Κυριακή 26 Απριλίου 2009

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ


ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ "ΦΑΚΑ "ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΑΝ

Επειδή εμείς πρώτοι ως ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ αποκαλύψαμε την πληροφορία-είδηση
"Η ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ", έχουμε υποχρέωση απέναντι στους συναδέλφους και τους αναγνώστες, προς αποκατάσταση της αλήθειας να επισημάνουμε τα εξής:
1. Είναι ψεύδος ασύστολο, οτι ακόμα και τώρα που έχουν περάσει 24 ώρες από τη δημοσίευση, οτι υπάρχει διάψευση από τη Ματσούκα.
2.΄Οσοι για προφανείς λόγους έσπευσαν λαχανιασμένα να μας διαψεύσουν, ενεργούντες αυτόκλητα ως γραφείο τύπου της Ματσούκα, εξαπατώντας τους συναδέλφους προκειμένου να δημοσιεύσουν ανύπαρκτη διάψευση, πιάστηκαν στη φάκα από τα ίδια τα γραφόμενά τους. Εξηγούμεθα:
α. Γράφουν οτι υπάρχει διάψευση από Ματσούκα και το περιβάλλον της.
Αν γνώριζαν τι σημαίνει δελτίο τύπου, θα ήξεραν οτι δεν μπορεί να υπάρχει ταυτόχρονη διάψευση από την ίδια και το περιβάλλον της.
Η διάψευση συνάδελφοι είναι μία και μόνη και πρέπει απαραιτήτως να φέρει την ...υπογραφή του διαψεύδοντος. Πού είναι η υπογραφή της Ματσούκα;
β. Γράφουν οτι η Ματσούκα γνώριζε την "προβοκάτσια" εδω και 15 μέρες!!!
Επομένως γνωρίζει και τους προβοκάτορες.
΄Αν όμως τους γνωρίζει προ15 ημερών ,να τους ειπεί και να τους καταγγείλει δημόσια και εμείς θα συντρέξουμε μαζί της, διότι και εμείς θα της δώσουμε τις πηγές της πληροφόρησής μας, οπότε θα τους ταυτοποιήσουμε και θα τους ξεμπροστιάσουμε, παραδίδοντάς τους στην κοινή χλεύη.!
Εδώ είμαστε, είμαστε πρόθυμοι και ανα πάσα στιγμή στη διάθεσή της.
Η ίδια είναι;...
Δεν μπορεί και δεν πρέπει εφόσον γνωρίζει τους προβοκάτορες εδώ και 15 ημέρες να τους αφήνει ελεύθερους, να σπιλώνουν την υπόληψή της.
Όλοι γνωρίζουμε ποιό κόμμα και ποιός πολιτικός αρχηγός , λειτουργεί ως προβοκάτορας...
Ο νοών νοείτω....
Να γίνει διάψευση και εμείς με ιδιαίτερη χαρά θα την αναρτήσουμε.
Θέλουμε να είναι ψέμα
Τώρα όσον αφορά τον αγαπητό συνάδελφο που διακίνησε την ανύπαρκτη διάψευση, δεν θέλουμε να σταθούμε στο γεγονός οτι η ενέργειά του εμπίπτει σε συγκεκριμένες διατάξεις του Π.Κ.
Πού ακούστηκε , εμείς ως ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΑΦΑΡΙ να δημοσιεύουμε την πληροφορία και η δηθεν διαψευση να γίνεται σε blog το οποίον δεν δημοσίευσε την πτωτογεννή είδηση;
Θέλουμε όμως να πούμε οτι εμείς ως συνάδελφοι bloggers, ανεξάρτητα από τις πολιτικές μας πεποιθήσεις, δεν πρέπει να ενεργούμε ως γραφεία τύπου, ούτε κομμάτων, ούτε πολιτικών προσώπων.
Ούτε να πέσουμε στη "συνομοταξία" των επαγγελματιών δημοσιογράφων, που εξυπηρετούν και υπηρετούν αλλότρια συμφέροντα,.
Σε αυτήν τη διαφορετικότητα πρέπει να στηρίζεται η αξιοπιστία μας.
Πάντως πάντα φίλοι και αγαπημένοι θα είμαστε.

1 σχόλιο:

  1. Φίλε μου, μήπως το παρακάνεις ; Μπορείς να δημοσιεύσεις το δελτίο τύπου του Καρατζαφέρη που ανακοινώνει τη Ματσούκα ; Γιατί η διάψευση απαιτεί δ.τ. και η "είδηση" όχι ; Την διασταύρωσες την πληροφορία που έβγαλες ; Ποιος πρέπει ν΄ αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας ; Εδώ είμαστε δεν φεύγουμε, κοντός ψαλμός αλληλούϊα... ΄οσο για τον Π.Κ. ρώτα καλύτερα να μάθεις ποιος τον παραβίασε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή