Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

KΥΡΙΑΡΧΟΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΟ ΕΛ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ


Χθες 2-9-09, ώρα 14.00, έκτακτο σήμα "PAY DAY", δηλαδή το έσχατο σήμα ότι το αεροπλάνο ήδη βρίσκεται σε πτώση, εξέπεμψε αεροπλάνο της ισραηλινής El-AL στο αεροδρόμιο "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ", το οποίο εκτελούσε πτήση Μαδρίτη - Ισραήλ, και βρισκόταν σε απόσταση 20 λεπτών απο το αερόδρομιο μας .

Αμέσως κινητοποιούνται και τίθενται σε συναγερμό οι υπηρεσίες ασφαλείας του αεροδρομίου. Τελικά, το αεροπλάνο προσγειώνεται ομαλά και ο πιλότος της EL-AL δηλώνει ότι..... το καλώδιο, το οποίο είχε πιάσει φωτιά και εξέπεμπε την ανάλογη μυρωδιά ήταν η αιτία του σήματος!!!

Οι ελληνικές αρχές ασφαλείας, ως όφειλαν, ζήτησαν και είχαν άλλωστε δικαίωμα να κάνουν έρευνα στο αεροπλάνο της EL-AL, μετά φυσικά την εκκένωση του απο τους επιβάτες.

Όμως, ο Ισραηλινός πιλότος απαγόρευσε στις ελληνικές αρχές να κάνουν οποιοδήποτε έλεγχο, λέγοντας ότι τον έλεγχο θα τον πραγματοποιούσαν μόνο Ισραηλινοί.

Δε φτάνει που η πτώση του Ισραηλινού αεροπλάνου θα γινόνταν στο έδαφος μας με ό,τι δυσμενές επακόλουθο θα συνεπάγετο αυτό για μας.

Δε φτάνει που μπορεί να έπεφτε σε κατοικημένη περιοχή και να συμπαρέσυρε στο θάνατο αθώους Έλληνες πολίτες.

Μας απαγορεύουν τώρα να ασκήσουμε τα δικαιοδοτικά μας καθήκοντα και υποχρεώσεις.

Η υπόθεση αυτή δεν είναι ένα απλό και συνηθισμένο περιστατικό, έχει μεγάλο βάθος και ουρά........

Φανερώνει καθαρά και ξάστερα, ότι οι Ισραηλινοί δεν υπόκεινται στην ελληνική δικαιοδοσία και ότι η Ελλάδα ειναι ανίσχυρη να επιβάλει στους Ισραηλινούς την Ελληνική νομοθεσία.


Ασύδοτοι οι Ισραηλινοί και ξέφραγο αμπέλι η Ελλάδα;


Η απάντηση είναι:


Και τα δυο μαζί..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου