Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

ΤΡΑΚΑΔΟΡΟΙ - ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ


Ρεβεγιόν σε μεγάλη πίστα......

Χαράς ευαγγέλια για το μαγαζί και το "μετρ ", όταν του τηλεφώνησε μεγαλοεπιχειρηματίας για να κλείσει για 12 άτομα την πρωτοχρονιά πρώτο τραπέζι πίστα. Δεν είναι τόσο το τι θα φάνε και θα πιουν και τελικά τι λογαριασμό θα κάνουν, όσο είναι τα "πουρμπουάρ" που μετράνε - χρονιάρες μέρες - και περιμένουν οτι θα εισπράξουν όσοι αποτελούν το προσωπικό του μαγαζιού.

Μπαίνει στο μαγαζί ο μεγαλοεπιχειρηματίας με την παρέα του, στην οποία ήσαν και δύο βουλευτές με τις συζύγους ή συνοδούς τους.

Όρθιοι σερβιτόροι και βοηθοί σκίζονται να τους εξυπηρετήσουν και με ενα νεύμα να δουν τι μπορεί να τους λείπει, για να εκτελεστεί αμέσως κάθε επιθυμία τους.

Η "πλάκα" είναι ότι οι βουλευτές, αν και έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας, φέρονταν ως "ξόανα" και εντελώς ξένοι με το περιβάλλον.

Εν πάσει περιπτώσει, κάποτε έφτασε και η ώρα του λογαριασμού. Τον πλήρωσε, όπως άλλωστε ανεμένετο, ο μεγαλοεπιχηρηματίας.

Σηκωθήκανε λοιπόν να φύγουν, όπου οι βουλευτές μοίρασαν χαιρετούρες και ευχές στους θαμώνες, όπως και στον "μετρ", τους σερβιτόρους και βοηθούς, και πήγαν στην έξοδο.

Πω,πω,πω τι έγινε...........

Το τι μούτζα και βρίσιμο τους συνόδευσε στην έξοδο δεν περιγράφεται. ..

Αιτία ότι αφενός μεν ο μεγαλοεπιχειρηματίας και προμηθευτής του δημοσίου άφησε "πουρμπουάρ" πολύ λιγότερα απ' όσα αφήνει μια παρέα νεαρών φοιτητών, αφετέρου δε οι βουλευτές, δε φτάνει που δεν έδωσαν μία στο λογαριασμό και την έβγαλαν στην τράκα, αλλά οι "λιγούρηδες" δεν άφησαν ούτε ένα ευρώ "πουρμπουάρ" στο προσωπικό του μαγαζιού. Αυτή είναι η ποιότητα και τα χαρακτηριστικά των βουλευτών μας: "τρακαδόροι", "λιγούρηδες", "αναξιοπρεπείς" και "τζαμπατζήδες".

Άντε τώρα κοσμάκη να τους εμπιστευτείς να νομοθετήσουν για τα συμφέροντά σου........

1 σχόλιο:

  1. Το αναδημοσιεύω , μου άρεσε πολύ!
    Καλές επιτυχίες και καλές συνεργασίες θέλουμε και μαζί σας. Περιμένω να μας βάλετε στη λίστα φιλικών ιστολογίων μετην ανάλογη υποχρέωσή μας. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή