Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΤΣΙΠΡΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΚΥΠΤΟΝΤΑΣ «ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ», ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ (ΤΧΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ», ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ… ΓΛΙΤΩΣΕΙ…!!!

ΠΗΡΕ ΤΑ 11 Δις Ο ΣΟΪΜΠΛΕ και ΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΤΟ…ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ…!!! 

Θυμάσθε πού τα επικοινωνιακά κοράκια (ως η επικοινωνιακή «περιστέρα» ο Γαβρίλος Σακελλαρίδης, καλέ…) των Τσιπροσυριζαίων, διαλαλούσαν προεκλογικά ότι το «μέγα» πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, πού εξήγγειλε ο Τσίπρας για την αντιμετώπιση της «ανθρωπιστικής κρίσης», αξίας 11 δις ευρώ θα χρημοτοδοτείτο από τα λεφτά του ΤΧΣ, και τους απαντούσε  ο Σαμαράς ότι, ή λένε ψέματα ή δεν «ξέρουν τι τους γίνεται», διότι αυτά τα λεφτά είναι δεσμευμένα για την αναχρηματοδότηση των Τραπεζών και δεν μπορούν να τα διαθέσουν όπου αυτοί… νομίζουν.;;;

‘Ε, αμέσως μετά την «κωλοτούμπα» για πλήρη υποταγή στο μνημόνιο, πού οι «κουτοπόνηροι βλαχοϋπουργοί» με επικεφαλής το «πολιτικό βλαχάκι» τον Τσίπρα, προσπάθησαν να το ονομάσουν θρίαμβο, οι δανειστές – εταίροι, τα πήραν εν μια νυκτί από την Ελλάδα και τα μετέφεραν στο Λουξεμβούργο.
********
Έτσι έμεινε «επί τόπου», η ανθρωπιστική βοήθεια και οι προεκλογικές «ταρζανιές» των αριστεοάπλυτων και τώρα όπως είπε και ο Σόϊμπλε θα πρέπει να απολογηθούν σε όσους τους εμπιστεύθηκαν και τους ψήφισαν…
********
Φάτε υπερηφάνεια και ολίγον από το «ξυρισμένο και επιμελώς περιποιημένο--μακιγιαρισμένο» φρύδι της επικοινωνιακής «περιστέρας», του Συριζα, Γαβρίλου Σακελλαρίδη…καλέ…!!!
********
Και μετά για να μη βαρυστομαχιάσετε, «καροτόζουμο» για.. χώνεψη…!!!
       ------------------------

6 σχόλια:

  1. Μπράβο γιά τη φωτογραφία είναι όλα τα λεφτά. και πάλι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι κορόιδεψαν ακόμη μια φορά τους έλληνες.Παπανδρέου,Παπαδήμος,Σαμαράς Βενιζέλος και τώρα ο Τσίπρας γονάτισε στα 4 στη ποδιά της Μέρκελ.Και μνημόνιο έχουμε,και τρόικα έχουμε,και Αγγλικό δίκαιο έχουμε,και ανθρώπινες τραγωδίες έχουμε,και φτώχοκομείο είμαστε,και οι νέοι φεύγουνε,και μέτρα μέχρι εξόντωση θα έχουμε,όλα όμορφα και καλά,και κυρίως αντιμνημονιακή κυβέρνηση έχουμε,οπότε ας χαρούμε τη κατάντια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κορόϊδο λαε που πίστεψες τους άπλυτους του συριζα ότι θα γλίτωνες φορολογία και...ΕΝΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν κορόιδεψε κανένας κανέναν, τα ήθελε ο κώλος τους!Πρώην βλάκες του Πασοκ, οι περισσότεροι από αυτούς με σοβαρά συμπλέγματα, σε μια προσπάθεια να πάρουν τη ρεβάνς για τη λάθος επιλογή τους κάποτε(2009) επί ΓΑΠ.Ανθρωποι που "είδαν φώς" στον Σύριζα και... μπήκαν.Μόλις είδαν δηλαδή να οδεύουν πολλοί πασοκατζήδες-πρώην, προς εκείνο το μαντρί έσιαξαν και αυτοί προς εκεί.Ετσι ψήφισαν Τσίπρα, από μόδα ή ισως από ένστικτο!Και δεν είναι θέμα παιδείας, είναι απλά αν όχι αναγκαίο κακό, είτε ότι ο Θεός τα πάντα με Σοφία έκανε, δηλαδή τα στραβά της φύσης!Με τις υγείες τους, να τον χαίρονται τον νέο τους πρωθυπουργό και άντε..... και του χρόνου μπούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΙΚΟΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΣ OΦΣΟΡΟΔΟΞΟΣ ΣΚΑΤΟΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑΤΩΝ ΣΚΑΤΟΚΟΥΡΑΔΩΝ (Λ.Α.Ο.Σ.Σ.)Κατοπιν διαβουλευσηs θα προστεθει και το(Κ)=ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή