Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΟ ΤΟ «ΕΠΑΧΘΕΣ και ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΧΡΕΟΣ» ΣΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΑΣΤΟ ΠΕΝΤΟΖΑΛΗ και 70%--30% «ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ» Ο… ΤΣΙΠΡΑΣ…!!!

ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΤΗΣ «ΤΣΙΠΡΟΒΑΡΟΥΦΑΚΕΙΑΣ» ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ, ΜΕ ΤΟ: «ή ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ή ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΕΧΡΙ 28η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ…!!!


 «Τσιπροβαρουφακίες», τα περί νέας συμφωνίας και διαπραγμάτευσης με τους Ευρωπαίους που εξήγγειλε ο «Πρωθυπουργός» Τσίπρας, περιστοιχιζόμενος από τον νέο Υπουργό Επικρατείας ονόματι Παππά και τον νέο Εκπρόσωπο Τύπου της Κυβέρνησης, Γαβρίλο Σακελλαρίδη, γνωστό και μη εξαιρετέο από τις περίεργες…προτιμήσεις του…!!!

Χαρακτηριστική η δήλωση Μέρκελ πρίν τη στημένη συνέντευξη Τσίπρα, όπου ως νέος Τσιριμώκος της Αριστεράς, δήλωνε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι έβαλε τη Μέρκελ σε διαπραγμάτευση για το νέο πρόγραμμα πού προτείνει…
********
Η  Άνγκελα Μέρκελ με δηλώσεις της ξεκαθάρισε πως εμμένει στη θέση της για συνέχιση του Μνημονίου τονίζοντας πως οι επιλογές της Ελλάδας είναι δύο: 
********
«Είτε παράταση του υφιστάμενου προγράμματος, είτε υλοποίηση όλων των συμφωνηθέντων έως τις 28 Φεβρουαρίου».
******** 
Ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε ότι «πρέπει να γίνει μια μεγάλη συμφωνία με την Ελλάδα πριν τη Δευτέρα». 
********
Συνεχίζοντας, ο κύριος Γιούνκερ ανέφερε ότι η ελληνική κυβέρνηση εκτιμά ότι συμφωνεί με το 70% του Μνημονίου. 
Σημείωσε, πάντως, ότι πρέπει να δούμε σε τι αφορά αυτό το 70% και σε τι αφορά το 30%, το οποίο η ελληνική κυβέρνηση απορρίπτει.
********
Έ, για αυτό το κομμάτι του 70% πού είναι… Σαμαρικός ο Τσίπρας και του 30% πού δεν είναι και επειδή οι «Βαρουφακίες», πού εκστόμισε ο κωμικός Βαρουφάκης, είναι—όπως πάντα—ακοστολόγητες, και επειδή ούτε ο Τσίπρας μπόρεσε να κοστολογήσει τις «Βαρουφακίες» του Υπουργού του αναγκάσθηκε να ζητήσει από τους εταίρους…τεχνική βοήθεια για να κοστολογηθούν οι «Βαρουφακίες» και τελικά να διαπιστωθεί γιατί ο Τσίπρας είναι 70% Σαμαρικός και γιατί δεν είναι στο εναπομείναν… 30%...!!!
********
Αυτή είναι η ωμή αλήθεια την οποίαν οι «αριστερο-χολερικοί» δημοσιογράφοι, αποκρύπτουν από τον αποχαυνωμένο πλην υπερήφανο λαό μας πού προς το παρόν απολαμβάνει και χορταίνει το στομάχι του με υπερηφάνεια, και δεν υποψιάζεται το ύψος του λογαριασμού πού έρχεται ταχύτατα και πού ο ίδιος –όπως πάντα-, στο τέλος θα πληρώσει…!!!
********
Θα ονομασθεί βέβαια κατά Λένιν ως:
********
«Ηθική φτώχεια και λιτότητα»…!!!
      ---------------------

13 σχόλια:

  1. Σου αξίζουν πολλά μπράβο για το blog που έχεις! Είσαι πραγματικός δεξιός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενω η συγκυβερνηση δεν ειχε τετοιο προβλημα Στα τεσσερα και ελα μπαρμπα Αντε ρε κοπροσκυλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε ρε να φάτε το καρότο σας και να πιείτε καροτόζουμο "καροτοζουμάκηδες" και απανταχού... "Γαβριλοχαυγίτες".!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τωρα απο που να αρχισουμε και που να τελειωνουμε εθναρχης ,ροζαλια,συγγρου ....περαστικα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eνώ η αριστερά καθόλου παράδοση στους " κουνιστούς ". Ρίτσος , Βελουχιώτης, Ποδιάς κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είπαμε, να σεβόμαστε την "ιδιαιτερότητα" (δηλ. πουστιά) του κάθε εθνοπατέρα με ομοφυλόφιλους αλλά όχι και σεξουαλική έλξη και ικανοποίηση με... καρότο.! Κάτι "τέτοιοι" θέλουν διαπόμπευση και πατσαβούρα με μπουγέλο και ξευτίλα και όχι να τους έχουμε στα υπουργικά έδρανα της νέας αριστεράς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα τις "παλουκοξεκολιαστρες" θα τις λένε στην απλυτοσυριζαίϊκη διάλεκτο..."καροτοξεκολιάστρες".!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καριόλη,γαμώ τον σαμαρά και σένα μαζί,ψόφαααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκάσε μωρή άπλυτη καροτοξεκολιάστρα, εσένα δεν σε "παίρνει" κανένας βρωμάς ολόκληρος και είσαι κακάσχημη παλουκοξεκολιάστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΙΕΝΑ
    ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ....ΑΜΠΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΩΡΗ ΚΑΡΟΤΟΞΕΚΟΛΙΑΣΤΡΑ ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΕΚΛΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ "ΠΑΙΡΝΕΙ" ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΤΕ, ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΧΗΜΩΝ ΒΡΩΜΙΑΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ,
    ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή