Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

Ανοιχτή Επιστολή

δια τις Εκπομπές του κ. Χαρδαβέλα



Για το θέμα Ζαχόπουλου ο κ. Κώστας Χαρδαβέλας απέφυγε να μιλήσει για τις 27 Καταγγελίες για Αρχαιοκαπηλία και Καταστροφές Αρχαιοτήτων που έχει κάνει το Ινστιτούτο Ερευνών ΑΣΑΝΑ από τον Μάρτη του 2004 έως το 2007 στον κ. Ζαχόπουλο, τέως Πρόεδρο του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου και Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Πολιτισμού. Όπως δεν μίλησε και για τις Έδρες, τα Διοικητικά Συμβούλια, και τις Επιδοτήσεις που εισέπρατταν οι 17 (;) Μη Κερδοσκοπικές Εικονικές Οργανώσεις από το Υπουργείο Πολιτισμού σε αντίθεση με το Ινστιτούτο Ερευνών ΑΧΑΝΑ-ΙΗ-ΑΣΑΝΑ που μέχρι και σήμερα δεν έχει χρηματοδοτηθεί ποτέ παρά τις 920 Αποστολές του σε 138 Χώρες με Τεράστιες Ανακαλύψεις που ανατρέπουν την Παγκόσμια Ιστορία.
Στις εκπομπές με θέμα την Αρχαιοκαπηλία, έστειλε ο κ. Γεώργιος Πάλμος στον κ. Χαρδαβέλα σε διάστημα 4 ετών 3 φορές 27 κοινοποιήσεις για Αρχαιοκαπηλίες Συνολικής Ζημιάς για την Ελλάδα 54 Δισεκατομμυρίων Ευρώ (!!) και ο κ. Χαρδαβέλας το μόνο που έκανε ήταν να παρουσιάσει και 2 φορές μάλιστα την καταστροφή ενός οικοπέδου με Άδειες Ταφόπλακες σαν τεράστιο αρχαιολογικό θέμα! Για το γεγονός ότι από τους 2.500 περίπου εμπλεκόμενους στην περίπτωση της Σχοινούσας, 703 ήταν Γνωστές Προσωπικότητες δεν ειπώθηκε επίσης κουβέντα. Πρέπει να σημειωθεί πως οι κοινοποιήσεις του κ. Πάλμου χαρακτηρίζονται από δημοσιογράφους ως οι Μεγαλύτερες Καταγγελίες Αρχαιοκαπηλίας και Καταστροφών Αρχαιοτήτων Παγκοσμίως με σημαντικότερη καταστροφή αυτή της Πινακίδας του Δισπηλιού Καστοριάς που περιέχει την Αρχαιότερη Γραφή στον Κόσμο (5550 π.Χ).
Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης στις 1/11/07 κάνει ερώτηση στον Υπουργό Πολιτισμού σχετικά με τις Καταγγελίες περί Αρχαιοκαπηλίας του κ. Πάλμου.
Στις 4/11 αυτός και η εμφανιζόμενη ως σύζυγός του κα. Ευγενία Μανωλίδου μαζί με τον Υπουργό Πολιτισμού πηγαίνουν ταξίδι στην Κίνα όπου Πολλοί πιστεύουν ότι αντάλλαξε ο κ. Γεωργιάδης το θέμα της αρχαιοκαπηλίας με μία συναυλία της κα. Μανωλίδου στο Πεκίνο.
Στις 27/11 δίνει ανόητη απάντηση ο Υπουργός Πολιτισμού, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης ξεχνάει το θέμα και ο κ. Χαρδαβέλας για άλλη μια φορά κάνει τον ανήξερο.

Πάνω στο θέμα του Τριγωνισμού τον οποίο το Ινστιτούτο Ερευνών ΑΣΑΝΑ ήταν το Μοναδικό που Εφάρμοσε Παγκοσμίως ο κ. Χαρδαβέλας έκανε 2 εκπομπές. Το αξιοπερίεργο σε αυτή την ιστορία είναι ότι ούτε καν αναφέρθηκε στην Πρώτη Δημοσίευση στον Κόσμο Εφαρμογής του Τριγωνισμού, η οποία έγινε σε περιοδικό του οποίου ο Εκδότης είναι Φίλος του, παρά το γεγονός ότι είναι μια Τεράστια Επιτυχία που έπρεπε να γνωστοποιηθεί!
Έγιναν 3 εκπομπές για τον Θησαυρό Max Merde παρά το ότι ο κ. Πάλμος προειδοποίησε με 2 άρθρα του δημοσιογράφου Θεόδωρου Χατζηγώγου την ομάδα αναζήτησης ότι βρισκότανε σε λάθος κατεύθυνση. Αποτέλεσμα ήταν η ομάδα να χάσει πολλά εκατομμύρια μη λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις προειδοποιήσεις του κ. Πάλμου και οι εκπομπές κατέληξαν ως συνήθως σε ανακρίβειες.
Τέλος, ποτέ δεν κάλεσαν τον κ. Πάλμο να πει την αλήθεια.. Ενημερωτικά ο θησαυρός βρίσκεται εκτός Πελλοπονήσου.
Στις 3/7/08 το Ινστιτούτο με τον κ. Πάλμο εκκλήθει από την ηγεσία των ΑΧΕΠΑΝΣ στο Παγκόσμιο Συνέδριό τους και κατέθεσε
Συγκλονιστικά Στοιχεία για τις Ανακαλύψεις του Ινστιτούτου σχετικά με θέματα Προϊστορικής Αρχαιολογίας και Ατλάντων. Τα θέματα αυτά είναι πασίγνωστα και On Camera αλλά ο κ. Χαρδαβέλας δεν τα έχει προβάλλει ποτέ. Το εκπληκτικό, δε, είναι ότι την ημέρα των ανακοινώσεων του κ. Πάλμου, τις οποίες ακολούθησαν βροχή ερωτήσεων, προέδρευε στην αίθουσα ο Συμπαρουσιαστής της Εκπομπής του κ. Χαρδαβέλα Γιάννης Μούτσος!
Σε εκπομπή του 2002 με θέμα τα U.F.O, ο κ. Πάλμος ανακοίνωσε Πιλότο, Κατασκευαστές και Βιομηχανίες τα οποία ο κ. Χαρδαβέλας προτίμησε να ξεχάσει αφού όπως έχει δηλώσει κι ο ίδιος Κάποιοι Θέλουν Να Αποσιωπηθούν Αυτά Και Να Μην Ασχολείται Η Εκπομπή!
Από καλεσμένο της εκπομπής με θέμα την Ομάδα ‘Ε’, ανακοινώθηκε καταγγελία το 2004 ότι δήθεν ο κ. Πάλμος υπεξαίρεσε 60 Εκατομμύρια της Οργάνωσης, τα οποία του είχε δώσει για την ‘Ε’ ο κ. Ναξάκης. Από απλή δημοσιογραφική δεοντολογία, θα έπρεπε να δοθεί ευκαιρία στον κ. Πάλμο να απαντήσει, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Αντιθέτως, το άτομο που κυρίως υποστήριξε αυτή την κατηγορία, ήταν καλεσμένος της εκπομπής επί μια τετραετία αν και τον είχε δείρει για ανάλογες συμπεριφορές το μέλος του 5μελούς Συμβουλίου της ‘Ε’ κ. Ιωάννης Πασσάς!
Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι από τον Νοέμβριο του 2004 μέχρι και σήμερα όσοι έχουν καλεστεί στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα ως μέλη της ‘Ε’ ή σχετικοί με αυτήν, είναι Παντελώς Άσχετοι και αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα αφού δεν γνωρίζουν καν τόσο την πραγματική ονομασία όσο και τα εμβλήματα της.

Κουβέντα δεν έχει πει ο κ. Χαρδαβέλας στον Αθέατο Κόσμο για τους εράνους υπέρ πατρίδος που έκαναν «Υπερπατριώτες» οι οποίοι τσέπωσαν στο τέλος Εκατοντάδες Εκατομμύρια. Είχε πέρσι καμία στενή σχέση η εκπομπή όλο το χειμώνα με αυτούς τους «Υπερπατριώτες»; Γιατί δεν αναφέρεται στην Εγκληματική Οργάνωση Μπαρμπούζ;
Περί Χριστοδούλου, δε, όταν έκανε εκπομπή ο κ. Χαρδαβέλας, κουβέντα δεν ανέφερε για την περίφημη Ομάδα των 100 και τις Μεγάλες Επιτυχίες της υπέρ των Ελληνίδων Γυναικών και κατά των Αιρέσεων – Σεκτών. Πόσο μάλλον για τις επιτυχίες του επί 6 χρόνια εκλεγμένου Συντονιστή ΜΜΕ της Ομάδας των 100 Φίλων Χριστιανών κ. Πάλμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου