Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

ΕΚΛΕΒΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ. !!!.


ΚΛΕΨΙΑΣ "ΑΣΤΕΡΙ" Ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ



ΛΑΜΟΓΙΟ, ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟ 'ΜΑΘΕ ;

ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΓΑΝ "ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ"!!!



Ο "τρίτεκνος" αγωνιστής, κατα το "τριπλολωποδύτης" και μέγας πατέρας του΄Εθνους, γνωστός "ζητωπατριώτης" και μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του "σεπτού σκηνώματος" που λέγεται ΛΑ.Ο.Σ., του οποίου αρχηγός είναι, ο ιδιοκτήτης 37 ακινήτων (από την δουλειά του βεβαίως-βεβαίως) λαϊκός αγωνιστής Γ.Καρατζαφέρης, έκανε το θαύμα του !

΄Εκλεβε τις υπερωρίες καθώς και τα οδοιπορικά των συνεργατών του, περίπου 47.ΟΟΟ ετησίως, τα οποία μπαίνανε στον προσωπικό λογαριασμό του αδελφού του!

Ως δικαιολογία έλεγε οτι τα χρήματα πήγαιναν για το κόμμα.

΄Οταν επαναστάτησαν οι υπάλληλοι του γραφείου του και ρώτησαν το κόμμα άν ο Ροντούλης στέλνει τα λεφτά, το κόμμα απάντησε ΟΧΙ.

Δηλ.τί; θα έκοβε απόδειξη, αφού μπορούσαν να πάνε και σε προσωπικές τσέπες;

΄Ετσι μία δασκάλα που υπηρετούσε στο γραφείο του Ροντούλη τον κατήγγειλε στον Τριανταφυλλόπουλο.

Το ωραίο είναι οτι ο ..Αστέριος, του οποίου η φάτσα δεν μοιάζει καθόλου με λαμόγιο και ας λένε ότι θέλουν οι άσπονδοι φίλοι του, πρόβαλε ως δικαιολογία το εξής καταπληκτικό.

Οτι κάθε υπάλληλος που έβαζε τα χρήματα στο λογαρισμό του αδελφού του, έπαιρνε απόδειξη και δεν μπορούσε να κρυφτεί από κανέναν!!!

Και βέβαια έπαιρνε απόδειξη, πώς θα γινόταν διαφορετικά τρίτεκνε αγωνιστή Αστέριε αφού δικά του χρήματα κατέθετε στο λογαριασμό του αδελφού σου;

Αποδεικνύει Αστέριε αυτό οτι είσαι αθώος ή μέσα στη σύγχυσή σου ομολογείς χωρίς να το καταλαβαίνεις οτι είσαι ένοχος;

Αφού εσύ Αστέριε είσαι αθώος, γιατί έβαλες τους υπαλλήλους σου και υπέγραψαν απόδειξη οτι τα χρήματα επεστράφησαν ως... εξόφληση δανείου;

Πότε λές αλήθεια;

΄Οταν έλεγες οτι τα μάζευες για το κόμμα ή όταν έλεγες για εξόφληση δανείου;
Αστέριε τρίτεκνε, στη Λάρισα σε ξέρουνε, τώρα σε έμαθε και όλη η Ελλάδα.
Το μεγάλο ερώτημα δεν είσαι εσύ που ήρθες από το πουθενά, το ερώτημα είναι ο αρχηγός σου Καρατζαφέρης, ο οποίος σε κρατάει στο κόμμα και δεν σε διαγράφει...
Κρατάει ο ένας τον άλλο από πουθενά; Μεγαλύτερο φαινόμενο ηθικής αναξιότητας, να παίρνει ένας βουλευτής τα χρήματα των υπαλλήλων του, δεν έχει ξαναγίνει!!!
Αν έχει ανάστημα ο Καρατζαφέρης και αισθάνεται ότι είναι καθαρός, πρέπει τώρα να σε στείλει σπίτι σου.
Έλα, όμως, που δεν θα το κάνει, γιατί η περίπτωση η δική σου δεν είναι μοναδική, αλλά έχει και... Ευρωπαϊκές διαστάσεις, όπως μαθαίνουμε ότι θα σκάσει σε λίγο κανόνι;
Το παραμύθι που έχει ξεκινήσει ο Πλέυρης για τα χρήματα που μάζευε για το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, το οποίο και δεν έγινε ποτέ, και το συνέχισε με σένα και άλλους το ΛΑ.Ο.Σ., ότι τα χρήματα πηγαίνουν "υπέρ πίστεως και πατρίδος", πήρε τελος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου