και φωτογραφια σου να σε αποθεωσουμε), οι συνταξεις στα 360 (οπως εχουν ψηφισει εδω και τρια χρονια αλλα τωρα το βγαζουν διοτι ηρθε το 2015), μονιμη επιτηρηση και κοψε πια αυτα τα βγαινουμε απο τα μνημονια, δεν εδω μεγκα, αντ1, σκαι, σταρ κλπ. να σας πω εγω, πενηνταρικο και αναρτηση ειναι.

      Διαγραφή
    2. τσακα τον τον αρχιδομουρη

      http://www.e-grammes.gr/images2/2104.jpg

      Διαγραφή
  3. θαναση, αληθινε πατριωτη και αγωνιστη ανιδιοτελη: ΕΠΕΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΗ: ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ! ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΕ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΕ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΡΩΙΚΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ..εγω ηδη ειδοποιηθηκα απο την εφορια οτι δεν θα ξαναπληρωσω φορους.αυτο οφειλεται στον αντωνη τον σαμαρα ασφαλως..τα σουπερ μαρκετς εριξαν τις τιμες τους κατα 300% σχεδον!!! ΑΛΛΗ μια επιτυχια του αντωνη του σαμαρα. το πετρελαιο θερμανσης επανηλθε στα επιπεδα του 2009 οταν και επωλουνταν με 40 λεπτα το λιτρο....ακομη μια μοναδικοτατη επιτυχια του αντωνη του σαμαρα ασφαλως ΚΑΙ αυτη....τερμα και ο ΕΝΦΙΑ. δεν ξαναπληρωνουμε Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α πια και αυτο το οφειλουμε στον αντωνη τον σαμαρα βεβαιως βεβαιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!! ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗ!! ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σαμαρας στελνει αστροναυτες στον Αρη!!!!
    Το επομενο αρθρο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτό τίποτα δεν είναι άκουσα ότι θα στήσουν ΕΝΑ μεγάλο άγαλμα, σαν τα αρχαία αγάλματα του ΣΑΜΑΡΑ , ΚΑΙ "ΧΡΙΜΑΤΙΔΟΤΙΣ" θα είναι το πολιτικο .σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ..ας πεταξει πρωτα εξω τα υπερλαμογια ο αρχιδης ο αντωνακης σας και μετα βλεπουμε

    τσακω τον εδω με τον θωμα της παραγκας:

    http://gkdata.gr/wp-content/uploads/2012/08/THOMAS-PARAGKAS-+-SAMARAS.-omilia-@Aigaleo.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπομονή ρε παιδιά του χρόνου ερχεται ο τσίπρας με σκουρλέτη, βούτση, παπαδημούλη και στρατούλη και πιστεύω ότι και με την προσθήκη τη ραχηλ μακρή ολα θα φτιάξουν. όλοι περιμένουμε τον φλεβάρη να τα οικονομήσουμε, λιγο υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...συγκυβερνηση ερχεται αγαπητοτατε...ή συγκυβερνησις..οπως αγαπας


      τσυριζα-νουδουλα= λαβ φορ εβερ

      Διαγραφή
  9. Ο Νίμιτς επιβεβαιώνει την προδοσία Σαμαρά: «Άνω Μακεδονία» τα Σκόπια!
    Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 - 13:29

    Όπως ήταν απολύτως φυσικό η προδοσία των σαμαροβενιζέλων από βήματος ΟΗΕ, όπου είπαν αναίσχυντα ότι αποδέχονται την απόδοση του ονόματος Μακεδονία στο μόρφωμα των Σκοπίων, δεν έμεινε ανεκμετάλλευτη από τους ταγούς της παγκοσμιοποίησης. Θα ήταν άλλωστε ανόητο εκ μέρους τους να μην εκμεταλλευτούν στο έπακρο την ευκαιρία που τους προσέφεραν απλόχερα οι εγχώριοι εθνομηδενιστές.
    Εφημερίδες των Σκοπίων, λοιπόν, μας πληροφορούν για την πρόταση που τους έκανε ο «διαπραγματευτής» Μάθιου Νίμιτς, ο οποίος πέραν των άλλων είναι χρηματοδότης (μαζί με τον Τζορτζ Σόρος και το ελλαδικό υπουργείο εξωτερικών) του ιδρύματος CDRSEE για την καταστροφή της Ελληνικής Ιστορίας, το οποίο εκδίδει βιβλία στα οποία γράφεται και αναπτύσσεται η ιδέα αποποίησης όρων όπως η «τουρκοκρατία», επειδή «αντανακλούν αρνητικές νοοτροπίες».
    Η πρόταση που τους έκανε ο Νίμιτς, είναι ουσιαστικά ένα δώρο, αφού τους δίδονται τα πάντα, χωρίς να τους απαιτείται τίποτα σε αντάλλαγμα. Σύμφωνα με την πρόταση που δημοσιεύουν οι εφημερίδες των Σκοπίων, η χώρα θα ονομάζεται «Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας», η γλώσσα θα ονομάζεται «μακεδονική» και ο λαός (υπηκοότητα) «πολίτες της Άνω Μακεδονίας». Και όχι μόνο αυτό, αλλά το όνομα αυτό δεν θα είναι καν erga omnes, δηλαδή για όλες τις χρήσεις, αφού στο εσωτερικό θα συνεχίσουν να λέγονται «μακεδόνες» και «Μακεδονία».
    Το άλλοτε λαλίστατο ΥΠΕΞ, που έχει καταντήσει προσωπικό γραφείο τύπου του «Ντούτσε» Βενιζέλου, παραμένει σιωπηλό σε αυτή την πρωτοφανή τροπή που λαμβάνει η υπόθεση, με την προδοσία ενός μείζονος εθνικού θέματος. Εμείς απλώς να θυμήσουμε τα λόγια του Ίωνος Δραγούμη:
    "Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει. Θα μας σώσει από τη βρώμα όπου κυλιούμαστε, θα μας σώσει από τη μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον αισχρό τον ύπνο, θα μας ελευτερώσει. Αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε"!

    Ίων Δραγούμης 1907
    Μόνο η Χρυσή Αυγή αντιστέκεται στην σκοπιανή προπαγάνδα. Την 14 Οκτωβρίου 2014, ο Ευρωβουλευτής του Λαικού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός κ. Ελευθέριος Συναδινός, απέστειλε την κάτωθι γραπτή ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος (απάντηση εντός τριών εβδομάδων):
    '' Σε επίσημη ιστοσελίδα της ΕΕ(1) που αφορά στον κατάλογο των γλωσσών των υποψήφιων προς ένταξη χωρών, αναγράφεται η "μακεδονική" γλώσσα στη σλάβικη (κυριλλική) της γραφή. Γνωρίζετε ότι:

    Το θέμα της ονομασίας της FYROM είναι προς διαπραγμάτευση υπό την εποπτεία του ΟΗΕ. Ο κωδικός σύντμησης της FYROM είναι υπό καθορισμό. Οι πρόγονοι τους (Σλάβοι) κατοίκησαν την περιοχή που βρίσκονται σήμερα, μόλις τον 7ο αι. μΧ., ενώ ο Ελληνικός πολιτισμός της Μακεδονίας χρονολογείται εδώ και 4.000 χρόνια.

    Σε καμία ανασκαφή από Έλληνες και ξένους αρχαιολόγους δε βρέθηκε επιγραφή σε "μακεδονική" γλώσσα (κυριλλικούς χαρακτήρες), παρά μόνο σε αρχαία Δωρική (Ελληνική) διάλεκτο.

    Μαρτυρίες αρχαίων ιστορικών (και σύγχρονων), όπως ο Στράβων, ο Πολύβιος, ο Πλούταρχος και ο Ηρόδοτος αναγνωρίζουν την Ελληνικότητα των Μακεδόνων και της γλώσσας τους, ενώ αρχαίοι Μακεδόνες επιστήμονες, όπως ο Αριστοτέλης, ο Καλλισθένης, ο Νικόμαχος, ο Πρωταγόρας έγραφαν τα συγγράματά τους στα Ελληνικά.

    Οι Μακεδόνες, όπως οι Αθηναίοι, οι Σπαρτιάτες, οι Θηβαίοι, οι Θεσσαλοί, οι Ηπειρώτες, οι Θράκες κτλ ανήκαν στο αρχαίο Ελληνικό έθνος και δεν αποτελούσαν ξεχωριστή εθνική οντότητα. Προτίθεται η επιτροπή και μέχρι εξεύρεσης κοινά αποδεκτής λύσης, να λάβει μέτρα ώστε να διορθωθεί η λάθος καταχώριση; (1) http://publications.europa.eu/code/pdf/370000en.htm "

    Η θέση του Λαικού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων είναι ακλόνητη και αδιαπραγμάτευτη: ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΕ ΚΑΤΙ: ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ Ή ΟΧΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ(ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ); ΓΑΜΙΕΣΤΕ Ή ΟΧΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΚΑΒΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ...ΜΗΝ ΛΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΑΝΤΟΥΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή