Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΛΙΑΤΖΗΔΕΣ--ΖΟΜΠΙ—ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ—ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ— ANΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ--ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ «ΛΟΥΛΗΔΩΝ» και ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΟΣΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ…!!!

Και ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ «ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ» ΤΟ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ ΗΓΕΤΗ…!!! 

Βγήκαν παγανιά κάτι «στελέχη» της Ν.Δ., πού νομίζουν ότι το κόμμα είναι δικό τους και υπάρχει «χάριν αυτών», όπου αυτοί θα πρέπει να απολαμβάνουν αιωνίως ηγεμονικών θέσεων και εμείς αιωνίως να τους ψηφίζουμε, ωσάν αυτοί να είναι ευλογημένοι από τον Θεό και εντεταλμένοι του να καθορίζουν τα εσωτερικά του κόμματος σύμφωνα με τις δικές τους ορέξεις, επιθυμίες και ατομικά τους συμφέροντα.
Δέστε ποιος έκανε την αρχή και ποιοι μαζεύτηκαν:

Μαριέττα Γιαννάκου,  η οποία ως υπουργός Παιδείας επί Κυβερνήσεως ΝΔ και Κώστα Καραμανλή ενέκρινε το κατάπτυστο βιβλίο της Ιστορίας της ΣΤ Δημοτικού της Μαρίας Ρεπούση, στο οποίο ανεγράφετο:.
********
«Στις 27 Αυγούστου 1922 ο τουρκικός στρατός μπαίνει στη Σμύρνη. Χιλιάδες Έλληνες «συνωστίζονται» στο λιμάνι προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα»...!!! 
********
Όμως για να ξαναθυμηθούμε την κα Μαριέττα Γιαννάκου, ή ίδια πάτωσε» το 2007 στις εκλογές και παρά ταύτα ο Καραμανλής την διόρισε ως επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ το 2009, μπάς και μείνει χωρίς μισθό ή στερηθεί η ΝΔ, από τις «Πατριωτικές» της θέσεις…!!!
********
Είναι η ίδια πού στη τελευταία εκλογική περίοδο φιλοξενήθηκε από το κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, «Στο Κόκκινο», και είπε –ασφαλώς για να στηρίξει ΣΥΡΙΖΑ) το εξής αμίμητο και πολύ…Νεοδημοκρατικό…!!!: 
********
«Δεν λένε αλήθεια όσοι ισχυρίζονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει ορυμαγδό. 
Δόξα τω θεώ, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τη ΝΔ, δεν θέλει να φύγουμε από το ευρώ. Από τις ελάχιστες καταθέσεις που έχω, δεν αποσύρω ούτε ένα ευρώ».
********
Η εν λόγω κυρία εκτός από τις διεθνοαριστερές πεποιθήσεις της, πού δεν έχουν ουδεμία θέση στην ιδεολογία της παράταξης (για την οποίαν δήθεν κόπτεται) έχει και προσωπική πικρία από τον Σαμαρά επειδή στις Ευρωεκλογές αποφάσισε οι Ευρωβουλευτές να εκλέγονται από τον λαό και να μη… διορίζονται από το κόμμα…!!!
********
Με αυτό τον τρόπο πίστευε ότι δεν θα μπορούσε να την παραλείψει από την 4άδα της εκλογής όπότε πάλι θα ξαναδιοριζόταν Ευρωβουλευτής προς δόξα των…ψηφοφόρων του λαού και των οπαδών του κόμματος…!!!
********
Δεν της άρεσε η εκλογή με την ψήφο του λαού, διότι λογικά είχε προεξοφλήσει την αποτυχία της, αφού στις τελευταίες εκλογές πού έλαβε μέρος, αν και ήταν Υπουργός αποδοκιμάστηκε πανηγυρικά..
********
Για την επίσης «πικραμένη» Ντόρα πού έχασε συντριπτικά την Αρχηγία από τον Σαμαρά, ουδέν σχόλιο..!!!
«Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται»…
********
Ο Κυριάκος πάντως δήλωσε, ότι πήγε μεν στο τραπέζι, όμως δεν έθεσε ζήτημα αρχηγίας…
********
Στυλιανίδης, γνωστός και ως «τούβλο», άλλος πικραμένος πού επί Καραμανλή διακινούσε ότι ήταν Υπ. Δελφίνος του κόμματος με επικοινωνιακό υποστηριχτή τον Συριζαίο Σεραφείμ Κοτρώτσο των Ολυμπιακών αγώνων της Γιάννας…!!!
********
Τον έκανε ο Σαμαράς Υπουργό το 2012 αλλά τον άλλαξε επειδή  μπέρδευε το πηλό με τα τούβλα…
********
Μιχελάκης Γιάννης, έγινε γνωστός όταν εν μια νυκτί ο Σαμαράς (λάθος), τον όρισε Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος.
********
Φαινόταν από την αρχή ότι ο άνθρωπος έχει όλα τα εξωτερικά και εσωτερικά γνωρίσματα του «ανθρωποδιώκτη», αφαιρούσε και δεν πρόσθεσε απολύτως τίποτα, ήταν επικοινωνιακά το απόλυτο μηδέν (0).
********
Αν παρέμενε η Βασιλική Τζότζολα, πού από τη πρώτη στιγμή πολλοί «έπεσαν» να τη φάνε ασφαλώς και ήταν απείρως καλύτερη..
********
Στη συνέχεια ο Σαμαράς τον διόρισε Βουλευτή Επικρατείας και τον έκανε το 2012 και Υπουργό.
********
Στις τελευταίες εκλογές με σταυρό πάτωσε, γιατί του βγήκε το «ανθρωποδιωκτικό», όπως και του «ελαφροδεξιού» και μέγα «μεσαιοχωρίτη» της σχολής Λούλη πού κατέστρεψε την ΝΔ. με τη γελοία, (ανύπαρκτη και μη εισέτι οριοθετημένη σε πρωτοβάθμια και αυτονόητη πραγματικότητα),  θεωρία περί «ΜΕΣΑΙΟΥ ΧΩΡΟΥ», του Ευαγ. Αντώναρου πού μετά τη θητεία του ως διορισμένος Βουλευτής Επικρατείας από τον Καραμανλή πάτωσε στις εκλογές με σταυρό, καταλαμβάνοντας την… 22η θέση…!!!
********
 Είχαμε για «ανθρωποδιώκτη» τον Αντώναρο δεν χρειαζόταν στο ένα κακό να προσθέσουμε και τον Μιχελάκη…!!!
********
Νίκος Δένδιας, άσήμαντος μέχρι το 2012, όταν κάτω από «περίεργες» και μάλλον νοθευτικές εκλογικές πρακτικές εξελέγη Βουλευτής στην Κέρκυρα, εις βάρος του συνυποψηφίου του, Ναυάρχου Στέφανου Γκίκα, ό οποίος στην επανακαταμέτρηση βρέθηκε να κερδίζει την έδρα με διαφορά 52 ψήφων (ΓΚΙΚΑΣ 4431, ΔΕΝΔΙΑΣ 4379), πλήν όμως επειδή προκηρύχθηκαν εκλογές σε 1 μήνα, δεν εκδικάστηκε η υπόθεση στο εκλογοδικείο.
********
Παρά ταύτα ο Σαμαράς τον έκανε Υπουργό Δ.Τάξεως, Ανάπτυξης και Εθνικής Άμυνας, όμως επειδή κάποιοι τού  είπαν ότι «κάνει» γιά αρχηγός κατά το «δώσε θάρρος του χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι», «ήρξατο χειρών αδίκων» για να επαληθευτεί  το «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος».
********
Αν ζούσε ο Γεώργιος Παπανδρέου θα έλεγε γιά αυτόν:
«Άστετον, είναι ελαφρύτερος τού...  αέρος»...!!!   
********
Τώρα για τους υπόλοιπους «πικραμένους» όπως π.χ. ‘Αρης Σπηλιωτόπουλος, Χατζηδάκης, Κακλαμάνης και Σία, δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις, τους έχει περιλάβει η ιστορία και δη με… «κοσμητικά» επίθετα…!!!
********
Κάτι «τέτοιοι» μωρέ θα αμφισβητήσουν την Αρχηγία Σαμαρά, για να κάνουν το «χατήρι» των εχθρών, πού αυτό περιμένουν εναγωνίως γιατί αυτό τους…βολεύει…;;; 
********
Άντε ρε ελαφροδεξιούληδες να το τολμήσετε να δούμε πόσο αντέχει ο «ποπός» σας το νέο και τελειωτικό ξεφωνητό και οριστική αποδοκιμασία από την εκλογική βάση…!!! 
                   ------------------

7 σχόλια:

  1. Φίλε όλη αυτή η "καμαρίλα" απο τις γνωστες και αντιπαθητικές φάτσες, είναι τα "δεκανίκια" του Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το άρθρο σου είναι κατατοπιστικό. Το Σαμαρά τον εκλέξαμε εμείς της βάσης της ΝΔ και δεν δεχόμαστε υποδείξεις από υπονομευτές της παράταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο τρέμουν οι Συριζαίοι το όνομα Σαμαράς τόσο η βάση της ΝΔ, θα τον υπερασπίζεται.
    Τί χάρι στους αντιπάλους μας θα κάνουμε; Ο Σαμαράς τους πονάει τον Σαμαρά θα υπερασπίζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ξέχασες το μεταρρυθμιστη Χατζηγάκη από την αγρογή!άλλος φανατικός πολέμιος του Σαμαρά
    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=341584

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ γεωργιαδης γουδης καραθανος αδαμοπουλου 280.000.000.εκ ευρώ ΜΚΟ"Κρατα με"Προεδρος Ευγενεια Αρβανιτη Πρεβεζανου στενη συνεργατης του προεδρου του ΛΑΟΣ γιωργου καρατζαφερη ο κυριος Νικολουδης εχει πολλη δουλεια με τους ΚΛΕΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή