Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Ο ΠΥΓΜΑΙΟΣ «ΠΟΚΟΠΙΚΟ» ή «ΑΣΒΟΣ» π. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, Ν.ΒΟΥΤΣΗΣ, «ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ» ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ… ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ…!!!

Η «ΛΙΝΑΤΣΑ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΜΙΑ και Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ…ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΕΣ…!!!

Ο π. Υπουργός Ν.Βούτσης --γνωστός και ως «πατέρας του ληστή», μια και ο γιός του καταδικάσθηκε για τη ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην περιοχή του Γκύζη, στις 3 Οκτωβρίου 2007, σε
ποινή κάθειρξης οκτώ ετών, όπως ακριβώς και η πρωτόδικη ποινή, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο--, έκανε πάλι το θαύμα του ως «λινάτσα» του Τσίπρα…

Ενδεικτικό είναι ότι και στις δύο συνεντεύξεις που έδωσε σήμερα σε ΒΗΜΑ FM και MEGA, σε τελείως διαφορετική γραμμή από τον Τσίπρα αν και απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού με τη Ν Δ, δεν έκανε το ίδιο για ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ.
********
Είπε:
********
«Από εκεί και πέρα, με το αποτέλεσμα των εκλογών, θα ενσκήψουμε όλοι, για να το εξετάσουμε, διότι σε άλλες εκλογές δεν πρόκειται να πάμε. Δεν υπάρχει (άλλη εκλογική αναμέτρηση). 
********
Το «μόνοι μας» προφανώς θα έχει «ελαστικότητες», πολύ πέραν όμως του μεγάλου συνασπισμού με τη Ν.Δ. και θα το δούμε τότε. 
********
Μπορεί δηλαδή πολιτικές δυνάμεις που θα έχουν ένα διαφορετικό πολιτικό λόγο ή διαφορετικές πολιτικές δεσμεύσεις να είμαστε υποχρεωμένοι τότε, να τις… αφουγκραστούμε»…!!!
********
Ο «πυγμαίος» Υπουργός είναι ο κατ’ εξοχήν «λαγός» του Τσίπρα πού εκφράζει τις θέσεις του.
********
Όχι βέβαια ότι έχουν κάποια αξία, αφού όποιον Βουλευτή του Συριζα και αν ρωτήσεις από τους 110 πού του έχουν απομείνει 110 διαφορετικές απαντήσεις θα πάρεις, αλλά είναι ενδεικτικό ότι επειδή είναι πλέον βέβαιον ότι ο Τσίπρας δεν θα βγεί πρώτος (θα τη πάθει όπως στις εκλογές τού 1952 ο Πλαστήρας από τον Παπάγο), ότι  και να πεί ότι και να μοιράσει δεν έχει ουδεμία αξία, διότι κατάφερε μόνος να γίνει η οριστική «αριστερή παρένθεση»…
********
Μέσα σε 6 μήνες διέλυσε το κόμμα του, του έφυγαν πάνω από 40 βουλευτές και το σπουδαιότερο όταν από τους εναπομείναντες 110 βουλευτές ζήτησε γραπτή στήριξη, υπέγραψαν μόνο 50, και σε δεύτερη φάση άλλοι 20, οι υπόλοιποι 40 γιατί…;;;
********
Πού είναι, πάνε για τη δεύτερη διάσπαση του Συριζα…;;;
********
Άλλωστε από ότι φαίνεται, πρώτη θα έλθει η ΝΔ, όπότε ο Τσίπρας θα μείνει με τις υποσχέσεις και τις μοιρασιές… «στο χέρι»…!!!
      --------------------
ΥΓ.
Δεν κατηγορούμε το κ. Βούτση για τον γιό του ούτε του καταλογίζουμε ευθύνη επειδή έγινε ληστής Τραπεζών.
Δεν φταίνε οι γονείς πάντα για τα παιδιά τους, διότι δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη.
********
Όμως ο κ. Βούτσης προσήλθε ως μάρτυς υπεράσπισης του γιού του λέγοντας το εξής αμίμητο:
********
«Έμείς στον ιδεολογικό μας χώρο την ληστεία Τραπεζών την λέμε…απαλλοτρίωση»…!!!
           --------------------

6 σχόλια:

  1. Μέχρι τις εκλογές θα κάνει πολλές κωλοτούμπες ο Τσίπρας και θα ομολογήσει μέσα στη βλακεία του και άλλες κουταμάρες του τύπου: ¨Δεν ήξερα τη δύναμη της Ευρώπης, των τραπεζών και των αγορών". Τέτοια ξευτίλα εκξτόμισε!. Ρε πινόκιο, τόσο ανίδεος είσαι και θέλεις να κυβερνήσεις την Ελάδα; Σε τί διαφέρεις από τους άλλους βλάκες αρχηγούς που μιλάνε γιά έξοδο από το ευρώ και κοροϊδεύουν τον αφελή κοσμάκη; Μήπως πρέπει να γίνουν και αυτοί πρωθυπουργοί για να το καταλάβουν μετά από... 7 μήνες καταστροφής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ!!!! (( ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ )) ΑΛΕΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΗΣΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΚΑΔΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΙΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΙΠΙΑ ΣΤΑΧΤΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΡΔΕΛΟΚΟΥΤΙ ΑΛΑΤΙ:: ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΛΕΞΗ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΓΑ: ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ο Η Ε ΝΑΤΟ Ε Ε ΥΡΩΠΗ ΣΕΙΣ ΑΛΕΞΗ ΣΟΣΙΑΛΙΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΟΛΑ ΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΑΞΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ:: ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ,ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΡΑΜΙ ::ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗ, ΕΝΣΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΗΣΗ:: ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΑΛΕΞΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:: ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΕΞΗ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΑ ΜΕ ΣΟΦΙΑ !! ΑΝ ΕΙΧΑΤΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΘΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΥΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Τσίπρα και τη κυβερνητικη παρεούλα του θα τη πάρουν με πέτρες και γιαούρτια, οι πρώην "συντροφοί" του. Ο Τσίπρας αυτοδιαλύεται σήμερα τον εγκατέλειψε και η Νεολαία του.Προκάλεσε εκλογές γιά να γλιτώσει το...ελικόπτερο.! Αυτός "πέθανε" στα 42 του χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλε τι ειναι τουτο;;;;;;ο αιβαλιωτηs με μπικινι;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θαναση,ειστε πολυ μαλωμενοι με τον τσιπρα ή λιγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θανάση, βλέπω ότι το Politiko safari και το antinews δεν έχετε πάρει μεγάλη φόρα στη προεκλογική περίοδο, επειδή μάλλον σας λείπει ο Σαμαράς. εσυ μόνο για Σαμαρά σκίζεσαι μόνο αν ήταν το φιλαράκι σου ο Βορίδης αρχηγός θα είχες λυσάξει. να δω τι θα κάνεις με τον Μειμαράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή