Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ: ΜΕ ΤΗΝ «ΝΟΜΙΚΗ» ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ...ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ...!!!

ΠΛΗΡΗΣ ΤΑΥΤΙΣΗ «ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ» ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΣΙΠΡΑ και ΠΡΟΕΔΡΟΥ...ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...!!!

Η Κυβέρνηση «ρεντίκολο» με τον γελοίο Βαρουφάκη πού απέδειξε ότι δεν έχει ιδέα από διαπραγμάτευση εκτός από τις συνηθισμένες (παπαριές-διαπραγματεύσεις) στα εσωτερικά ΜΜΕ, με τα «εξαπτέρυγα», Χατζηνικολάου-Παπαδάκη-Αυτιά κ.τ.λ., διαπιστώθηκε με χαρτί και μολύβι, ότι «ασπάστηκε» πλήρως και ολοσχερώς τις νομικές «εμπνεύσεις» Καρατζαφέρη προκειμένου να δικαιολογήσει την διαφαινόμενη πισωγυριστή κωλοτούμπα του...!!!

Εμπνεύστηκαν λοιπόν ότι ΝΑΙ μεν, σύμφωνα με το τελεσίγραφο των δανειστών  να καταθέσουν αίτημα παράτασης, πλήν όμως δεν θα το ονομάσουν παράταση του μνημονίου-προγράμματος, αλλά παράταση της δανειακής σύμβασης...!!!
********
Ότι ακριβώς έλεγε και ο Καρατζαφέρης πού πρώτος έσπευσε λαχανιασμένα να ψηφίσει το πρώτο μνημόνιο του Γιωργάκη, δικαιολογούμενος για την αποφασή του ότι δεν ψήφισε μνημόνιο αλλά τη... δανειακή σύμβαση, λές και ο Γιωργάκης είχε ανάγκη από τις ψήφους του Καρατζαφέρη για να περάσει από τη Βουλή την ψηφισή του...
********
«Βλαχοκουτοπονηριές» δικολαβικού περιεχομένου της δεκαετίας του 50΄ για εξαπάτηση των ντόπιων χαχόλων πού κρεμασμένοι στα προπαγανδιστικά (τύπου Β.Κορέας) τηλεπαράθυρα των «εξαπτέρυγων» του Σύριζα, περιμένουν τον «αναίμακτο» οικονομικό –ίσως και Εθνικό--σφαγιασμό τους, από τις εγκληματικές πολιτικές της Κυβέρνησης Συριζα....
********
Βέβαια ο Σόϊμπλε δεν μάσησε, και αυτοστιγμί προειδοποίησε:
******** 
«Δεν υπάρχει δανειακή συμφωνία για την Ελλάδα, υπάρχει πρόγραμμα διάσωσης».
********
Το ζήτημα «δεν είναι η παράταση ενός δανειακού προγράμματος, αλλά εάν αυτό το πρόγραμμα διάσωσης θα ολοκληρωθεί, ναι ή όχι».
********
Άλλωστε ο Καρατζαφέρης μετά την «επικοινωνιακή» ανάνηψη του Τσίπρα σε...Χριστιανό είχει δηλώσει:   
********
«Τώρα που αντιλήφθηκε τι σημαίνει Ορθοδοξία εγώ δέχομαι και εφόσον το θέλει να είμαι ο ανάδοχος του παιδιού του που δεν το... έχει βαφτίσει»...!!!
********
Άντε με το καλό, να πάρει, και για δικηγόρο του ο Τσίπρας και τον Ραγκούση πού προσέλαβε ο Καρατζαφέρης για να τον «σώσει» από την τελευταία δικαστική του περιπέτεια...!!!
                  --------------------------

6 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ἔστ' ἦμαρ ὅτε Φοίβος πάλιν ελεύσεται καὶ ες αεί ἔσσεται»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Ευρωβουλευτηs κ.Ευα Καιλη απο τιs Βρυξελλεs οπου βρισκεται στελνει στο δικαστηριο τον προεδρο του ΛΑΟΣ κ.γιωργο καρατζαφερη που θα πρεπει να αρχισει να μαθαινει τα πηγαινελα στα δικαστηρια κατα του οποιου η ευρωβουλευτηs κατεθεσε μηνυση και αγωγη διοτι ο κ.γιωργοs καρατζαφερηs υπονοησε οτι η ευρωβουλευτηs τηs''ΕΛΙΑΣ''ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ''με τουρκο δημοσιογραφο και για αυτο φιλοξενηθηκε στιs σελιδεs εφημεριδαs τηs γειτονικηs χωραs!!!!!!!Kατοπιν τουτου o k.kalapodis τζουτζουμπρουτζου το καρατζακολον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΤΣΟΦΛΙ ΚΑΡΑΤΖΑ..ΑΡΠΑΧΤΡΑΣ Ο ΚΛΟΟΥΝ ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗΣ Ο ΑΣΥΝΑΡΤΙΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΞΙΟΣ ΛΥΠΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eξ ου και το χεσιμον ειs τον κλανωνμπουρδεs την καρατζακουραδα η ξανθεια παρουσιαστρια τι να απογινε αραγε με το πληρεs βιογραφικο και το μαστερ στα τσιμπ....ουκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. OΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΚΥΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ,ΕΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΚΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ.ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΙΣΙΜΟ ΤΟΥΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή