Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΙΟΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΦΙΛΕΛΕΥΦΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση της καταγγέλλει στους Έλληνες πολίτες τους συνδικαλιστές του ΟΣΕ που διέκοψαν τη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού και έριξαν νερό και αβγά στον διευθύνοντα σύμβουλό του.
Με τέτοιες μεθόδους αντέδρασαν οι τραμπούκοι συνδικαλιστές στη συζήτηση που διεξαγόταν για την μείωση των ελλειμμάτων του πλέον ζημιογόνου οργανισμού της χώρας.
Σε αυτούς τους τραμπουκισμούς ουδείς τόλμησε να διαμαρτυρηθεί, πόσο μάλλον να ζητήσει τη ποινική δίωξη των παρανομούντων, καθώς οι τελευταίοι έχουν επιβάλλει στη κοινωνία να τους θεωρεί θεματοφύλακες της... δημοκρατίας και της προόδου!
Εξαίρεση στον κανόνα αποτέλεσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος κ. Μυλωνάς ο οποίος έθεσε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του το ερώτημα «ποιος να θέλει να γίνει βιομήχανος σε μια χώρα όταν ξέρει ότι θα είναι ο υπ’ αριθμόν ένας εχθρός της ακατανόητα πανίσχυρης και απυρόβλητης αριστεράς», για να συνεχίσει καταγγέλλοντας αυτούς «που με απίστευτο μίσος για κάθε τι δημιουργικό ή οτιδήποτε παράγει πλούτο, με πλήρη αδιαφορία για το ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα, με κυνισμό για το τι ξημερώνει την επόμενη μέρα, με χαρά για την προοπτική διάλυσης οποιασδήποτε βιομηχανίας, -και εξ αυτού αύξηση της ανεργίας μιας και έτσι θα αυξηθεί η πολιτική της πελατεία- έχουν επιδοθεί σε πογκρόμ με τα φασιστικά τους όργανα εναντίον της ελληνικής βιομηχανίας.»
Όμως ούτε τα συμβάντα στον ΟΣΕ, ούτε η ομιλία του κ. Μυλωνά έτυχαν δημοσιότητας, αποδεικνύοντας, για άλλη μια φορά, την ισχύ των επισημάνσεων του τελευταίου.
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία θεωρεί ότι η κατάσταση αυτή θα διαιωνίζεται όσο η κοινωνία την ανέχεται και καλεί τους Έλληνες πολίτες να περάσουν από την αδράνεια και τις επισημάνσεις στη πολιτική δράση για την ανατροπή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου