Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝΟΔΟΣ, ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ...



Το πολυαναμενόμενο comeback της «πριγκίπισσας» της pop (καθότι τα σκήπτρα κρατάει σταθερά η «βασίλισσα» Madonna) είναι γεγονός! Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια αποχής από τα μουσικά δρώμενα, ένα πολύκροτο διαζύγιο και τα media να παρακολουθούν και – φυσικά – να κράζουν την κάθε της κίνηση, η Britney Spears επιστρέφει πιο ανανεωμένη από ποτέ, και μάλιστα, με περιοδεία σε προετοιμασία.
Δεν πρόκειται, βέβαια, για το πρώτο comeback της γνωστής τραγουδίστριας μέσα στην τελευταία τετραετία. Το 2007 με το νέο τότε pop τραγούδι «Gimme more» ξεσήκωσε τα αμερικανικά tabloids, που περίμεναν με αγωνία την επιστροφή της. Η πρώτη της live εμφάνιση στα βραβεία VMA επιβεβαίωσε περίτρανα τις φήμες περί κατάρρευσης και σοβαρής εξάρτησης από ουσίες. Η δημοφιλέστερη pop τραγουδίστρια του κόσμου εμφανίστηκε να παραπατάει, να ξεχνάει τα λόγια του ίδιου της του τραγουδιού (το οποίο τραγούδησε μάλιστα και playback) live μπροστά σε μια Αμερική, που έμεινε εμβρόντητη.
Όσα ακολούθησαν στη ζωή της Spears κάθε άλλο παρά ονειρικά ήταν – όπως περιμένει ο κόσμος για την ιδιωτική ζωή των stars. Ο σύζυγός της Kiefer Sutherland μαζί με το διαζύγιο, πήρε και την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, με την ίδια να παθαίνει κρίση μετά από χρήση ουσιών και να κλειδώνει το ένα της παιδί στο αυτοκίνητο και το άλλο στη σουίτα ξενοδοχείου που διέμενε. Τα media ξεσαλώνουν! Ακόμα και συνάδελφοί της την χλευάζουν με τον πιο υποτιμητικό τρόπο. Όλοι μιλούν για την πλήρη κατάρρευση του ειδώλου! Ακόμα και η ίδια της η μητέρα εκδίδει βιβλίο που μιλάει σε εκτενή σημεία για την πτώση, αλλα ακόμα και για τα επτασφράγιστα μυστικά της Britney. Αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι η τραγουδίστρια έπινε αλκοόλ από παιδική ηλικία προκειμένου να χαλαρώσει (!), έκανε σταθερή χρήση ναρκωτικών από τα πρώτα στάδια της εφηβείας της και είχε ολοκληρωμένες σχέσεις από την ηλικία των 14! Και σαν να μην έφταναν αυτά, η… παραδόπιστη μητέρα δίνει συμβουλές μητρότητας, απαλλάσσοντας τον εαυτό της από κάθε ευθύνη για την «κατρακύλα» της κόρης της!
Για μήνες, η Britney έδειχνε ότι δεν πρόκειται ποτέ να συνέλθει. Έβγαινε σε συνεντεύξεις και παρακάλαγε να την αφήσουν οι paparazzi ήσυχη, εμφανιζόταν σε ερασιτεχνικά βίντεο στο youtube να μασουλάει σπαράγγια και να λέει ότι είναι άσχημη και χοντρή, με αποτέλεσμα οι απανταχού δημοσιογράφοι να συμπεραίνουν ότι το άστρο της μεγαλύτερης pop τραγουδίστριας είχε πια σβήσει.
Κι όμως, η Britney Spears μπορεί να πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο, είναι όμως πίσω στα μουσικά δρώμενα και μάλιστα, πιο ανανεωμένη από ποτέ, απαντώντας σε όλους εκείνους που την αμφισβήτησαν. Το comeback της σηματοδοτήθηκε από την εμφάνισή της μέσα από γιγαντο-οθόνες στην παγκόσμια περιοδεία της Madonna «sticky & sweet tour», με τη δεύτερη συνολικά συνεργασία των δύο pop icons. Η ίδια, μάλιστα, ετοιμάζει περιοδεία που θα ξεκινήσει στις 3 Μαρτίου από την Ορλεάνη και με support τις Pussycat Dolls. Ήδη στο Λονδίνο έχουν προπωληθεί 100.000 εισιτήρια πριν ακόμα διαφημιστεί το γεγονός. Εμείς ευχόμαστε απλά καλή επιτυχία σε ό,τι και αν κάνει, και μακάρι όλες οι δυσκολίες που πέρασε να ανήκουν πια στο παρελθόν
Eva

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου